aOUaS88 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Μακαρι να φτιαξαν το cpu perf γτ εχω παρατηρησει πως οταν εχω κατι 40 fps τα εχω γτ τα 11ο thread συγκεκριμενα βαραει 100% k ta υπολοιπα καθονται..με gpu να δουλευει στα μισα ξερω γω..
SOCRATIS1000 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Νομίζω το steam έχει 100% refund στις πρώτες 14 μέρες και με λιγότερο από 2ώρες played. Ααα ωραια σε ευχαριστω
k4ts0u Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Ααα ωραια σε ευχαριστω Θα σου πρότεινα να ξανακοιτάξεις ο ίδιος τα refund policies πριν αγοράσεις καθώς πάει καιρός από την τελευταία φορά που έκανα.
galanos Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δείτε κ εδώ.... Πολύ καλό patch... http://www.pcgamer.com/playerunknowns-battlegrounds-update-adds-a-new-sniper-rifle-sick-motorcycle-stunts/?utm_content=buffer9df0a&utm_medium=social&utm_source=facebook&utm_campaign=buffer_pcgamerfb
lefteris210 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 να το πάρω ρε παιδιά αξίζει ? απο θέμα performance - bugs...?!?!? ή μήπως καλύτερα να περιμένω για CoD ww 2 ? btw απο κοσμο εχει αρκετο γτ βλεπω αρκετο hype.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Με το συστημα μου σερνεται.Καλα με high με παει με 10 fps,Σαν να παιζω crysis 1 σε πεντιουμ ειναι.Το βαζω medium,σκατα ,το βαζω low παλι σκατα ,το βαζω ultra low ωωω ναι επαιξα 2 ματσακια μεχρι που στο τριτο ματς τα σπιτα ειχαν αλοιωθει και δεν ειχα ουτε πορτες ουτε παραθυρα ουτε τιποτα ,δεν φορτωνε τα γραφικα.Σαν παιχνιδι αψογο αλλα μαλλον θελει τερας υπολογιστη. Εχω παιξει 1 ωρα,δεν ξερω τι να κανω τωρα ,λεω να κανω refund η να περιμενω το πατς μπας και?
Atallos1 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Αλλο αυτο το game , αλλο το CoD Λεφο καμια σχεση . Κοσμος απειρος Bugs εχει αλλα φτιαχνουν συχνα πυκνα , τωρα απο performance με της υπογραφης δεν ξερω πως θα εισαι . Ξερω φιλο με 750 που ειχε 40 fps και stuttering . Τωρα απο εκει και περα.. @Socratis Αν εχεις τοσα λιγα fps δεν θα σε βοηθησει κανενα patch δυστυχως , δωστο για refund . Οσοι κανετε install σε HDD , ειδικα σε παλιους δοκιμαστε σε SSD ( το τονιζω γιατι εχει actual διαφορα σε fps ) . Θες upgrade ετσι κ αλλιως ομως
SOCRATIS1000 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Ωραιο παιχνιδι παντως ,μπορεις να παιζεις ωρες,αλλα τι να το κανεις οταν πεφτω απο το ελικοπτερο και θελει 1 λεπτο να φορτωσει τα γραφικα με αποτελεσμα σε μια μεγαλη πολυ απλα ειμαι ειδη νεκρος? Εκανα refund και σε μιση ωρα πηρα τα λεφτα μου πισω.Ισως μετα απο καιρο το ξαναδοκιμασω αν κανω καμια αναβαθμιση
k4ts0u Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Γενικά η Unreal Engine 4 είναι βαριά, πόσο μάλλον σε παλιά CPU.
Atallos1 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 5,5 gb το patch στον test server Aπο οσα ειπε ο PU στο discord , το patch θα δωσει 10-20 fps παραπανω περιπου . Κατεβαζω και θα πω εντυπωσεις
Atallos1 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Toν test server? Αν εχεις αγορασει το παιχνιδι θα ειναι ο test server στο library σου ως ξεχωριστο game 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα