Konstantinio Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 το παιχνιδι ειναι τρομερο το μονο προβλημα που εχω ειναι ανα 4-5 γυρους ισως χρειαστει ενα ρεσταρτ το παιχνιδι! add στο steam "konstantinio" ειμαστε ηδη 2 ατομα που παιζουμε παρεα!
aOUaS88 Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Restart σε game εκανα πριν δεκα χρονια εποχης Lineage2 που ανοιγαμε 5 παραθυρα κ τα αφηνα ανοιχτα για μερες κ το καθε client επιανει 1.5 γιγα ραμ
Atallos1 Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Well εχει memory leak , το θελει το restart του Κατα τα αλλα , αν εχετε ψιλοlag/delay/desync δοκιμαστε να παιξετε NA . Το game ειναι πολυ πιο smooth
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Atallos1 Αληθεια?Γιατι ετσι? με το ping τι παιζει ομως?
Atallos1 Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Δεν ξερω τι παιζει με το routing αλλα οι servers του NA ειναι απειρα καλυτεροι Δεν ειχα θεμα με το ping προσωπικα , δεν βλεπω καπου την διαφορα . Τωρα αν εγω lagαρω για τους αλλους δεν το ξερω αλλα δεν με απασχολει κιολας
Atallos1 Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Καλα εσυ ακομα κρασαρεις βασικα και κανεις threads στο steam 1
xtrmsnpr Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 τα ποστς τελείωσαν,μόνο κεημινκ πια! γω παίζω φίλε μου σε Αυστραλέζικους σερβερς και άντε γεια! όλα είναι τόσο σμουθ..
ADHD Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Εγω παιδια ανα δυο games το πολυ εχω ενα hardcrash, κολλάει στο loading μετα το τελος του game, δεν μπορω να το κανω kill απο task manager πρεπει να κάνω log out αναγκαστικά. Eχετε δει τιποτα για αυτο η ειναι δικο μου θεμα? Φιλους που ρωταω σπανια τους συμβαινει πιο πολυ το κλασσικο crash το οποιο σε εμενα εχει συμβει μια φορα μονο.
Konstantinio Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Εγω παιδια ανα δυο games το πολυ εχω ενα hardcrash, κολλάει στο loading μετα το τελος του game, δεν μπορω να το κανω kill απο task manager πρεπει να κάνω log out αναγκαστικά. Eχετε δει τιποτα για αυτο η ειναι δικο μου θεμα? Φιλους που ρωταω σπανια τους συμβαινει πιο πολυ το κλασσικο crash το οποιο σε εμενα εχει συμβει μια φορα μονο. μου γινοταν και εμενα μερικες φορες αλλα οχι τοσο συχνα οσο εσενα! αλλα εχω να παθω κανα 3ημερο+ ! αυτο που κανω εγω ειναι να ανοιγω καινουρια επιφανεια εργασιας και ανοιγω απο εκει την γραμμη εργασιων και κλεινει κανονικα το παιχνιδι!
aOUaS88 Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 5 GB vram παντος π τα βρισκει αυτο το παχνιδι ενας θεος ξερει
xtrmsnpr Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 5 GB vram παντος π τα βρισκει αυτο το παχνιδι ενας θεος ξερει γύρισε το σε Ωκεανία.. Λύνονται όλα τα προβλήματα μαν μου!
aOUaS88 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 γύρισε το σε Ωκεανία.. Λύνονται όλα τα προβλήματα μαν μου! Δν εχω καποιο προβλημα ..Σαν Ελβετικο Ρολοι δουλευει το game..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα