LIGHT1NG Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, hitman 21 original είπε Υπαρχει καποιο κολπακι για φρι σκινς κ αουτφιτ; ναι τα κουτιά που ανοίγουν δωρεάν 😁 Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2021 από LIGHT1NG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikolakis2345 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Στις 19/3/2021 στις 9:26 ΠΜ, hitman 21 original είπε Υπαρχει καποιο κολπακι για φρι σκινς κ αουτφιτ; τα κουτια που σου ειπε ο φιλος πιο πανω αν και πολυ σπανια θα σου δωσουν καποιο καλο σκιν και μπορεις να παρεις μεχρι 6 καθε βδομαδα νομιζω με τα bp points τωρα εχει και το pgi s event αν εχεις καποιο κουπονι ψηφισε καποια ομαδα που εχει περασει στα weekly finals.... αν ειναι μεσα στους top 4 οι ομαδες που ψηφισες περνεις καποια points που με αυτα εχει κατι skins που μπορεις να παρεις απο το esports shop 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikolakis2345 Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 παιζει κανενας ακομα το game? εχει ακομα τοσους cheaters η ειναι ιδεα μου? εχω ξενερωσει φουλ με το game Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SakafliaC Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 Σε σύγκριση με πριν κάτι μήνες ή 1 χρόνο πριν έχει πολύ περισσότερη κίνηση. Στο normal έχει cheat αρκετό, ranked είναι πιο οκ τα πράγματα. Το θέμα είναι ότι καλώς ή κακώς δεν υπάρχει άλλο BR στο στυλ του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikolakis2345 Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 1 λεπτό πριν, SakafliaC είπε Σε σύγκριση με πριν κάτι μήνες ή 1 χρόνο πριν έχει πολύ περισσότερη κίνηση. Στο normal έχει cheat αρκετό, ranked είναι πιο οκ τα πράγματα. Το θέμα είναι ότι καλώς ή κακώς δεν υπάρχει άλλο BR στο στυλ του. με κουρασε πολυ ρε φιλε ο μονος λογος που παιζω ακομα ειναι επειδη απο οταν βγηκε το game μου αρεσε αρκετα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SakafliaC Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 Γι αυτό έγραψα ότι δεν υπάρχει άλλο BR στο στυλ του, αυτό εννοώ ότι κι εγώ και οι περισσότεροι απ όσους συνεχίζουν και το παίζουν δεν έχουν βρει κάτι άλλο να τους αρέσει. Ελπίζουμε σε PUBG 2 που ακούγεται 😉 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikolakis2345 Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 Μόλις τώρα, SakafliaC είπε Γι αυτό έγραψα ότι δεν υπάρχει άλλο BR στο στυλ του, αυτό εννοώ ότι κι εγώ και οι περισσότεροι απ όσους συνεχίζουν και το παίζουν δεν έχουν βρει κάτι άλλο να τους αρέσει. Ελπίζουμε σε PUBG 2 που ακούγεται 😉 ισχυει μακαρι να εμαθαν απο τα λαθη τους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hitman 21 original Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 το παιχνιδι ειναι φουλ στους τσιτερς ακομα κ στο ρανκεντ.Αν δεν κανω λαθος εχει βγει κ σε κονσολα οπου εκει τα πραγματα νομιζω πως ειναι καλυτερα.Ενας σοβαρος λογος για να επιστρεψω παλι στις κονσολες ειναι αυτος οτι δηλαδη δεν υπαρχουν τσιτερς εκει τοσο στο παμπτζι οσο κ στο γουορζον.Αν κανω λαθος ας με διορθωσει καποιος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 Προσωπικα σε Duo και Squad Unranked που παιζουμε με παρεα,σπανια πετυχαινω cheaters...Και δε βλεπω και λογο να παιξουν εκει.Τιτανομεγιστοι θελουν να το παιζουν αυτοι και οχι στα bot οποτε συνηθως στο ranked πανε. Προφανως να καταλαβαινουμε αν cheatαρει καποιος η οχι.Οχι απλα οποιος μας σκοτωσε ,ειναι φορτωμενος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikolakis2345 Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 εγω βλεπω παντως οτι τα headshot πανε συννεφο οκ καποια ατομα που εχουν κοντα στις 10 χιλιαδες ωρες το καταλαβαινω αλλα οταν παιζεις με ενα νεο παιχτη και σου δινει κατι περιεργα εκει ειναι να τρελενεσαι τους τελευταιους 2 μηνες εκανα 7 accounts ban για cheat Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hitman 21 original Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 47 λεπτά πριν, nikolakis2345 είπε εγω βλεπω παντως οτι τα headshot πανε συννεφο οκ καποια ατομα που εχουν κοντα στις 10 χιλιαδες ωρες το καταλαβαινω αλλα οταν παιζεις με ενα νεο παιχτη και σου δινει κατι περιεργα εκει ειναι να τρελενεσαι τους τελευταιους 2 μηνες εκανα 7 accounts ban για cheat 3αρι βεστ ,3αρι κρανος κ πεφτεις με 2 σφαιρες το εημμποτ παει συννεφο.Μονο στο ps λογικα το ευχαριστιεσαι το γκεημ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikolakis2345 Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 26 λεπτά πριν, hitman 21 original είπε 3αρι βεστ ,3αρι κρανος κ πεφτεις με 2 σφαιρες το εημμποτ παει συννεφο.Μονο στο ps λογικα το ευχαριστιεσαι το γκεημ οντως γενικα τα fps μονο στο ps τα ευχαριστιεσαι στο pc δυστηχως υπαρχει η μαστιγα του cheat απλα το pubg δεν το προσεξαν καθολου μου λεγαν για cheaters και δεν το πιστευα ελεγα οκ σε ολα τα fps υπαρχουν αλλα καταλαβα οτι ειχαν δικιο δεν εχω παιξει αλλο fps με περρισοτερους cheaters νομιζω οτι δικαιουται αξια το βραβειο για cheating οπως ειπε και ο φιλος πιο πανω ελπιζουμε στο pubg 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hitman 21 original Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 18 λεπτά πριν, nikolakis2345 είπε οντως γενικα τα fps μονο στο ps τα ευχαριστιεσαι στο pc δυστηχως υπαρχει η μαστιγα του cheat απλα το pubg δεν το προσεξαν καθολου μου λεγαν για cheaters και δεν το πιστευα ελεγα οκ σε ολα τα fps υπαρχουν αλλα καταλαβα οτι ειχαν δικιο δεν εχω παιξει αλλο fps με περρισοτερους cheaters νομιζω οτι δικαιουται αξια το βραβειο για cheating οπως ειπε και ο φιλος πιο πανω ελπιζουμε στο pubg 2 τωρα που μπορεις να τα παιξεις με πληκτρολογιο κ ποντικι στις κονσολες ειναι μονοδρομος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leros2004 Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) Τι ακριβώς ελπίζεται από το Pubg 2? Με το που βγει θα επιστρέψει ο καρκίνος του gaming οι cheaters, μέχρι να περάσει το hype και του Pubg 2, και να ησυχάσει η κατάσταση. Επεξ/σία 3 Απριλίου 2021 από leros2004 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hitman 21 original Δημοσ. 4 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2021 11 λεπτά πριν, leros2004 είπε Τι ακριβώς ελπίζεται από το Pubg 2? Με το που βγει θα επιστρέψει ο καρκίνος του gaming οι cheaters, μέχρι να περάσει το hype και του Pubg 2, και να ησυχάσει η κατάσταση. Γι αυτο πας σε κονσολα κ εχεις το κεφαλι σου ησυχο.Τουλαχιστον ετσι το σκεφτομαι εγω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα