Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 To Uzi απαξιώ να το πάρω τις περισσότερες φορές, ακόμα κι αν δεν έχω τίποτα άλλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 42 λεπτά πριν, insomiaistas είπε Αυτό με της σφαίρες-οπλα είμαι σίγουρος ότι ισχύει . Πόσα ump, uzi, vector βρίσκεις σε σχέση με beril . Μου βαζεις τα 2 ακρα.Ναι τα smg τα βρισκεις πολυ ευκολα. Αλλα εξισου ευκολα βρισκεις Μ16,ΑΚ.Μ4 και Beryl ειναι ισως λιγο πιο σπανια. 38 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε To Uzi απαξιώ να το πάρω τις περισσότερες φορές, ακόμα κι αν δεν έχω τίποτα άλλο Για starter οπλο ειναι παρα πολυ καλο.Αν επαιρνε και red dot θα ηταν op.Εχω παιξει και ολοκληρο game με αυτο.Σε close μαχη αν μαθεις το iron του ειναι πολυ ικανο. Thomson δε παιρνω για κανενα λογο πχ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomiaistas Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Προφανώς είναι άκρα αφού το ένα είναι στην αρχή ενώ το άλλο στο τέλος ( 9mm<..<...<7.62) . Ενώ αντίστοιχα m4,akm( ...<...<5.56<7.62) είναι πολύ κοντα οι αλγόριθμοι εμφάνισης τους . Για την σπανιότητα εμφάνισης κάθε όπλου -σφαιρας είμαι 100% σίγουρος . Παλαιότερα είχαν πει κιόλας ότι ο λόγος που υπάρχει αυτός ο αλγόριθμος "σπανιότητας" και που σε κάθε ump δίνει 3*30(9mm) σφαίρες σε σχέση με 1*30(7.62mm) είναι ότι οι παίχτες πρέπει να σκέφτονται το spray με μεγάλα όπλα αφού δεν έχουν σφαίρες . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chaosmaster Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Καλημέρα. Pc: Ryzen 2600 Rx 580 16gb Ram στα 3,000 Μ2 evo 970. Latest drivers στην ati. Οθόνη dell 27 75hz In game fps display based AA High PP Very low Shadows Verylow Textures Medium κ ολα τα άλλα very low Vsync sharpen on. Λαγγαρει απιστευτα. Δε κλειδωνει με τπτ στα 75fps. 60 με το ζορι. Βγαζω το vsync και πιανει 90 fps. αλλα σε καποια σημεία (πχ οταν οδηγεις ή οταν τρεχεις παει στα 30fps με αποτέλεσμα να κολλάει ο τοπος. Επίσης με αυτές τις ρθμίσεις μου φαίνεται λίγο θολό το background. (πχ το απεναντι βουνο) Αυτό είναι απο τις ρυθμίσεις του Ani aliasing. οσο και να το πειράζω δε στρώνει. Στρωνει μόνο στο very low αλλα εκει είναι χαλία τα γραφικα. Βλέπω φραμμές που σε μπερδεύουν υπάρχει κάποια λύση ή είναι τόσο μάπα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomiaistas Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 14 λεπτά πριν, chaosmaster είπε Καλημέρα. Pc: Ryzen 2600 Rx 580 16gb Ram στα 3,000 Μ2 evo 970. Latest drivers στην ati. Οθόνη dell 27 75hz In game fps display based AA High PP Very low Shadows Verylow Textures Medium κ ολα τα άλλα very low Vsync sharpen on. Λαγγαρει απιστευτα. Δε κλειδωνει με τπτ στα 75fps. 60 με το ζορι. Βγαζω το vsync και πιανει 90 fps. αλλα σε καποια σημεία (πχ οταν οδηγεις ή οταν τρεχεις παει στα 30fps με αποτέλεσμα να κολλάει ο τοπος. Επίσης με αυτές τις ρθμίσεις μου φαίνεται λίγο θολό το background. (πχ το απεναντι βουνο) Αυτό είναι απο τις ρυθμίσεις του Ani aliasing. οσο και να το πειράζω δε στρώνει. Στρωνει μόνο στο very low αλλα εκει είναι χαλία τα γραφικα. Βλέπω φραμμές που σε μπερδεύουν υπάρχει κάποια λύση ή είναι τόσο μάπα? Εγώ ακριβώς το ίδιο μηχάνημα . Για αυτό είναι το χειρότερο παιχνίδι φίλε μου , υπομονή σε επόμενα πατς για optimisation Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Πώς γίνεται να έχετε θέμα με Ryzen, 16GB ram και RX 580 που ικανότατη είναι για το παιχνίδι. Εδώ έπαιζα με 2600κ @4.2, gtx 1070 και 8gb με μόνιμα 75+ fps με τα παραπάνω settings. Φυσικά vsync οφφ. Σωστό Windows σεταρισμα καθώς και bios settings τσεκαρετε ρε παιδιά ή το στήσαμε μπήκαμε; Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2019 από 7nisiotis 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leros2004 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 56 λεπτά πριν, chaosmaster είπε Καλημέρα. Pc: Ryzen 2600 Rx 580 16gb Ram στα 3,000 Μ2 evo 970. Latest drivers στην ati. Οθόνη dell 27 75hz In game fps display based AA High PP Very low Shadows Verylow Textures Medium κ ολα τα άλλα very low Vsync sharpen on. Λαγγαρει απιστευτα. Δε κλειδωνει με τπτ στα 75fps. 60 με το ζορι. Βγαζω το vsync και πιανει 90 fps. αλλα σε καποια σημεία (πχ οταν οδηγεις ή οταν τρεχεις παει στα 30fps με αποτέλεσμα να κολλάει ο τοπος. Επίσης με αυτές τις ρθμίσεις μου φαίνεται λίγο θολό το background. (πχ το απεναντι βουνο) Αυτό είναι απο τις ρυθμίσεις του Ani aliasing. οσο και να το πειράζω δε στρώνει. Στρωνει μόνο στο very low αλλα εκει είναι χαλία τα γραφικα. Βλέπω φραμμές που σε μπερδεύουν υπάρχει κάποια λύση ή είναι τόσο μάπα? Δεν υπάρχει περίπτωση να παίζεις τόσο χάλια.. είχα το ίδιο setup μέχρι πριν λίγο καιρό και σε οθόνη με ανάλυση 2560x1080 είχα συνέχεια 79 fps (με κόφτη για τα fps) α) Η dell είναι full hd ή 2k ανάλυση? β) Σιγουρέψου ότι οι μνήμες τρέχουν στην ονομαστική τους ταχύτητα. γ) Τσέκαρε στο power plan των windows αν έχεις στο 100% το max processor state. δ) Βάλε αυτά στους adrenaline drivers: και στο παιχνίδι βάλε αυτά τα settings με το screen scale στο 100 όμως: Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2019 από leros2004 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chaosmaster Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 39 λεπτά πριν, leros2004 είπε Η dell είναι full hd ή 2k ανάλυση? https://www.dell.com/gr/enterprise/p/dell-se2717h-monitor/pd Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leros2004 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, chaosmaster είπε https://www.dell.com/gr/enterprise/p/dell-se2717h-monitor/pd κοίτα ξανά το ποστ μου, σου έγραψα πραγματάκια να κανεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chaosmaster Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 48 λεπτά πριν, leros2004 είπε Δεν υπάρχει περίπτωση να παίζεις τόσο χάλια.. είχα το ίδιο setup μέχρι πριν λίγο καιρό και σε οθόνη με ανάλυση 2560x1080 είχα συνέχεια 79 fps (με κόφτη για τα fps) α) Η dell είναι full hd ή 2k ανάλυση? β) Σιγουρέψου ότι οι μνήμες τρέχουν στην ονομαστική τους ταχύτητα. γ) Τσέκαρε στο power plan των windows αν έχεις στο 100% το max processor state. δ) Βάλε αυτά στους adrenaline drivers: και στο παιχνίδι βάλε αυτά τα settings με το screen scale στο 100 όμως: Σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου. Με αυτές τις ρυθμίσεις είμαι στα 58-64fps με μίκρες περιόδους στα 74. powerplan ultimate performance Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leros2004 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Μόλις τώρα, chaosmaster είπε Σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου. Με αυτές τις ρυθμίσεις είμαι στα 58-64fps με μίκρες περιόδους στα 74. powerplan ultimate performance πάλι χαμηλά είσαι ... βάλε msi afterburner και παρακολούθησε το gpu usage... Επίσης κάθε 1η φορά που θα ανοίγεις το παιχνίδι θα πηγαίνεις στα settings και θα κάνεις full screen window Και μετά το ξανά γυρίζεις σε full screen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chaosmaster Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, leros2004 είπε πάλι χαμηλά είσαι ... βάλε msi afterburner και παρακολούθησε το gpu usage... Επίσης κάθε 1η φορά που θα ανοίγεις το παιχνίδι θα πηγαίνεις στα settings και θα κάνεις full screen window Και μετά το ξανά γυρίζεις σε full screen το βλέπω στο panel του keyboard. Παίζει 99-100% με κατι μικρά drops σε 40 και 0 % Edit Να το επηρεάζει κάτι που έχω 2 οθόνες; Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2019 από chaosmaster Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leros2004 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, chaosmaster είπε το βλέπω στο panel του keyboard. Παίζει 99-100% με κατι μικρά drops σε 40 και 0 % Edit Να το επηρεάζει κάτι που έχω 2 οθόνες; Ποια μητρική έχεις ? Βάλε έτσι να υπάρχει και αυτό: https://www.amd.com/en/support/chipsets/amd-socket-am4/b450 Δοκίμασε και με μια οθόνη.. Τα drops σε 40 και ιδιαίτερα σε 0 % δεν έπρεπε να τα έχεις Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2019 από leros2004 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chaosmaster Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 https://www.gigabyte.com/Motherboard/X470-AORUS-ULTRA-GAMING-rev-10#kf Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mpaxas2405 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Στις 24/3/2017 στις 11:58 ΜΜ, Atallos1 είπε Καινουριο BR game απο τον ιδιο τον creator του ειδους Κυκλοφόρησε 23 Μαρτίου στο steam και έχει προσελκύσει κόσμο και κοσμάκη . Θα είναι σε EA για περίπου 6 μήνες όπου και θα κάνουν focus στο optimisation του παιχνιδιού που είναι το κύριο πρόβλημα atm Καλησπέρα επδ είμαι άσχετος από πc στο σπίτι έχω ένα pc δεν ξέρω καν τι μάρκα είναι και αυτά ,εννοείται πως δεν είναι από τους άσπρους υπολογιστές,θέλω απλά να μάθω τι πρέπει να προσθέσω στο pc μου για να σηκώνει το pubg αν όχι στο τέρμα εστο στο high και πόσα λεφτά πρέπει να διαθεσω, ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα