Despotas Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Για το PUBG το έχουν απενεργοποιήσει εδώ και καιρό: https://www.vg247.com/2018/02/02/pubg-will-no-longer-support-steam-family-sharing-modifying-or-deleting-game-files-may-get-you-banned/ Δοκίμασες άλλα παιχνίδια? Δες και εδώ: https://store.steampowered.com/promotion/familysharing Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2018 από Despotas 1
propatzis Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 α οκ δν το ειχα διαβασει. για το Pubg καιγοταν ο αδερφος μου.ευχαριστω για την βοηθεια.
Nionios1996 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπερα σας. Εχω windows 10 και εχω κατεβασμενο εδω και καιρο το Pupg. Μεχρι πριν λιγο καιρο ολα γκουντ με το παιχνιδι, δεν ειχα θεμα με το voice chat. Εδω και λιγο καιρο, ενω ολες οι ρυθμισεις ειναι σωστες δεν μπορω να ακουσω ουτε να με ακουσουν οι συμπεκτες μου στο παιχνιδι. Εχω δει οτι βιντεο υπαρχει και δεν εχω βγαλει ακρη. Το μικροφωνο λειτουργει σωστα, αφου πλεον για να παιξω με φιλους κανω voice call στο steam για να μπορω να ακουω και να με ακουνε οι φιλοι μου. Αλλα μεσα στο παιχνιδι δεν δειχνει ηχος φωνης. Δεν ξερω αν εχω κανει εγω κατι και εχει γινει αυτο το προβλημα, εβγαλα το παιχνιδι και το κατεβασα ξανα στο στεαμ αλλα τιτοπα, το ιδιο προβλημα. Το θεμα ειναι οτι αν τυχει να παιξω ατομα που δεν εχω φιλους στο στεαμ δεν εχω πως να συννενοηθω. Σιγουρα κατι θα εχει παιχτει εδω απο μερους μου. Το μικ λειτουργει κανονικα και σε κλεισεις του fb και σε ολα. Μονο στο παιχνιδι αυτο εχει δημιουργηθει αυτο το προβλημα. Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2018 από Nionios1996
Dantε Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Ενταξει 24 με 27 στα 1080ρ εχουν διαφορα,αλλα εαν τη θες μονο για παιχνιδια,παλευεται η 27αρα.
vasilissioros18 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 5 λεπτά πριν, Dantε είπε Ενταξει 24 με 27 στα 1080ρ εχουν διαφορα,αλλα εαν τη θες μονο για παιχνιδια,παλευεται η 27αρα. Γενικα για να δεις καμια τρελη διαφορα πρεπει να χες και καλυτερη οθονη με παραπανω ppi με μεγαλυτερη αναλυση.Δεν εχουν χαοδη διαφορα που λενε ολοι. 12 ώρες πριν, Nionios1996 είπε Καλησπερα σας. Εχω windows 10 και εχω κατεβασμενο εδω και καιρο το Pupg. Μεχρι πριν λιγο καιρο ολα γκουντ με το παιχνιδι, δεν ειχα θεμα με το voice chat. Εδω και λιγο καιρο, ενω ολες οι ρυθμισεις ειναι σωστες δεν μπορω να ακουσω ουτε να με ακουσουν οι συμπεκτες μου στο παιχνιδι. Εχω δει οτι βιντεο υπαρχει και δεν εχω βγαλει ακρη. Το μικροφωνο λειτουργει σωστα, αφου πλεον για να παιξω με φιλους κανω voice call στο steam για να μπορω να ακουω και να με ακουνε οι φιλοι μου. Αλλα μεσα στο παιχνιδι δεν δειχνει ηχος φωνης. Δεν ξερω αν εχω κανει εγω κατι και εχει γινει αυτο το προβλημα, εβγαλα το παιχνιδι και το κατεβασα ξανα στο στεαμ αλλα τιτοπα, το ιδιο προβλημα. Το θεμα ειναι οτι αν τυχει να παιξω ατομα που δεν εχω φιλους στο στεαμ δεν εχω πως να συννενοηθω. Σιγουρα κατι θα εχει παιχτει εδω απο μερους μου. Το μικ λειτουργει κανονικα και σε κλεισεις του fb και σε ολα. Μονο στο παιχνιδι αυτο εχει δημιουργηθει αυτο το προβλημα. Αμα ολες οι ρυθμισεις σου ειναι στα default οταν εκανες reinstall τοτε εχει bug το game συμβαινει σε πολυ κοσμο ετσι στο ακυρο.Γινεται χαμος στο forum του pubg πηγαινε εκει και ανοιξε ενα thread θα σου απαντησει καποιο mod και θα δει αν οντως εχεις κανει εσυ κατι η αν φταιει και σε σενα το game.
vasilissioros18 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 55 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Το νέο μαπ φαίνεται Ε Π Ο Σ. Πραγματικα θα ειναι ενα map που δεν χρειαζεται να βαρεθεις την ζωη σου αλλα και να μην εισαι ολη την ωρα πανω σε fight. Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2018 από vasilissioros18
sistah Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Στο τελος του trailer λεει 19/12 στο PC και στις κονσολες τον Ιανουαριο. 1
sistah Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 o shroud παραπονεθηκε λιγο με την 2080 Ti, γυρω στα 80-100 fps. Αρα το performance στο αναμενομενο.. 😅 1
leros2004 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, sistah είπε o shroud παραπονεθηκε λιγο με την 2080 Ti, γυρω στα 80-100 fps. Αρα το performance στο αναμενομενο.. 😅 To ping του ήταν μεγάλο, τα fps καλά τα είδα στο stream του. Πάντως για shroud, εχθές έχασε αρκετές βολές....
vasilissioros18 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 10 ώρες πριν, leros2004 είπε To ping του ήταν μεγάλο, τα fps καλά τα είδα στο stream του. Πάντως για shroud, εχθές έχασε αρκετές βολές.... Αφου ειναι τοσο καιρο inactive λογικο ειναι αφου εχει συνηθισει σε αλλο game
7nisiotis Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Ίσως το μαπ που θα σώσει το παιχνίδι. Και κάτι που παρατήρησα εχθές που έβλεπα το live του: δεν περνάνε οι σφαίρες μέσα απο συρμάτινο φράχτη [ λογικό ήταν να πέρναγαν μερικές, ενώ άλλες να έβρισκαν σε κάποιο σημείο του ]. Μάλιστα έκανε παρατήρηση και ο ίδιος μετά από λίγο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα