Προς το περιεχόμενο

PlayerUnknown's Battlegrounds [PUBG]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

γω το βαρέθηκα το παιχνίδι..σιγά σιγά,ψάχνω για κάτι άλλο να παίζω..

αρκετά πάλεψα με τα bugs και τα performance issues..αλλά και με το ίδιο μοτιβο

όταν με το καλό βγει θα δούμε

• Like 1
Δημοσ.

ας ελπισουμε να τα καταφεραν :DDDD

A patch was just deployed to fix the memory error many users have been recently receiving. Have a great weekend of games everyone!

Δημοσ.

15 μερες π παιζω το παιχνιδι οσα crushes δεν εχω φαει τοσες μερες τα φαγα χθες με το νεο patch π βγααλανε :P ..προσπαθουσα με ενα φιλο χθες να παιξουμε ολη μερα κ ποτε επεφτε ο ενας,ποτε επεφτε ο αλλος..

Γενικος δν ειχα ποτε θεμα με performance κ τα εχω ολα ultra εκτος απο τις σκιες κ τα χορταρια π ειναι low k ειμαι σχεδον 90% 60 fps..

• Like 1
Δημοσ.

Απο performance δεν εχω δει διαφορα τουλαχιστον οχι μεγαλη απο την αρχη που βγηκε

Οσο και να μειωσω την αναλυση ή τα γραφικα μικρες βελτιωσεις

Fps drops εχω ακομα και τωρα ,ειναι playble βαβαια αλλα δεν παει "νερακι" οπως πχ το H1Z1 

Αν πραγματικα φτιαξουν τα pfs drops και το performance για minimum requirements τοτε μονο θα απολαυσουμε το παιχνιδι

Προτιμω να πηγαινω βουρ στον πατσα απο την αρχη κι ας τρωγω σφαιρες απο το να κατσω σε ενα δωματιο και να περιμενω με τις ωρες μηπως μπει καποιος...

και φυσικα παντα με παρεα ειναι πολυ καλυτερο απο το solo

Δημοσ.

Ξανά κρας έφαγα πριν λίγο με το ίδιο error με προχτές που σας είχα βάλει..

Memory leaks να φάνε και οι κότες.. Έχει το παιχνίδι..Αν είναι δυνατόν να γεμίζει και να περνάει τα 16gb ram που χω..

Νταξ ξεκίνησαν να μας δουλεύουν οι τύποι..Ε πατσ του Φιξ δις και σκύψε να την δεις μετά!

Συν ότι θα κάνουν και διάλειμμα τα παιδιά... Κουράστηκαν βλέπεις 1 μήνα στην πρέσα...

Ήρθε η ώρα τα τόσα εκατομμύρια που έβγαλαν να πιάσουν τόπο... Κοκτέιλ παρτιζζζ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...