Τέρης Α. Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 24/3/2022 στις 2:30 ΜΜ, LabrakisG1992 είπε Κατεβάζω,κάνω ινσταλ μπαίνω κρασάρει την ώρα π είμαι στο αεροπλάνο. Ξαναμπαίνω μετά απο 2 λεπτά ξανά.Πάω στεαμ κάνω επαλήθευση αρχείων λειπουν κάποια τα βάζει ξαναμπαίνω στο 2ο γκειμ τα ίδια.Ε αι σιχτίρ. Ντιλιτ. Το αναφέρει και το ίδιο το παιχνίδι ότι μπορεί να υπάρξει πρόβλημα (υποθέτω λόγω της προχθεσινής αναβάθμισης). Κι ένας συμπαίκτης μου έχει πρόβλημα. Εμένα παραδόξως δεν έχει κάποιο πρόβλημα. Αντιθέτως μου κράσαρε κάποιες φορές πριν την αναβάθμιση. / Γνωρίζει κάποιος για τα προηγούμενα που ρώτησα; Επίσης, από χθες για κάποιο λόγο με έβαζε συνέχεια στο ίδιο map.... Spoiler Πάνω που πανηγύριζα ότι σκότωνα χθες χωρίς καν attachments στα όπλα στο απέναντι βουνό, τελικά ήταν botάκια... Τρεις σκότωσα εγώ και πέντε ο συμπαίκτης μου. * Στο κίτρινο πλαίσιο λογικά είναι τα botάκια. Έχουν μία ρίγα στον αριθμό της ομάδας τους. ** Προσέξτε από τι όπλο πεθάναμε... Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2022 από Τέρης Α. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Στις 24/3/2022 στις 2:30 ΜΜ, LabrakisG1992 είπε Χαρά στο κουράγιο όσων παίζουν ακόμα.Ξεκίνησα να παίζω όταν βγήκε το pubg και άντεξα 2500 ώρες. Μέτριος παίχτης με μέσο όρο 2.5kd το παράτησα μόλις βγήκε το vikendi. Μπαίνουν κάτι φίλοι προχθές,με πρήζουν λέω άντε να μπω. Κατεβάζω,κάνω ινσταλ μπαίνω κρασάρει την ώρα π είμαι στο αεροπλάνο. Ξαναμπαίνω μετά απο 2 λεπτά ξανά.Πάω στεαμ κάνω επαλήθευση αρχείων λειπουν κάποια τα βάζει ξαναμπαίνω στο 2ο γκειμ τα ίδια.Ε αι σιχτίρ. Ντιλιτ. Το 2.5 K/D το έχουν οι πολύ καλοί παίχτες, οι μέτριοι είναι στο 1 και κάτι. Ψήθηκα και γω με τη παρέα να ξαναπούμε μετά από πολύ καιρό, θα δω αύριο πως θα πάει. Ελπίζω όχι σε crashes..Το constant hitching το έφτιαξαν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε Ελπίζω όχι σε crashes.. Ένα θέμα με τα μικρόφωνα μετά το χθεσινό update το έχει. Εκεί που ακούγεσαι, ξαφνικά χάνεσαι και δεν ακούς ούτε τους άλλους μέχρι να τελειώσει η πίστα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 Το movement ακόμη"ξύλινο" είναι όμως; 2 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Το 2.5 K/D το έχουν οι πολύ καλοί παίχτες, οι μέτριοι είναι στο 1 και κάτι. Ψήθηκα και γω με τη παρέα να ξαναπούμε μετά από πολύ καιρό, θα δω αύριο πως θα πάει. Ελπίζω όχι σε crashes..Το constant hitching το έφτιαξαν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 9 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Το 2.5 K/D το έχουν οι πολύ καλοί παίχτες, οι μέτριοι είναι στο 1 και κάτι. Ψήθηκα και γω με τη παρέα να ξαναπούμε μετά από πολύ καιρό, θα δω αύριο πως θα πάει. Ελπίζω όχι σε crashes..Το constant hitching το έφτιαξαν? Εχουν διορθωθει ολα. Πολλοι βασικα ειναι που δε καταλαβαινουν πως το 95% των crashes ειναι λογω θεματων στο συστημα τους. Αν εχεις εστω και ελαχιστα ασταθες oc σε μνημες,καρτα η επεξεργαστη ακομα και εαν δε φαινεται πουθενα αλλου,το pubg θα κρασαρει. Το ιδιο και αν ειναι θεμα με drivers. Παντα οταν μου κρασαρε κατι αλλο εφταιγε. Μια περιοδο μονο μετα απο καποια update κρασαρε σε καποια συγκεκριμενα map/server σταθερα και καθε 5 λεπτα.Το λυσαν μετα απο λιγες μερες. 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LabrakisG1992 Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 Οκ λοιπόν βάμος.Το βάζω να κατέβει.Θα ψήσω και έναν φίλο.Αν κάποιος ψήνεται και έχει discord και μικρόφωνο ας πει χωράμε 2 ακόμα.ΟΧΙ TRYHARD ΜΌΝΟ 4FUN.(και όχι κάτω τον 18 :Ρ ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shooterg Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 2 ώρες πριν, LabrakisG1992 είπε Οκ λοιπόν βάμος.Το βάζω να κατέβει.Θα ψήσω και έναν φίλο.Αν κάποιος ψήνεται και έχει discord και μικρόφωνο ας πει χωράμε 2 ακόμα.ΟΧΙ TRYHARD ΜΌΝΟ 4FUN.(και όχι κάτω τον 18 :Ρ ) Κάντε με add ElinasGrek 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 2 ώρες πριν, LabrakisG1992 είπε Οκ λοιπόν βάμος.Το βάζω να κατέβει.Θα ψήσω και έναν φίλο.Αν κάποιος ψήνεται και έχει discord και μικρόφωνο ας πει χωράμε 2 ακόμα.ΟΧΙ TRYHARD ΜΌΝΟ 4FUN.(και όχι κάτω τον 18 :Ρ ) Αν θες ,γραψε το discord σου να σε βαλω σε ενα γκρουπακι που ειμαστε και παιζουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 Το μοναδικό BR με έναν ρεαλισμό, όλα τα υπόλοιπα είναι χοροπηδάω σαν κατσίκι και πυροβολάω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 7 ώρες πριν, Dantε είπε Παντα οταν μου κρασαρε κατι αλλο εφταιγε. Τα άλλα παιχνίδια που δεν κρασάρουν δεν αξιοποιούν πλήρως το σύστημα (GTA V); Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 Δεν είναι όλα τα παιχνίδια το ίδιο ευαίσθητα σε τυχόν αστάθειες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 Περίεργο... Πριν 12 μέρες στο 5ωρο κράσαρε τρεις φορές. Από τότε δεν έχει ξανακρσάρει. Επίσης πριν από εκείνο το κρασάρισμα είχε κάπου 2 βδομάδες να κρασάρει. Και σε συμπαίκτες μου συμβαίνει. O.C. δεν έχουμε κάνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 DX11 αφήστε το, μην βάζετε DX11 Enhanced ή DX12 δεν είναι τόσο stable. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 Κι αυτό έτσι το έχω. Θα ρωτήσω όμως και τους άλλους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LabrakisG1992 Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 14 ώρες πριν, Dantε είπε Αν θες ,γραψε το discord σου να σε βαλω σε ενα γκρουπακι που ειμαστε και παιζουμε. 21Lab#0001 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα