Προς το περιεχόμενο

PlayerUnknown's Battlegrounds [PUBG]

Atallos1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 ώρες πριν, Zaytsev είπε

1ο post στη σελίδα.

ξεκινησαν παλι τα ιδια?αν και να ξερεις για replay μπορει να φταιει οτι απλα buggarei to replay.Καταλαβα γενικα παμε για αλλο game :P

Επεξ/σία από vasilissioros18
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημερα και καλη χρονια, τι έχουνε κανει τα γιδια ρε παλι, εβαλα σημερα να παιξω μετα απο καμποσο καιρο το map με τα χιονια και εκτος απο stuttering στα 60 fps δε μπορουσα να κανω drop οπλα και items, τα attachments οταν σέρνεις το ποντικι να τα βαλεις πανω με το παραδοσιακό τροπο πεφτουν στο ground και εφαρμόζουν random σε τυχαιο οπλο με δεξι κλικ, το κατεστρεψαν οι μ....ες το παιχνίδι.

Απορια της ημερας: αφου δε το εχουν με το τομεα gaming γιατι δεν το αφηνουν να κανουν ενα ολικο refund και να ασχοληθούν με κατι αλλο, οικοδομη ξερω γω κατι αλλο τελως παντων, οτιδηποτε ασχετο με το gaming development. 

Στη τελικη δεν ειναι ντροπη, σε καποια πραγματα ολοι ειμαστε κακοι και σε καποια καλοι, λιγο αυτογνωσία μονο να εχουμε (να έχουν).

Επεξ/σία από giorgosmcmc

Έχω καιρό να φάω crash πάντως και κάνω αρκετά alt+tab τελευταία..Τσεκάρετε αν έχετε ενεργοποιημένο XMP profile για τις RAM σας.

3 hours ago, Psycho_Warhead said:

Έχω καιρό να φάω crash πάντως και κάνω αρκετά alt+tab τελευταία..Τσεκάρετε αν έχετε ενεργοποιημένο XMP profile για τις RAM σας.

Ούτε εγώ έχω θέμα με αυτό. Απλά πριν το θέμα με το "Borderless/Full Screen", που btw ήταν θέμα της Unreal κι όχι του PUBG, όταν ήμουν στο map, μπορούσε το ποντίκι να "βγει" εκτός περιθωρίων και να πάει στη 2η οθόνη που έχω. Τώρα, δεν το κάνει πλέον, εκτός αν το έχεις Borderless.

Όχι, το έφτιαξαν προχθές με ένα μικρό patch. Απλά, έκτοτε, όταν βλέπεις το χάρτη, δε μπορεί να βγει το ποντίκι στη 2η οθόνη, κάτι που γινόταν από πάντα.

2 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Το loot να φτιάξουν στο Vikendi γιατί είναι για τα μπάζα.

σχετικο το για τα μπαζα.Αμα το συγκρινουμε με sanhok ναι.Με erangel πχ ειναι πανω κατω στα ιδια επιπεδα.

15 λεπτά πριν, vasilissioros18 είπε

σχετικο το για τα μπαζα.Αμα το συγκρινουμε με sanhok ναι.Με erangel πχ ειναι πανω κατω στα ιδια επιπεδα.

Δεν ειναι στα ιδια επιπεδα.

Βασικα σπαμαρει πολυ smg και dmr δε βρισκεις για κανενα λογο.Τουλαχιστον erangel εβρισκες και κανενα ar-dmr.

Παντως ναι οι σερβερ ειναι αρκετα χαλια τις τελευταιες μερες.Παιζεις και τα πρωτα 10 λεπτα μεχρι να πεθανει κοσμος το κοκκινο εικονιδιακι αριστερα παιζει μονιμα ανοιχτο και παει αργα τα ζα.

29 λεπτά πριν, Dantε είπε

Δεν ειναι στα ιδια επιπεδα.

Βασικα σπαμαρει πολυ smg και dmr δε βρισκεις για κανενα λογο.Τουλαχιστον erangel εβρισκες και κανενα ar-dmr.

Παντως ναι οι σερβερ ειναι αρκετα χαλια τις τελευταιες μερες.Παιζεις και τα πρωτα 10 λεπτα μεχρι να πεθανει κοσμος το κοκκινο εικονιδιακι αριστερα παιζει μονιμα ανοιχτο και παει αργα τα ζα.

Εχει πολλα smg,οντως δεν spawnarei πολυ dmr αλλα απο ar και sr παει καλα τουλαχιστον σε καθε game εχω ar.

Το loot σχετικά καλό είναι . Μην ξεχνάτε ότι στο παιχνίδι αυτό η σειρά σπανιότητας όπλου είναι 9mm<0.45<5.56<7.62  οπότε θεωρητικά το πιο σπάνιο όπλο είναι akm-beril . Το θέμα το έχει στα dmr που ναι μεν πρέπει να είναι σπάνια  αλλά είπαμε όχι τόσο . Αρχικά, από ότι θυμάμαι ,ο νέος χάρτης ήταν και αυτός 4χ4 αλλά οι παίχτες ζητούσαν μεγαλύτερο χάρτη ώστε να σταματήσει η αηδία της πεδιάδας και της συνεχούς εντάσης του sanhok  . Στo sanhok μπορούσες να πεθάνεις από έναν τύπο που παίζει πρώτη φορά χωρίς να ξέρει να λοοταρει , στον καινούριο χάρτη έχει προβάδισμα αυτούς που ξερει και να λοοταρει . Η αηδία της πεδιάδας sanhok χωρίς καμία ελπίδα διαφυγης (ούτε από σπίτια που είναι ένα κενό  κουτί ) σταμάτησε και έτσι υπάρχουν για εμένα 2 καινούργιοι παράμετροι που είχαμε ξεχάσει , τo loot και positioning. Ετσι λοιπόν οι πιθανότητες να σε σκοτώσει κάποιος με πολύ πολύ χαμηλότερο skill μειώθηκε και έγινε competitive πάλι . Έχω δει τον Ε αυτό μου τους τελευταίους κύκλους να σκέφτεται πολύ περισσότερο κάθε κίνηση να παίζω πολύ πιο ψύχραιμα και με πολλές παραπάνω πιθανότητες νίκης

Για τους σέρβερ δεν έχω να πω κάτι . Είναι το χειρότερο παιχνίδι που έχω παίξει στην ζωή μου ...αλλά είναι καψούρα . ( περιμένω να βελτιωθεί το 2ο χειρότερο παιχνίδι- call of duty- και τότε pubg τέλος ) 

• Like 1

Ak,beryl τα βρισκεις αρκετα ευκολα.Δε νομιζω πως πανε με τις σφαιρες.

Εχουν βαλει και υπερβολικα πολλα σπιτια στο vikendi.

Οκ να μην ειναι σα το αχανες αδειο των 2 μεγαλων map αλλα vikendi ειναι ,50 μετρα και 2 σπιτια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απορώ με τι συστήματα παίζετε και έχετε τόσα προβλήματα και τα παρουσιάζετε όλα τόσο μαύρα πραγματικά..

Το παιχνίδι θα κάνει κάποια κουλά, όπως ΟΛΑ τα games και δε μιλάω καν για τόσο απαιτητικά σε σύστημα games, bugsplat τρως και στο LOL ξέρω γω. Σε γενικές γραμμές όμως είναι μια χαρά.

Κάτι συγκρίσεις με black ops ή fortnite είναι για γέλια εντωμεταξύ. Αν θες να παίξεις κανονικό battle royale παίζεις PUBG αλλιώς ROE.

Επεξ/σία από SakafliaC

4 hours ago, SakafliaC said:

Απορώ με τι συστήματα παίζετε και έχετε τόσα προβλήματα και τα παρουσιάζετε όλα τόσο μαύρα πραγματικά..

Να τις βγάλουμε να τις μετρήσουμε; Και το σύστημά μου είναι σαφώς καλύτερο από αυτό της υπογραφής σου, αλλά και η γραμμή μου είναι 100/20 και κατά μέσο όρο έχω 25ms latency. Επίσης, παίζω πάντα με Med-Low settings (εκτός από κάποια συγκεκριμένα) και έχω στόχο τα 144fps minimum.

Όπως είπα και παραπάνω, δεν είναι θέμα γραφικών, αλλά κακού netcode. Πολλά πράγματα είναι random και το hitreg ένα από αυτά. Εχθές έβλεπα live τον chocoTaco και πέθανε 2ος σε ένα γύρο, όπου τα πήρε και φάνηκε καθαρά, με τις χειροβομβίδες. Έσκασε μία πίσω του, έφυγε μακρυά και παρόλα αυτά πέθανε. Λίγο πριν έκανε headshot σε έναν με το AWM και δεν πήρε καν hitreg. Αυτός δεν το παρατάει, ούτε το βρίζει live, γιατί είναι η δουλειά του. Από αυτό βγάζει λεφτά.

Εγώ την άλλη φορά είμαι σε δωμάτιο, χωρίς όπλο, μου την πέφτουν δύο με μπουνιές, ρίχνω τη χειροβομβίδα κάτω για να πέσουμε όλοι, αλλά εμένα να με σηκώσει ο συμπαίκτης μου, και τελικά πεθαίνω μόνο εγώ! 3 άτομα, σε 1 δωμάτιο, 1 χειροβομβίδα και πεθαίνει ένας μόνο. Κανένας μακρυά, κανένας πίσω από έπιπλο.

Εδώ οι ίδιοι έχουν campaign που τρέχει με τίτλο "Fix PUBG". Τι να λέμε τώρα...

4 hours ago, SakafliaC said:

Κάτι συγκρίσεις με black ops ή fortnite είναι για γέλια εντωμεταξύ. Αν θες να παίξεις κανονικό battle royale παίζεις PUBG αλλιώς ROE.

Συμφωνώ, αλλά το RoE χρειάζεται απαραιτήτως death-cam και replay.

17 ώρες πριν, Dantε είπε

Ak,beryl τα βρισκεις αρκετα ευκολα.Δε νομιζω πως πανε με τις σφαιρες.

Εχουν βαλει και υπερβολικα πολλα σπιτια στο vikendi.

Οκ να μην ειναι σα το αχανες αδειο των 2 μεγαλων map αλλα vikendi ειναι ,50 μετρα και 2 σπιτια.

Αυτό με της σφαίρες-οπλα είμαι σίγουρος ότι ισχύει . Πόσα ump, uzi, vector βρίσκεις σε σχέση με beril . 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...