Doc1355 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, Zaytsev είπε Δεν έχω παίξει ακόμα με το νέο patch, αλλά το είχαν πει, ώστε να μη μπορούν να μπαίνουν από μακρυνές περιοχές και να εκμεταλλεύονται το μεγάλο latency. Αυτό που λες όμως, κάνει ακριβώς το αντίθετο... 🤣 Έπαιξα 10 rounds, και σε όλα έπαιζα με κινέζους.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GjokerR Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Ναι κάνανε region lock... όσους είναι στην Ευρώπη απ τους ευρωπαϊκούς server 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
devil-ji Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 2 hours ago, Doc1355 said: Έπαιξα 10 rounds, και σε όλα έπαιζα με κινέζους.... China #1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaytsev Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν την παλεύουν εκεί στη Bluehole.. Τι το πειράζουν αφού κάθε φορά χειρότερα το κάνουν, ας αφήσουν ως έχει τον κανονικό server και ας κάνουν μια σωστή δουλειά στον test server. Ας αφήσουν τα ηλίθια updates με ρούχα,skins,στολίδια και βλακείες και ας κάτσουν να γράψουν σωστά το παιχνίδι. Update για optimization θέλει ο κόσμος όχι φρου φρου και αρώματα. Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2018 από Doc1355 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Virus200 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 πραγμ,ατικα δεν το εχω συναντησει σε αλλο game αυτο το πραγμα. παιζω την μια μερα με μεσο ορο 100-120 fps και μπαινω την επομενη και παλευω με 70-80. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Johnkeppas Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Εμείς με 45 δλδ είμαστε ήρωες... 😂😂🤣🤣😂😂 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leros2004 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ένα παλιό: reverse angle: και ένα φρέσκο : Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου 2018 από leros2004 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Regarding Update #22 Matchmaking Related Issues Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Ξέρουμε ή έχουμε κανα leak για το πότε στο περίπου θα "ερθει" το snow map? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leros2004 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Έχω ενα παράξενο πρόβλημα, με το που ανοίγω pubg κλείνει (force closed) το Msi afterburner.... Σήμερα έκανα και format αλλά πάλι το κάνει (προφανώς δεν ήταν αυτός ο λόγος του format :P). Αν κάνω alt/tab και το ξανά ανοίξω, δουλέυει κανονικά.... Μου το κάνει μόνο σε αυτό το παιχνίδι ... Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2018 από leros2004 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaytsev Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Δεν ξέρω να σου πω, αλλά μετά το τελευταίο update, το παιχνίδι κάνει τόσα κουλά, που το σταμάτησα. Περιμένω την Παρασκευή το WW3 και θα δοκιμάσω το Ring Of Elysium όταν βγει (που θα έχει και snow map @7nisiotis 😛 ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leros2004 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 3 ώρες πριν, Zaytsev είπε Δεν ξέρω να σου πω, αλλά μετά το τελευταίο update, το παιχνίδι κάνει τόσα κουλά, που το σταμάτησα. Περιμένω την Παρασκευή το WW3 και θα δοκιμάσω το Ring Of Elysium όταν βγει (που θα έχει και snow map @7nisiotis 😛 ) Έχει βγει το ring of elysium... 30 κιλά dsync και βάλε έχει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nvidiaman Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Παιδιά τι γίνεται με το pubg; να επενδύσω η όπως διαβάζω όλοι σιγά σιγά το εγκαταλειπουν; Το COD 4 πχ είναι καλύτερο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leros2004 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 13-15€ κοστίζει, σιγά την επένδυση 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα