Pantzos4 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 game (PUBG) crash Δεν ξερω αν το βαζω στο σωστο μερος αν ειναι λαθος ας μετακινηθει για Δευτερη φορα σημερα το παιχνιδι μου κρασαρει ξαφνικα βγαζοντας αυτο το μυνημα οτι δεν φτανη η μνημη γραφηκων, την ωρα που κρασαρε χρεισιμοποιουσε 5.5G περιπου αφου προλαβα και πηρα screenshot http://prntscr.com/n59nmq γνωριζει καποιος αν φτεει το hardware μου η το game γιατι δεν εινια και απο τα καλυτερα γραμενα παιχνιδια το παιζω με το συστημα της υπογραφης μου ρυθμησεις παιχνιδιου ειναι http://prntscr.com/n59r1z Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sstratos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Ίδιο πρόβλημα στην αρχή είχα και εγώ, αύξησα το μέγεθος του swapfile και λύθηκε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pantzos4 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Μόλις τώρα, sstratos είπε Ίδιο πρόβλημα στην αρχή είχα και εγώ, αύξησα το μέγεθος του swapfile και λύθηκε τι ειναι το swapfile και πος γινετε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sstratos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Ποια έκδοση Windows έχεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pantzos4 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 1 λεπτό πριν, sstratos είπε Ποια έκδοση Windows έχεις? 10 home Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sstratos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pantzos4 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 FIXED 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billsnake21 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Νέκρα έπεσε εδώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinoel Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 είναι από τα πολλά chicken dinner! Μας έπεσαν βαριά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manos167 Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Στις 1/4/2019 στις 1:17 ΜΜ, Dinoel είπε παιδες το πηρα το παιχνιδι τελικα αλλα ειμαι λιγο noob μπορειτε να πειτε κανα tip να βελτιωθω λιγο το αγωρασα πριν 3 μερες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomiaistas Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 10 λεπτά πριν, manos167 είπε παιδες το πηρα το παιχνιδι τελικα αλλα ειμαι λιγο noob μπορειτε να πειτε κανα tip να βελτιωθω λιγο το αγωρασα πριν 3 μερες ζητά επιστροφή χρημάτων και παιξε καποιο αλλο παιχνιδι (απεξ ,Battlefield V ) εκτος αν θελεις να σπασεις καμια οθονη πληκτρολογιο , να μαθεις να βριζεις πιο γρηγορα και στοχευμενα ( ευχες θανατου στο μπαμ μπαμ) ή να αρρωστησεις . προς αυτους που ισως απαντησουν .Το αγαπω αυτο το παιχνιδι , αλλα το unistall κραταει αυτη την σχεση αγαπη-μισους . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manos167 Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 γιατι ρε μαν? το απεξ το δοκιμασα αλλα δεν το γουσταρα καθολου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 57 λεπτά πριν, manos167 είπε παιδες το πηρα το παιχνιδι τελικα αλλα ειμαι λιγο noob μπορειτε να πειτε κανα tip να βελτιωθω λιγο το αγωρασα πριν 3 μερες Δες κανα βιντεο,κανε εξασκηση τα οπλα στο training και παιξε με ατομα που ξερουν καλυτερα.Κανεις δεν εγινε προ σε 1 βδομαδα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manos167 Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 το κακο ειναι οτι δεν υπαρχει κατι στα ελληνικα σε βιντεο γιατι αγγλικα δεν ξερω καθολου τα οπλα οκ γενικα εχω θεμα οταν με βαραει ο αλλος δεν μπορω να καταλαβω απο που ερχονται οι σφαιρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tntdynamite23 Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Μπες μες το κυκλο σε κανα ξεχασμενο σπιτι, πατα alt tab βαλε μουσικη, πανε για καφε κ οταν εχουν σκοτωθει ολοι μεταξυ τους πανε παρε τσικεν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα