Anonymousx Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλημερα και καλη χρονια ! Τελικα αποφασισα να αναβαθμισω την οθονη του συστηματος μου με αυτη. Και παλι η αλλαγη γινεται με γνώμονα το pubg 😂 https://www.skroutz.gr/s/15929410/Dell-S2419HGF.html?keyphrase=Dell+S2419HGF Υπαρχει κατι καλυτερο σε αυτο το budget? Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2019 από Anonymousx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Στα λεφτα αυτα οχι. Παρε την ομως απο το επισημο της ντελ https://www.exclusivestores.gr/dell/dell_product_details/209-80-DEMSS2419HGF/DELL-Monitor-S2419HGF-23.8''-Gaming-LED-1ms-FHD-144Hz-HDMI-Display-Port-Height-Adjustable-AMD-FreeSync-3YearsW- 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaytsev Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 To παιχνίδι, μετά το τελευταίο server update, αναβαθμίστηκε από χάλι, σε σκουπίδι. Είναι εντελώς random το hitreg, συμβαίνουν πράγματα που μετά βλέπεις το replay και είναι άσχετα με αυτά που καταγράφηκαν. Παράδειγμα από το τελευταίο παιχνίδι, παίζουμε duo, βγαίνει ο συμπαίκτης από δωμάτιο, ο άλλος αρχίζει και του ρίχνει σημαδεύοντας την πόρτα, τον προσπερνάει, συνεχίζει και ρίχνει στην πόρτα, ο συμπαίκτης βγαίνει από το δωμάτιο από άλλη πόρτα, ο άλλος ρίχνει ακόμα στο ίδιο σημείο, ο συμπαίκτης πέφτει... Εγώ στο δωμάτιο που έπεσε, περιμένω τον άλλο να έρθει, βγαίνει από το δωμάτιο, ξεκινάω με το Beryl στα 2μ, βλέπω hitreg σε σώμα και κεφάλι και πεθαίνω... Κοιτάω το death cam, κάνει register τις σφαίρες του ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ένα μέτρο δεξιά μου, ενώ ταυτόχρονα εγώ πέθανα... Εν τω μεταξύ, στο deathcam, εγώ φαίνεται σα να μην έριξα ποτέ. Αν το φτιάξουν κάπως σε επόμενο patch, σφυρίξτε, μέχρι τότε θα κάνω διαλογισμό να βρω ξανά την ηρεμία μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leros2004 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 12 ώρες πριν, Anonymousx είπε Καλημερα και καλη χρονια ! Τελικα αποφασισα να αναβαθμισω την οθονη του συστηματος μου με αυτη. Και παλι η αλλαγη γινεται με γνώμονα το pubg 😂 https://www.skroutz.gr/s/15929410/Dell-S2419HGF.html?keyphrase=Dell+S2419HGF Υπαρχει κατι καλυτερο σε αυτο το budget? Κάνε μια βόλτα να την δεις πρώτα. Αν αντέχεις την απόδοση των χρωμάτων της τότε τσιμπα τη. Για γωνίες θέασης δεν αναφέρομαι καν , γιατί δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος που να παίζει και να μην κάθεται στο κέντρο.. αν πάλι δεν σου αρέσει η χρωματική της απόδοση, κοίτα και αυτή: AOC C24G1. https://pcmonitors.info/reviews/aoc-c24g1/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsakfot Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, Zaytsev είπε To παιχνίδι, μετά το τελευταίο server update, αναβαθμίστηκε από χάλι, σε σκουπίδι. Είναι εντελώς random το hitreg, συμβαίνουν πράγματα που μετά βλέπεις το replay και είναι άσχετα με αυτά που καταγράφηκαν. Παράδειγμα από το τελευταίο παιχνίδι, παίζουμε duo, βγαίνει ο συμπαίκτης από δωμάτιο, ο άλλος αρχίζει και του ρίχνει σημαδεύοντας την πόρτα, τον προσπερνάει, συνεχίζει και ρίχνει στην πόρτα, ο συμπαίκτης βγαίνει από το δωμάτιο από άλλη πόρτα, ο άλλος ρίχνει ακόμα στο ίδιο σημείο, ο συμπαίκτης πέφτει... Εγώ στο δωμάτιο που έπεσε, περιμένω τον άλλο να έρθει, βγαίνει από το δωμάτιο, ξεκινάω με το Beryl στα 2μ, βλέπω hitreg σε σώμα και κεφάλι και πεθαίνω... Κοιτάω το death cam, κάνει register τις σφαίρες του ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ένα μέτρο δεξιά μου, ενώ ταυτόχρονα εγώ πέθανα... Εν τω μεταξύ, στο deathcam, εγώ φαίνεται σα να μην έριξα ποτέ. Αν το φτιάξουν κάπως σε επόμενο patch, σφυρίξτε, μέχρι τότε θα κάνω διαλογισμό να βρω ξανά την ηρεμία μου. To game δυστυχώς δεν είναι για τίποτα..Τρομερή ιδέα σαν concept αλλά μέχρι εκεί. Παιδικές ασθένειες απο την αρχή του παιχνιδιού οι οποίες δεν φαίνονται να λύνονται με απανωτά updates. Ειδικά μετά το φιάσκο που λεγόταν Fix Pubg αισθάνθηκα και λίγο κορόιδο να σου πω την αλήθεια που τους πίστεψα.. παιδιά τα φτιάξαμε όλα, τώρα είναι ώρα να ξανάβάλουμε κανά skin να πουλήσουμε κανά κλειδάκι etc. τραγελαφικό Hit registration ότι ναναι (φαίνεται να παίζει ρόλο και η ώρα-μέρα που παίζω, με τους servers να ασθμαίνουν, tick rate για κλάμματα και με το νέο map το οποίο για να ισιώσει θα τους πάρει πάλι κανά 3μηνο (low fps στο πουθενά και με σύστημα το οποίο υπερκαλύπτει τα High settings). Παίξτε για πλάκα αν σας παίρνει το καινούριο Black Ops αν θέλετε να δείτε σοβαρό παιχνίδι απο σοβαρούς devs και όχι απο τραχανοπλαγιάδες που την είδαν χαλίφηδες. Πέρα απο το βαρετό concept , παίζει σε συστήματα χρέπια , σωστότερο optimization maps - lag -hit register - tick rate και ανώτερα visual καλούδια. Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2019 από tsakfot Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaytsev Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 2 hours ago, tsakfot said: Παίξτε για πλάκα αν σας παίρνει το καινούριο Black Ops αν θέλετε να δείτε σοβαρό παιχνίδι απο σοβαρούς devs και όχι απο τραχανοπλαγιάδες που την είδαν χαλίφηδες. Πέρα απο το βαρετό concept , παίζει σε συστήματα χρέπια , σωστότερο optimization maps - lag -hit register - tick rate και ανώτερα visual καλούδια. Αν και συμφωνώ μαζί σου, δεν παίζω για δύο λόγους: 1. Δε μου αρέσουν τα φουτουριστικά όπλα, θέλω ρεαλισμό, κάτι που προσφέρει το PUBG. 2. Πρέπει να συμφωνήσει όλη η παρέα, γιατί μόνος δεν έχει την ίδια ευχαρίστηση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Πάντα χαλί ήταν όσοι αφορά το hitreg και με απουσία ping meter να βλέπεις το τι γίνεται, απλά παίζεις για τον απόλυτο χαβαλέ και τίποτα παραπάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaytsev Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 2 minutes ago, seithan said: Πάντα χαλί ήταν όσοι αφορά το hitreg και με απουσία ping meter να βλέπεις το τι γίνεται, απλά παίζεις για τον απόλυτο χαβαλέ και τίποτα παραπάνω. Μια χαρά network stats έχει. Το πόσο αξιόπιστα είναι, είναι άλλο θέμα. Όμως, εγώ που παίζω με 20-50, ανάλογα τον server, έχω μειονέκτημα σε σχέση με τον Κινέζο-Ινδό-Άραβα (ναι, πετύχαμε και τέτοιους) που παίζει με 100+, γιατί τον βλέπω αλλού και είναι αλλού. Το πρόβλημα εδώ, είναι το netcode που δίνει πλεονέκτημα στον αργό παίκτη, αντί στον γρήγορο. Το BF5 για παράδειγμα, έχει ένα lag-compensation που βοηθάει αρκετά την κατάσταση. Εδώ, είναι ρδελομπού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Υπερβολικους σας βρισκω. Εχοντας παιξει και αλλα game competitive,ολα ειχαν τα θεματα τους.Εγω μια χαρα παιζω και περα απο θεμα με crashes,σε θεμα αποδοσης δε με προβληματισε κατι.Απλα εχω καταλαβει οτι πρεπει να μετραει αν του αρεσε ενα συστημα η οχι.Στο δικο μου στα 1080ρ ετρεχε νερο με 100+ fps με τα παντα τερμα. Οσο για το black ops,ας γελασω. Το πηραν ολοκληρη παρεα σε ενα σερβερ που παιζω και κλαιγαν ολοι τα λεφτα τους και πουλησαν τα account. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaytsev Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Ξαναδιάβασε μέχρι να καταλάβεις τι λέμε. Εγώ μιλάω για netcode, εσύ για FPS... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billsnake21 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Μετά το update που μπήκε το νέο map έχει ξεσκιστεί στα bugsplat... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 2 ώρες πριν, Zaytsev είπε Ξαναδιάβασε μέχρι να καταλάβεις τι λέμε. Εγώ μιλάω για netcode, εσύ για FPS... Στο θεμα netcode σε καλυψα στη πρωτη προταση. Ολα τα game εχουν τα θεματα τους. Τουλαχιστον με αυτα που ειχα ασχοληθει εγω.CS και L4D εμπλεκες με lerp κτλ για να καταφερεις να παιξεις σωστα ενω και εκει το hitbox ενιοτε οπως να ναι καθοταν. Ναι κατι κουλα συμβαινουν ,αλλα σπανια.Και καμια φορα λογικο οταν παιζουν τοσοι παραγοντες μεσα και δε νομιζω να υπαρχει και κανενα online fps competitive game που ολα να λειτουργουν οπως πρεπει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaytsev Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Just now, Dantε said: Ολα τα game εχουν τα θεματα τους. Δεν είπα ότι δεν έχουν όλα θέμα. Είπα, ότι τα έκαναν σκ@τά με το τελευταίο update, ειδικά το server update που έγινε στις 2/1. Παίζω εδώ και μήνες, και έχω συμπληρώσει 100δες ώρες. Τέτοιο χάλι, άλλη μία φορά είχαμε, όπου πάλι είχα σταματήσει να παίζω μέχρι να το φτιάξουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilissioros18 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 5 λεπτά πριν, Zaytsev είπε Δεν είπα ότι δεν έχουν όλα θέμα. Είπα, ότι τα έκαναν σκ@τά με το τελευταίο update, ειδικά το server update που έγινε στις 2/1. Παίζω εδώ και μήνες, και έχω συμπληρώσει 100δες ώρες. Τέτοιο χάλι, άλλη μία φορά είχαμε, όπου πάλι είχα σταματήσει να παίζω μέχρι να το φτιάξουν. Εχω μερες να παιξω τι προβλημα εχουν βγαλει παλι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaytsev Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 3 minutes ago, vasilissioros18 said: Εχω μερες να παιξω τι προβλημα εχουν βγαλει παλι? 1ο post στη σελίδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα