JTRGamer Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Βρε παιδιά έβαλα το msi afterburner + rivatuner στο Pubg και μου δείχνει 0 % gpu usage και πολύ χαμηλα ρολόγια.Τι να φταίει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JTRGamer Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Βρε παιδιά έβαλα το msi afterburner + rivatuner στο Pubg και μου δείχνει 0 % gpu usage και πολύ χαμηλα ρολόγια.Τι να φταίει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leros2004 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Κάνε alt tab και άνοιξε πάλι το afterburner 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JTRGamer Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 12 λεπτά πριν, leros2004 είπε Κάνε alt tab και άνοιξε πάλι το afterburner οκ δούλεψε έτσι.Αλλα μονιμη λύση δεν υπάρχει ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Το micro-stuttering έχουν σκοπό να το διορθώσουν ποτέ ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john2gr Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Το MSI Afterburner είχε κάποια θέματα με μερικούς drivers της AMD. Μετά το τελευταίο Windows 10 update ένιωσε και μου δούλεξε σωστά εμένα. Δοκίμασε κάποιον προηγούμενο driver (ή τον τελευταίο αν δεν τον έχεις βάλει) Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2018 από john2gr 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomiaistas Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, JTRGamer είπε Βρε παιδιά έβαλα το msi afterburner + rivatuner στο Pubg και μου δείχνει 0 % gpu usage και πολύ χαμηλα ρολόγια.Τι να φταίει? Το pubg για κάποιο λόγο κλείνει το afterburner. Με το που ανοίξει το παράθυρο του παιχνιδιού άνοιξε ξανά το afterburner .επίσης το afterburner έχει bug και δείχνει 0 GPU usage...περιμένουμε update Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2018 από insomiaistas 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosmcmc Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 8 ώρες πριν, 7nisiotis είπε Ίσως το μαπ που θα σώσει το παιχνίδι. Και κάτι που παρατήρησα εχθές που έβλεπα το live του: δεν περνάνε οι σφαίρες μέσα απο συρμάτινο φράχτη [ λογικό ήταν να πέρναγαν μερικές, ενώ άλλες να έβρισκαν σε κάποιο σημείο του ]. Μάλιστα έκανε παρατήρηση και ο ίδιος μετά από λίγο. Φοβερο map, ποτε θα το πάρει το update στο κανονικό server? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leros2004 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 22 λεπτά πριν, giorgosmcmc είπε Φοβερο map, ποτε θα το πάρει το update στο κανονικό server? 19 μάλλον 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 8700Κ και 2080 και το παιχνίδι δεν παίζει καλά..Έχω δοκιμάσει τα πάντα, μέχρι και format..Όταν προχωράς το παιχνίδι έχει micro-stuttering σε κάθε βήμα σχεδόν..Αν κάτσεις ακίνητος και γυρνάς την κάμερα γύρω γύρω δεν κάνει το παραμικρό..Streaming issue του παιχνιδιού δηλαδή.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sistah Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Που πας με την 2080... Χρειαζεσαι supercomputer. /s https://thehardtimes.net/harddrive/elon-musk-unveils-supercomputer-capable-simulating-entire-universe-running-pubg-medium-graphics/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Εμενα παντως σε 1080Ρ παιζει μια χαρα το παιχνιδι με 120 scale,και ολα high ultra. Το μονο θεμα που εχω ειναι οτι κρασαρει συχνα πυκνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Striker4 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) στον υπολογιστη μου εχω 1060 6gb ryzen 2700x 2x8gb ram 3200mhz asus rog b450-f τι ρυθμισεις προτεινετε στο παιχνιδια για καλες επιδοσεις και καλα γραφικα; Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2018 από Striker4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
devil-ji Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 On 12/12/2018 at 00:54, Dantε said: Εμενα παντως σε 1080Ρ παιζει μια χαρα το παιχνιδι με 120 scale,και ολα high ultra. Το μονο θεμα που εχω ειναι οτι κρασαρει συχνα πυκνα. Μηπως εχεις την καρτα σε OC mode? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 8 λεπτά πριν, devil-ji είπε Μηπως εχεις την καρτα σε OC mode? Kαι με στοκ τα ιδια. Και με μνημες στοκ και επεξεργαστη και ολα. Εκλεισα overlay,γενικα τα παντα δοκιμασα,δεν ενιωθε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα