Προς το περιεχόμενο

PlayerUnknown's Battlegrounds [PUBG]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μακαρι να φτιαξαν το cpu perf γτ εχω παρατηρησει πως οταν εχω κατι 40 fps τα εχω γτ τα 11ο thread συγκεκριμενα βαραει 100% k ta υπολοιπα καθονται..με gpu να δουλευει στα μισα ξερω γω..

Δημοσ.

Ααα ωραια σε ευχαριστω

Θα σου πρότεινα να ξανακοιτάξεις ο ίδιος τα refund policies πριν αγοράσεις καθώς πάει καιρός από την τελευταία φορά που έκανα.

Δημοσ.

να το πάρω ρε παιδιά αξίζει ? απο θέμα performance - bugs...?!?!? ή μήπως καλύτερα να περιμένω για CoD ww 2 ? 

btw απο κοσμο εχει αρκετο γτ βλεπω αρκετο hype.

Δημοσ.

Με το συστημα μου σερνεται.Καλα με high με παει με 10 fps,Σαν να παιζω crysis 1 σε πεντιουμ ειναι.Το βαζω medium,σκατα ,το βαζω low παλι σκατα ,το βαζω ultra low ωωω ναι επαιξα 2 ματσακια μεχρι που στο τριτο ματς τα σπιτα ειχαν αλοιωθει και δεν ειχα ουτε πορτες ουτε παραθυρα ουτε τιποτα ,δεν φορτωνε τα γραφικα.Σαν παιχνιδι αψογο αλλα μαλλον θελει τερας υπολογιστη.

Εχω παιξει 1 ωρα,δεν ξερω τι να κανω τωρα ,λεω να κανω refund η να περιμενω το πατς μπας και?

Δημοσ.

Αλλο αυτο το game , αλλο το CoD Λεφο καμια σχεση . Κοσμος απειρος

Bugs εχει αλλα φτιαχνουν συχνα πυκνα , τωρα απο performance με της υπογραφης δεν ξερω πως θα εισαι . Ξερω φιλο με 750 που ειχε 40 fps και stuttering . Τωρα απο εκει και περα..

@Socratis Αν εχεις τοσα λιγα fps δεν θα σε βοηθησει κανενα patch δυστυχως , δωστο για refund . Οσοι κανετε install σε HDD , ειδικα σε παλιους δοκιμαστε σε SSD ( το τονιζω γιατι εχει actual διαφορα σε fps ) . Θες upgrade ετσι κ αλλιως ομως 

Δημοσ.

Ωραιο παιχνιδι παντως ,μπορεις να παιζεις ωρες,αλλα τι να το κανεις οταν πεφτω απο το ελικοπτερο και θελει 1 λεπτο να φορτωσει τα γραφικα με αποτελεσμα σε μια μεγαλη πολυ απλα ειμαι ειδη νεκρος?

Εκανα refund και σε μιση ωρα πηρα τα λεφτα μου πισω.Ισως μετα απο καιρο το ξαναδοκιμασω αν κανω καμια αναβαθμιση

Δημοσ.

5,5 gb το patch στον test server

Aπο οσα ειπε ο PU στο discord , το patch θα δωσει 10-20 fps παραπανω περιπου . Κατεβαζω και θα πω εντυπωσεις

Δημοσ.

Toν test server?

Αν εχεις αγορασει το παιχνιδι θα ειναι ο test server στο library σου ως ξεχωριστο game

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...