Προς το περιεχόμενο

PlayerUnknown's Battlegrounds [PUBG]

Atallos1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1 ώρα πριν, pirate79 είπε

χαρηκε που βρηκε οπλο 

λεχριτες..βρωμιζετε το παιχνιδι

Κοίτα στο 2ο βίντεο στο 3ο λεπτό είδα το movement στο παράθυρο από το κινητό 5.5 ιντσών επίσης ο τύπος αργότερα με το μηχανάκι φάνηκε πάνω από το scope και ένα τελευταίο υπάρχει ένα μικρό delay σε κάμερα και παιχνίδι οπότε και ένα μικρό τσακ να κάνει ματιά στo άλλο μόνιτορ δύσκολα θα το καταλάβει κάποιος για το που κοίταξε εκείνη την στιγμή δεν θέλω να τον δικαιολόγησω κιόλας αλλά με καλά ακουστικά + καλές ρυθμίσεις στο voicebanana στο pubg μπορούν να σε βοηθήσουν αρκετά το μόνο που με παραξένεψε ήταν στην αρχή που ήταν vs 4 που τo scope έκανε follow και με το sniper νωρίτερα ακριβώς lean left και τον είχε καρφί πάνω.. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 λεπτό πριν, SakafliaC είπε

Το 3rd person πρέπει να σας το καταργήσουν.. Μιλάμε για κακοποίηση του game.

Μια φορά έπαιξα 3rd person pubg και κόντεψα να κλάψω δεν έχει καθόλου ουσία να κάθεσαι δίπλα σε τοίχο και να βλέπεις από την άλλη πλευρά 

• Like 2

12 λεπτά πριν, leros2004 είπε

80-20 αναλογία υπερ του 3rd person είναι οι παίχτες ... Τι να καταργήσουν... 

Υπάρχει κάτι επίσημο γι αυτή την αναλογία ή είναι δικό σου στατιστικό? Σοβαρά ρωτάω όχι ειρωνικά.

Αμα το ψάξεις θα το βρεις αλλά και μια βόλτα από νετ να πας οι περισσότεροι σε 3rd παίζουν εγώ προσωπικά δεν το μπορώ αυτό μάλλον επειδή συνήθισα στο first person.. 

1 ώρα πριν, SakafliaC είπε

Υπάρχει κάτι επίσημο γι αυτή την αναλογία ή είναι δικό σου στατιστικό? Σοβαρά ρωτάω όχι ειρωνικά.

έπεσε κάπως... 

έχω πετύχει πολλές φορές streamers που δεν βρίσκουν να παίξουν fpp Και το γυρίζουν σε tpp 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...