Nvidiaman Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Αυτό κατάλαβες εσύ; Για την επένδυση του χρόνου εννοούσα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GjokerR Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 846k παίκτες peak σήμερα στο στεαμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikeasdf Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Αυτο ηταν το pubg fix του οκτωβρίου? Τελειωσε? Τα "fixaran" ολα? Στις 16/10/2018 στις 1:17 ΠΜ, leros2004 είπε Έχω ενα παράξενο πρόβλημα, με το που ανοίγω pubg κλείνει (force closed) το Msi afterburner.... Σήμερα έκανα και format αλλά πάλι το κάνει (προφανώς δεν ήταν αυτός ο λόγος του format :P). Αν κάνω alt/tab και το ξανά ανοίξω, δουλέυει κανονικά.... Μου το κάνει μόνο σε αυτό το παιχνίδι ... Δοκίμασε να το τρέξεις σαν admin. Ισως ειναι καμια μαλακια των win10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leros2004 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 5 λεπτά πριν, Mikeasdf είπε Αυτο ηταν το pubg fix του οκτωβρίου? Τελειωσε? Τα "fixaran" ολα? Δοκίμασε να το τρέξεις σαν admin. Ισως ειναι καμια μαλακια των win10 νομίζω είναι oi drivers της amd..... γιατί μετα το τελευταίο update άρχισε το πρόβλημα... Πριν δεν έιχα κανένα θέμα. anyway περιμένω εξελίξεις και ενημερώσεις να βγούν, μπας και στρώσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SakafliaC Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Στις 14/10/2018 στις 8:19 ΜΜ, 7nisiotis είπε Ξέρουμε ή έχουμε κανα leak για το πότε στο περίπου θα "ερθει" το snow map? O Viss έλεγε στο twitter για 14 Δεκεμβρίου. Στις 16/10/2018 στις 11:09 ΜΜ, Nvidiaman είπε Παιδιά τι γίνεται με το pubg; να επενδύσω η όπως διαβάζω όλοι σιγά σιγά το εγκαταλειπουν; Το COD 4 πχ είναι καλύτερο; Το παιχνίδι έχει πάρα πολύ κόσμο και θα συνεχίσει να έχει. Βγαίνουν συνεχώς νέα παιχνίδια οπότε είναι λογικό κάποιο παίχτες να δοκιμάζουν νέα παιχνίδια ή να πηγαινοέρχονται απ το ένα στο άλλο. Παίξε αυτό που σ αρέσει. Προσωπικά από survival δε θα παιζα τίποτα άλλο πέρα του pubg, παρά τα ελαττώματά του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 απολαύστε total fail... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mastoras007 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Σε περίπτωση που κάποιος ενδιαφέρετε να το αγοράσει...δικια μου αγγελία 13€ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sistah Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 bubg, berry good game. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akpe Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Αν τυχόν παίζετε με κάρτες AMD και τους τελευταίους drivers, ρίξτε μια ματιά στο steam, παίζει να φάγατε game ban... https://www.reddit.com/r/PUBATTLEGROUNDS/comments/9qxmn2/another_false_ban_wave/ https://www.reddit.com/r/PUBATTLEGROUNDS/comments/9r2hxv/those_affected_by_the_recent_false_ban_wave_what/ https://steamcommunity.com/app/578080/discussions/1/1734342793779515109/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaytsev Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Έχω να παίξω από τότε που βγήκε το προηγούμενο patch, που τα πήδηξαν όλα... Περίμενα το επόμενο. Βγήκε εχθές. Ωραία λέω... 3.7GB, θα έχει αρκετή δουλειά. Πάνω που σκέφτομαι να το ανοίξω, να κι άλλο ένα ~20ΜΒ... Όμορφα... Ακόμα δεν το έβγαλαν, hotfix... Δεν έπαιξα τελικά. Ανοίγω σήμερα το steam, άλλα 67ΜΒ... Είναι βλαμμένοι έτσι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aimon1989 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 2 ώρες πριν, Zaytsev είπε Έχω να παίξω από τότε που βγήκε το προηγούμενο patch, που τα πήδηξαν όλα... Περίμενα το επόμενο. Βγήκε εχθές. Ωραία λέω... 3.7GB, θα έχει αρκετή δουλειά. Πάνω που σκέφτομαι να το ανοίξω, να κι άλλο ένα ~20ΜΒ... Όμορφα... Ακόμα δεν το έβγαλαν, hotfix... Δεν έπαιξα τελικά. Ανοίγω σήμερα το steam, άλλα 67ΜΒ... Είναι βλαμμένοι έτσι; Προσωπικά έχω δει ότι κάθε φορά που ανοίγω το steam κατεβάζει το pubg ενα patch 66-67 mb. Οπότε δεν ξέρω αν είναι λόγο fix ή κάτι άλλο. Είχα ακούσει οτι είναι μια γρήγορη λύση για να ξανα κατεβάζει κάποια αρχεία που μπορεί να έχει πειράξει κάποιος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
headbanger Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 για σύγχρονες συνδέσεις, οτιδήποτε κάτω του 1γιγα ειναι αστείο download Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Virus200 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Νομίζω πως εχουν πει ότι αυτά τα μικρά καθημερινά updates είναι για το anticheat τους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Χθες απλα κανανε βλακεια. Βγαλανε 3,7 γιγα update,μπαινω και με πεταει σε fpp game με tpp. Αμα παταγες και σε εβαζε σε fpp μετα δε σε ξανα αλλαζε,αλλα αν το αφηνες σε tpp επαιζες το game ετσι.Ησουν δηλαδη tpp σε fpp game. Παλι καλα το διορθωσαν μεσα στη μερα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaytsev Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα