Προς το περιεχόμενο

PlayerUnknown's Battlegrounds [PUBG]

Atallos1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, billsnake21 είπε

Γενικά πρέπει να το ευχαριστήθηκες το παιχνίδι 😋

Φίλε ναι .βέβαια παίζαμε stealth όλη ομάδα μου και είχε όλη η ομάδα 3 kills συνολικά,εγώ κανένα ,τους προλάβανε οι teamates μου.Αλλά η ευχαρίστηση παραμένει και με 0 kills

Επεξ/σία από JTRGamer
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, JTRGamer είπε

Φίλε ναι .βέβαια παίζαμε stealth όλη ομάδα μου και είχε όλη η ομάδα 3 kills συνολικά,εγώ κανένα ,τους προλάβανε οι teamates μου.Αλλά η ευχαρίστηση παραμένει και με 0 kills

παιχνίδι παίζεις :) αν ευχαριστιέσαι μόνο με το chicken είμαι οκ! αλλά τζάμπα χάνεις τον χρόνο σου με αυτόν τον τρόπο του παιχνιδιου.

Δεν λέω να τρέχεις συνέχεια δεξιά και αριστερά, απλώς να ευχαριστηθείς το game και όχι απλά ότι επέζησες στο τέλος.

Κατά τα άλλα καλό 2019

Επεξ/σία από Dinoel
  • Like 1
  • Confused 1

46 λεπτά πριν, Dinoel είπε

παιχνίδι παίζεις :) αν ευχαριστιέσαι μόνο με το chicken είμαι οκ! αλλά τζάμπα χάνεις τον χρόνο σου με αυτόν τον τρόπο του παιχνιδιου.

Δεν λέω να τρέχεις συνέχεια δεξιά και αριστερά, απλώς να ευχαριστηθείς το game και όχι απλά ότι επέζησες στο τέλος.

οτι να ναι

2 ώρες πριν, Dinoel είπε

Κατά τα άλλα καλό 2019

Βέβαια σκοπός του συγκεκριμένου είναι το survival... Αλλιώς επιστρέφουμε στο counter strike και την death match. 

• Thanks 1

1 ώρα πριν, JTRGamer είπε

οτι να ναι

ότι να ναι μπορεί να είναι, αλλά όταν πέφτεις πχ pochinki και ο καθένας πιάνει από ένα σπίτι και περιμένει τον άλλον ή τον κύκλο να κλείσει μπας και κουνηθεί κανένας δεν το λες διασκέδαση.

Εκτός και αν δεν μιλάμε για παιχνίδι.

10 λεπτά πριν, Johnkeppas είπε

Βέβαια σκοπός του συγκεκριμένου είναι το survival... Αλλιώς επιστρέφουμε στο counter strike και την death match. 

ο σκοπός αυτός είναι απλά εγώ αναφέρομαι στην διασκέδαση που μπορεί να έχεις σε ένα παιχνίδι, και προσωπικά δεν βρίσκω διασκεδαστικό να κάθομαι σε μια γωνία prone και να περιμένω να έρθει κάποιος να τον σκοτώσω. Άποψη μου είναι.

• Like 4

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω πάρει σε προηγούμενα games αρκετά kills αλλά στα πιο πολλά match με kills δεν παίρνω chicken,δεν ξέρω τί γίνεται με μένα αλλά μου γυρνάει γκαντεμια κάθε φορα που κάνω  πολλα kills

Επεξ/σία από JTRGamer

21 ώρες πριν, leros2004 είπε

Δεν υπάρχει περίπτωση να παίζεις τόσο χάλια.. είχα το ίδιο setup μέχρι πριν λίγο καιρό και σε οθόνη με ανάλυση 2560x1080 είχα συνέχεια 79 fps (με κόφτη για τα fps)

α) Η dell είναι full hd ή 2k ανάλυση?

β) Σιγουρέψου ότι οι μνήμες τρέχουν στην ονομαστική τους ταχύτητα.

γ) Τσέκαρε στο power plan των windows αν έχεις στο 100% το max processor state.

δ) Βάλε αυτά στους adrenaline drivers:

Clipboard02.jpg.1e90c015066d1564da90bd2307f664b0.jpg

Clipboard01.jpg.1365abd4d85418094cc7fc06be50cab5.jpg

και στο παιχνίδι βάλε αυτά τα settings με το screen scale στο 100 όμως:

Clipboard03.jpg.117308cdbf61b3370430e79dcc8d2470.jpg

κοφτη στα frames μονο απο το ιδιο τo game, αν δεν γινεται αυτο τοτε βαζουμε απο RTSS, το FRTC της κοκκινης προσθετει αρκετο input lag το εχει μετρησει και ο battlenonsense στα βιντεο του, ωραια τα  υπολοιπα tips 

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Aυτο περιμενα να πει καποιος .. ^^

Κατα τα αλλα δεν καταλαβαινω το Maximum Tessellation level που ειναι off, τι τιμη δινει στο off? Υποτιθεται οτι βγαζεις το AMD Optimized γιατι δινει οσα ζηταει το game (up to 64) οπου εκτος μερικων περιπτωσεων, πανω απο 16x δεν εχει benefit.

Επεξ/σία από sistah

7 ώρες πριν, SoFGR είπε

κοφτη στα frames μονο απο το ιδιο τo game, αν δεν γινεται αυτο τοτε βαζουμε απο RTSS, το FRTC της κοκκινης προσθετει αρκετο input lag το εχει μετρησει και ο battlenonsense στα βιντεο του, ωραια τα  υπολοιπα tips 

Δεν το είχα ψάξει.. Απο ότι κοίταξα (χονδρικά) το FRTC προσθέτει 2πλασιο Input lag απο το RTSS.

To ίδιο το παιχνίδι έχει και κόφτη, αυτός δεν προσθέτει Input lag? Ξέρει κανείς ? 

3 ώρες πριν, leros2004 είπε

Δεν το είχα ψάξει.. Απο ότι κοίταξα (χονδρικά) το FRTC προσθέτει 2πλασιο Input lag απο το RTSS.

To ίδιο το παιχνίδι έχει και κόφτη, αυτός δεν προσθέτει Input lag? Ξέρει κανείς ? 

στο 4:58 βλεπεις αρκετα νουμερα, αποκλειεται ο κοφτης του inpsector να προσθετει περισσοτερο lag απο το FRTC.

• Like 1

2 & 3 χρόνια ban και φυσικά αποκλεισμός των ομάδων.

Το καλύτερο μέρος είναι, που έφαγαν ban παίκτες, που δε χρησιμοποίησαν cheat, αλλά οι συμπαίκτες τους, όπου η επιτροπή αποφάσισε, ότι αποκλείεται να μην το γνώριζαν κι έτσι το έφαγαν ως "συνένοχοι".

Αυτά να τα βλέπουν Ελληνικές ομαδούλες, (σε άλλο παιχνίδι κυρίως), που πιάστηκαν μέλη τους με cheat και εκείνοι έκαναν τα στραβά μάτια.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...