Doc1355 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ναι μπορείς να κάνεις add funds και να προσθέσεις όσα θες στο υπόλοιπο σου. Βέβαια τώρα στο Allkeyshop παίζει από 14.31€ Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2019 από Doc1355 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GjokerR Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 ψοφάει ψοφάει και κάθε μέρα έχει peak πάνω από 800k παίκτες, οπότε μην αγχώνεσαι τόσο γι αυτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mitsos125 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 ευχαριστω ρε αλανια......ακουσα οτι ψοφαει βρο λογω bugs cheaters και λοιπα αλλα εγω δεν μπορω να παιξω αλλο battle royale για μενα η κορυφη ειναι pubg και ας εχω παιξει το mobile μονο γιατι δεν ειχα pc τωρα μονο να το αγορασω πρεπει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Ψοφάει εδώ και ένα χρόνο... Αν σου αρέσει αγόρασε το και το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα κλάψεις τα λεφτά που θα δώσεις. Ναι έχει bugs, έχει cheaters, έχει trollιές...ε και; Το feeling που μου δίνει το pubg δε στο δίνουν πολλά games αυτού του στυλ (και δοκιμάζω ότι νεο βγαίνει). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mitsos125 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 αυτο ρε βρο δηλαδη τα αλλα games δεν εχουν cheaters το apex εκανε 16000 ban accounts για cheating μια χαρα ειναι το game και εγω τα εχω δοκιμασει ολα αλλα δεν μου αρεσαν καθολου αυτη ειναι η προσωπικη μου αποψη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomiaistas Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 πολλα προβληματα αυτο το παιχνιδι .Μονο νευρα σου προκαλει και για αυτο ο κοσμος εφυγε ή περιμενει κατι καλυτερο για να φυγει. Δεν νομιζω κανεις να το αγαπαει τοσο (οπως lol-dota,wow,cs, fotnite ) ωστε να μην δωσει ευκαιριες σε αλλα παιχνιδια Τα mechanics του pubg δεν τα εχω βρει αλλου , αλλα παιζω apex legends πια και περναω ομορφα χωρις να μου ανεβαίνει το αιμα στο κεφαλι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mitsos125 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 ναι ρε φιλε οκ εγω το δοκιμασα το apex και δεν μου αρεσε 1ον γιατι δεν μου αρεσουν τα οπλα και γενικα το gameplay του game ειναι λες και παιζεις overwatch 2ον οτι μπαινεις με αλλα 2 ατομα σε squad που δεν τα ξερεις καν βεβαια αυτο μπορει να διορθωθει και να παιζεις σολο αλλα και παλι εμενα δεν μου αρεσε το gameplay του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manos167 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 μαγκες ειδα τα ποστ πιο πριν και θελω να ρωτησω εχει διαφορα αν το αγορασεις απο το allkeyshop και πως το αγοραζεις απο εκει τι χρειαζετε γιατι δεν εχω ουτε paypal ουτε πιστωτικη χρησημοποιω μονο paysafe γι αυτο ρωταω γιατι ενταξει το game ειναι στα 15 ευρω πιο κατω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GjokerR Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 το instantgaming δέχεται paysafe Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilissioros18 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 4 ώρες πριν, GjokerR είπε το instantgaming δέχεται paysafe ναι φιλε μου δεχεται κανονικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GjokerR Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 2 ώρες πριν, vasilissioros18 είπε ναι φιλε μου δεχεται κανονικα για τον από πάνω το είπα που είπε ότι αγοράζει με paysafe Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilissioros18 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, GjokerR είπε για τον από πάνω το είπα που είπε ότι αγοράζει με paysafe Δεν το ειδα ποτε και λεω δεν θα ξερει ο ανθρωπος και ρωταει😂😂 Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2019 από vasilissioros18 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manos167 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 εχει φορο με paysafe? και ειναι αξιοπιστο το συγκεκριμενο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 'PlayerUnknown's Battlegrounds' loses PlayerUnknown Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 On 20/02/2019 at 21:01, mitsos125 said: ευχαριστω ρε αλανια......ακουσα οτι ψοφαει βρο λογω bugs cheaters και λοιπα αλλα εγω δεν μπορω να παιξω αλλο battle royale για μενα η κορυφη ειναι pubg και ας εχω παιξει το mobile μονο γιατι δεν ειχα pc τωρα μονο να το αγορασω πρεπει Απλά τώρα βγαίνει και το αντίστοιχο Mode από Battlefield, με ότι σημαίνει αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα