StigmaX Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Είναι απλό... Οι τύποι πίσω από το pubg είναι στην καλύτερη modders, οι υπόλοιποι developers. Το παιχνίδι προφανώς και είναι κτισμένο σε λάθος βάσεις, και λόγο της μεγάλης επιτυχίας, είναι αδύνατον να γυρίσουν πίσω και να φτιάξουν τα θεμέλια εξαρχής. Σίγουρα υπάρχει μεγάλη βελτίωση σε σχέση με πέρυσι, αλλά παραμένει να είναι κακό σε ότι αφορά το πως παίζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
splanis Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Δοκιμασα να παιξω σημερα pubg με rx580 και freesync και το παιχνιδι μου φαινοταν πολυ "αργο", ειχε πολυ input lag, πρεπει να ρυθμισω κατι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosmcmc Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, splanis είπε Δοκιμασα να παιξω σημερα pubg με rx580 και freesync και το παιχνιδι μου φαινοταν πολυ "αργο", ειχε πολυ input lag, πρεπει να ρυθμισω κατι; Καλημερα, και με 1080Ti να το παιξεις αυτο το game το ιδιο αργο θα ειναι. Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2018 από giorgosmcmc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tntdynamite23 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Τα γραφικά έχουν αλλάξει προς το καλύτερο σε ολα τα μαπς. Το στατερινκ ακομα υπάρχει βεβαια κ καποια λαγκ δεν εχουν φύγει.. Αντε με το καλο σε καμια δεκαετία θα παίζουμε νεράκι παμπ τζι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valous Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 11 ώρες πριν, splanis είπε Δοκιμασα να παιξω σημερα pubg με rx580 και freesync και το παιχνιδι μου φαινοταν πολυ "αργο", ειχε πολυ input lag, πρεπει να ρυθμισω κατι; Αν και το freesync έχει περισσότερο input lag από no-sync (obvious) δοκίμασες χωρίς freesync για να τσεκάρεις;; Αν είναι το ίδιο με την 970 τότε λογικά θα είναι ή το freesync ή ρύθμιση ή και τα δύο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leros2004 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 11 ώρες πριν, splanis είπε Δοκιμασα να παιξω σημερα pubg με rx580 και freesync και το παιχνιδι μου φαινοταν πολυ "αργο", ειχε πολυ input lag, πρεπει να ρυθμισω κατι; Άσχετο αλλά Stuttering είχες με freesync enable ? Αν ναι δοκίμασε να περιορίσεις τα fps στα 74 αν η οθόνη σου είναι 75hz. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leros2004 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 3 λεπτά πριν, splanis είπε δεν ειχα stutter Ευχάριστο , γιατί προσωπικά χωρίς cap είχα stuttering, άρα κάτι φτιάξανε κάτι χαλάσανε πάλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
splanis Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, leros2004 είπε Ευχάριστο , γιατί προσωπικά χωρίς cap είχα stuttering, άρα κάτι φτιάξανε κάτι χαλάσανε πάλι stutter ειχα αλλα στο βαθμο που ειχα και πριν το freesync εννοουσα, οχι κατι περισσοτερο, ουτε κατι λιγοτερο απλα ειχα πολυ inputlag Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2018 από splanis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
splanis Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 4:16 f2p game vs 30$ game Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2018 από splanis 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Επισης για το stuttering σε διάφορα games με nvidia μπορειτε να δοκιμάσετε το flip metering από inspector και shader cache off. To flip metering υποτιθεται ειναι για SLI setups αλλα αρκετοι λενε οτι τους κανει δουλεια και με single gpu (αν και λενε επισης οτι αυξανει ελαχιστα το input lag), προσωπικα δεν τo εχω δοκιμασει ουτε εχω διαβάσει τι ακριβως κάνει (το πιθανοτερο ειναι να μην κανει απολυτως τιποτα.. ) αλλα το λεω αν δεν εχει αναφερθει ηδη για όποιον θελει να πειραματιστει λίγο και ας ειναι και placebo. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warlock9_0 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 το pubg γενικά είναι 2-3 εκδόσεις πίσω στην unreal, πράγμα που δεν γίνεται από όσο ξέρω στο fortnite συνεχίζω να απορώ πάντως που κράζετε μετά το τελευταίο update το performance ανέβηκε πολύ σε σχέση με πριν, και παίζω με 760 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leros2004 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Εγώ πάλι με 960m (2gb) δεν βλέπω κάποια βελτίωση στο fps performance, εκεί γύρω στα 30 ήμουν πριν και μετά το update Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TakisGoutsis Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Καλημέρα έχω μια απορία παίδες θα μπορούσε κάποιος να με ενημέρωση?? Έχει να κάνει με τις ρυθμίσεις γραφικών στο παιχνίδι έτσι ώστε να έχω τον καλύτερο δυνατό τρόπο να βλέπω τον εχθρό. . έχω δει κάποια βιντεάκια που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο αλλά δεν έχω βγάλει άκρη.. κυρίως Tpp παίζω!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Εγώ κάνω το Upd8 έτσι από περιέργεια, να δω πως θα το τρέχω με την καινούρια μου 1060 6GB.. Κάααατι μου λέει πως και πάλι όλα Low θα τα πάω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosmcmc Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Κολλησα σε ενα εμποδιο στο καινουριο μαπ και μπαγκαρε δε μπορουσα να κουνηθω, τραγικο κολοπαιχνιδο, εύχομαι να πτοχευσει το κολοστουντιο που το εφτιαξε, αποτυχημενοι developer's, άχρηστοι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα