Atallos1 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Eχω δει multiple posts σχετικα με τον 6600 , δεν νομιζω οτι ειναι συγκεκριμενο αλλα με ενα search στο subreddit θα το διαπιστωσεις Τον τερματιζει το game
ADHD Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Περιεργο, ισως εχει bloat το pc του βλεπω και πολλα processes, επαιξα ενα τωρα και ειδα max 50% με 80-120fps παιζω high και reshade, δεν νομιζω να φταινε τα 8 threads παντως ενας σύγχρονος i5 δεν θα πρεπει να ειναι πρόβλημα.. Εβγαλα μια ενδεικτική pic παιζοντας περιπου 1/3 του game (με σκοτωσαν λιγο μετα απο το alt tab lol) 2
JohnTehGreek Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, θα κάνω Pass προς το παρών και θα το πάρω μέσα στο καλοκαίρι που ίσως βγουν περισσότερα Patch και πέσει και λίγο η τιμή του γιατί 30αρι για EA είναι λίγο τσιμπημένο. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Το timer resolution 2 το 'χεις αγοράσει ή είναι σπασμένο ;
ADHD Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Το timer resolution 2 το 'χεις αγοράσει ή είναι σπασμένο ; Το είχα αγοράσει παλιά αλλα δεν κανει καμια διαφορά με το free παλι 0.5ms εχεις, βασικα άχρηστο ειναι γενικα στα windows 10 και στρεσσαρεις τη cpu τζάμπα αν δεν εισαι σε game, αν εισαι in-game νομιζω κανουν default τα windows σε 0.5ms με HPET off ετσι και αλλιως. Το εχω καθαρα γιατι ειναι placebo για csgo κλτπ..
Psycho_Warhead Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 HPET off σε bios ή στο OS ; Πάντως γενικά έχεις πολύ λίγες διεργασίες, φαντάζομαι έχεις απενεργοποιήσει κάμποσα services και γενικά το OS σου τρέχει τα απαραίτητα ελάχιστα μόνο.
ADHD Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Εχω ltsb-n τα περισσοτερα αχρηστα services τα εχει disabled και εκανα και εγω καποια, γενικα προτιμω το OS οσο γινεται πιο barebones. HPET off σε bios και OS εχω εγω αφου τεσταρα DPC latency με ολους τους συνδυασμούς οποτε ymmv αναλογα το σύστημα. Αλλα και παλι νομιζω οτι τα w10 με modern cpu το TSC χρησιμοποιουν σαν default. Για να τσεκαρεις τρεχεις admin cmd αυτο: bcdedit /deletevalue useplatformclock αν σου βγαλει error ειναι disabled αν βγαλει καποιο confirmation τοτε το χρησιμοποιεί το OS.
Psycho_Warhead Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Γενικά με το HPET οι απόψεις διίστανται στο net. Με κάτι δοκιμές που είχα κάνει εγώ παλιότερα στο δικό μου σύστημα δεν είχα δει σοβαρές διαφορές.
ADHD Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Στις δικες μου δοκιμες με latency mon και mousetester ειχα χαμηλότερο dpc latency και καλυτερο polling rate με hpet disabled σε bios/os οποτε το άφησα ετσι, ειναι αναλογα το συστημα για αυτο δοκιμαζεις, οπως ειπα ymmv..
SOCRATIS1000 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Κανουμε τιποτα εμεις με το pc της υπογραφης?Δεν εχει και ντεμο να το τεσταρω κιολας,μην τα κλαιω τα 25 ευρω
k4ts0u Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Νομίζω το steam έχει 100% refund στις πρώτες 14 μέρες και με λιγότερο από 2ώρες played.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα