Zaytsev Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Battle(non)Sense για τις πρόσφατες αλλαγές και το tickrate. Αναφέρει και κάποια στοιχεία για όσους λένε ότι το PUBG πέθανε ή πεθαίνει... 🤣 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 κλαμα 😂 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valous Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Hey Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaytsev Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 You? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Tι έγινε, έπεσε η ομάδα βλέπω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qiL Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Καντε και απο δω κανα add αν εχετε υπομονη με noobs και παιζετε κυριως για πλακα :d -> qilsun Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 13 ώρες πριν, Doc1355 είπε Tι έγινε, έπεσε η ομάδα βλέπω; Θα μπουμε μεσημερακι 😎 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Είναι σατανάδες αυτοί οι PUBGκοί!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sstratos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Παίζω fps εδω και 25 χρόνια , εχω τερματισει τα πάντα στο expert , επάιζα το pubg mobile άνετα το κερδίζω , αλλα στο κανόνικό μιλάμε τα εχω βρεί πολύ σκούρα...... πραγματικά απο εκει που δεν το περιμένεις , έρχεται μια σφαίρα και τέλος !! 😪 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GjokerR Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 11 λεπτά πριν, sstratos είπε Παίζω fps εδω και 25 χρόνια , εχω τερματισει τα πάντα στο expert , επάιζα το pubg mobile άνετα το κερδίζω , αλλα στο κανόνικό μιλάμε τα εχω βρεί πολύ σκούρα...... πραγματικά απο εκει που δεν το περιμένεις , έρχεται μια σφαίρα και τέλος !! 😪 του κινητού δεν μετράει, έχω δει bot με λιγότερο aimassist απ αυτό που δίνει το pubg mobile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaytsev Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nvidiaman Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 8 ώρες πριν, sstratos είπε Παίζω fps εδω και 25 χρόνια , εχω τερματισει τα πάντα στο expert , επάιζα το pubg mobile άνετα το κερδίζω , αλλα στο κανόνικό μιλάμε τα εχω βρεί πολύ σκούρα...... πραγματικά απο εκει που δεν το περιμένεις , έρχεται μια σφαίρα και τέλος !! 😪 Το μυστικο ειναι να παιζεις CO-OP. Μεγαλη διαφορα. Ζεις περισσοτερο και εχει μεγαλυτερο ενδιαφερον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaytsev Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 23 hours ago, sstratos said: Παίζω fps εδω και 25 χρόνια , εχω τερματισει τα πάντα στο expert , επάιζα το pubg mobile άνετα το κερδίζω , αλλα στο κανόνικό μιλάμε τα εχω βρεί πολύ σκούρα...... πραγματικά απο εκει που δεν το περιμένεις , έρχεται μια σφαίρα και τέλος !! Απολύτως καμία σχέση τα "expert levels" με το PUBG. Θέλει στρατηγική, προσοχή, πρόβλεψη και πολύ καλό ήχο. Πόσες ώρες έχεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sstratos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 13 ώρες πριν, Zaytsev είπε Απολύτως καμία σχέση τα "expert levels" με το PUBG. Θέλει στρατηγική, προσοχή, πρόβλεψη και πολύ καλό ήχο. Πόσες ώρες έχεις; Καλό ήχο δέν έχω ειναι αλήθεια , μια ηχομπάρα 2.1 εχω... Αυτά ειναι τα στατιστικά μου 😪 🤣 Spoiler Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinoel Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, sstratos είπε Καλό ήχο δέν έχω ειναι αλήθεια , μια ηχομπάρα 2.1 εχω... Αυτά ειναι τα στατιστικά μου 😪 🤣 Απόκρυψη περιεχομένων τέτοια παιχνίδια είναι μονόδρομος τα ακουστικά, όταν και αν δοκιμάσεις θα δεις είναι τεράστια η διαφορά. Ειδικά αν αυτό που θα έχεις είναι καλό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα