Προς το περιεχόμενο

PlayerUnknown's Battlegrounds [PUBG]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα προστεθούν και νέοι χάρτες;

Δουλευουν ηδη αλλους 2 αλλα δεν νομιζω να μπουν συντομα

• Απαντ. 3,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τα frames υποτίθεται ανέβηκαν , εγώ ίσως έχω μια διαφορά της τάξης των 10 frames. Οι servers φαίνονται να έχουν περισσότερο lag πάντως μετά το patch.

Δημοσ.

Η βελτίωση server/client performance δεν είναι ενα task που τελιώνει, γίνονται βελτιώσεις συνεχώς.

Επίσης έχουν αναφέρει ότι το επόμενο monthly patch θα είναι βασισμένο στο server performance , όπως το τελευταίο ήτανε για client. Έχουν ανακοινώσει δύο χάρτες αν θυμάμαι καλά, ένα desert και ένα Jungle για μέσα στο καλοκαίρι. 

Τέλος στο development δεν ασχολούνται όλοι με το ίδιο αντικείμενο οπότε ο GUI developer που θα ασχοληθεί λογικά με το replay δεν θα έφτιαχνε ούτε το performance ούτε maps...

Δημοσ.

Τέλος στο development δεν ασχολούνται όλοι με το ίδιο αντικείμενο οπότε ο GUI developer που θα ασχοληθεί λογικά με το replay δεν θα έφτιαχνε ούτε το performance ούτε maps...

Ωστοσο θα προτιμουσα και εγω και ολοι μας να "ξοδεψουν" αυτους τους πορους στο perfοrmance και οχι σε 2d/3d replay που δεν νμζ οτι νοιαζονται τοσοι πολλοι...εκτος αν εχεις δει κανα θεματακι στο reddit ας πουμε η στο stream που να κραζουν το παιχνιδι για αυτον τον λογο!Μαλλον το αντιθετο...

Δημοσ.

Μου αρέσει αυτός ο αέρας αλλαγής που φυσάει.

Φίλε άμα δεν έχεις δει αλλαγές εσύ.. Πραγματικά εισαι τυφλός...
Δημοσ.

Ωστοσο θα προτιμουσα και εγω και ολοι μας να "ξοδεψουν" αυτους τους πορους στο perfοrmance και οχι σε 2d/3d replay που δεν νμζ οτι νοιαζονται τοσοι πολλοι...εκτος αν εχεις δει κανα θεματακι στο reddit ας πουμε η στο stream που να κραζουν το παιχνιδι για αυτον τον λογο!Μαλλον το αντιθετο...

Αλλος φτιαχνει τα replay , αλλος το perfomance , αλλος τα skin . Το λεει και στο αρθρο εξαλλου οτι ειναι καινουρια η ομαδα για τα replay

• Like 1
Δημοσ.

Λιγο που ειδα καποια βιντεακια,πραγματικα αθλια ποιοτητα γραφικων,gameplay δεν μπορω να κρινω γιατι δεν εχω παιξει,αλλα ρε φιλε αυτα τα γραφικα ειναι σαν απο tech demo του 2005,εντελως ατονα τα χρωματα κακες υφες,χωρις υπερβολες,ασχετο που θελει καμποσο να φορτωσει ο χαρτης και για κανα 2λεπτο το παιχνιδι σερνεται.Οκ early access κλπ κλπ,αλλα αυτο το πραμα πριν 5 χρονια δεν θα τολμαγε κανεις να το πουλησει 30 ευρω.

• Like 1
Δημοσ.

Το πιο πιθανό είναι τα videakia να είχαν πειραγμένα settings απο .ini αρχεία. Το παιχνίδι χρησιμοποιεί unreal engine 4 η οποία είναι δυνατή γενικά. Μην τα συγκρίνετε πάντως με single player games ούτε με multiplayer των 15-30player map. 

Δημοσ.

Λιγο που ειδα καποια βιντεακια,πραγματικα αθλια ποιοτητα γραφικων,gameplay δεν μπορω να κρινω γιατι δεν εχω παιξει,αλλα ρε φιλε αυτα τα γραφικα ειναι σαν απο tech demo του 2005,εντελως ατονα τα χρωματα κακες υφες,χωρις υπερβολες,ασχετο που θελει καμποσο να φορτωσει ο χαρτης και για κανα 2λεπτο το παιχνιδι σερνεται.Οκ early access κλπ κλπ,αλλα αυτο το πραμα πριν 5 χρονια δεν θα τολμαγε κανεις να το πουλησει 30 ευρω.

Μηπως κατα λαθος ειδες αλλο παιχνιδι ? Μια χαρα ειναι το game , προφανως δεν ειναι κανα αριστουργημα σε θεμα γραφικων αλλα και να θες ειναι δυσκολο να κανεις ασχημο ενα παιχνιδι σε UE4 . Τα χρωματα ειναι οντως meh , στρωνει απειρα με το ReShade . Με τον χαρτη δεν καταλαβα τι εννοεις , κατευθειαν φορτωνει 

• Like 1
Δημοσ.

τι καρτα γραφικων εχεις?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...