Προς το περιεχόμενο

PlayerUnknown's Battlegrounds [PUBG]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και εγώ 1-2 :ρ όταν είσαι αρνητικός.... Χάλασαν το loot λέει με το Last patch.. Γιαυτό βρίσκω πράγματα πιο δύσκολα αχαχαχααχαχαχα.. 27 το επόμενο patch..

• Απαντ. 3,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

είναι που αγαπώ τα early access γιαυτό.

παράπονο με το loot δεν έχω..

μου χει τύχει βέβαια να μην βρίσκουμε και τίποτα σε ολόκληρο συγκρότημα αλλά κλαιν,πάμε πιο πέρα και βρίσκουμε..

Έτσι κιαλλιώς παίζουμε τόσο YOLO που δε μας χαλάει τίποτα,μόνο τα fps drops και τα crashes :P

ωχ εικόνα με fog βλέπω..πάνε τα fps μου :P

Δημοσ.

Εμένα το μεγάλο παράπονό μου από το game πέρα από το performance και τα crashes που ίσως κάποτε λυθούν, είναι το gameplay ειδικά στο solo σε αντιπαράθεση πχ με το H1Z1. Ενώ σε 4αδα με φίλους περνά όμορφα ο χρόνος και συνεργάζεστε όταν κάνετε flank άλλες ομάδες κλπ, όταν παίζεις solo ασυναίσθητα θα παίξεις πολύ πιο "συντηρητικά". Και να πυροβολήσεις κάποιον θα το σκεφτείς πολύ αν δεν έχεις suppressor να μην προδώσεις την θέση σου ή hard cover για να μη φας flank από άλλους που θα σε ακούσουν, και θα κρύβεσαι με τις ώρες στα σπίτια μέχρι να δεις που θα βγει ο επόμενος circle για να σκεφτείς προς τα που θα πας. Γενικά δεν έχεις κίνητρο αν έχεις ήδη καλό loot και είναι νωρίς να πυροβολήσεις κάποιον. Καλύτερα να φτάσεις top10 στα σίγουρα και εκεί ας αποφασίσει ο κύκλος αν θα έρθουν αυτοί σε σένα η εσύ θα πας σε αυτούς. Λοταρία κανονική δηλαδή στο τέλος.

Ή παίζεις για να κερδίσεις συντηρητικά και πιο "βαρετά" ή πας yolo για σφαγή. Προσωπικά παίζω και με τους δύο τρόπους ανάλογα τη φάση μου.

Ο παράγωντας τύχης προφανώς και είναι υπαρκτός αλλά δε νομίζω ότι είναι απαραίτητα κακό μιας και αυτή είναι η φύση του concept/παιχνιδιού.

Δημοσ.

Έτσι κ εγώ... Ανάλογος την όρεξη .. Την άλλη φορά έκανα stream και είχε μπει ένας τύπος και γράφει κοίτα με τι άτομα παίζουμε... Επίδει είχαμε φτάσει στους 10 και το παίζαμε loot. Camber κ scout... Λες και είναι overwatch η counter strike... Να πηγαίνουμε γιούργια

Δημοσ.

Αγαπητέ.. Xt περιμένω να δω αν σου φτιάξανε τα crash.... #thisisbattleroyale

nope..αυτό ερχόμουν να σας πω.. ότι έφαγα 2 χωρίς καν error(και άλλος φίλος τα ίδια),απλώς έκλεισε το παιχνίδι.. κάπως όμως βελτιώθηκαν τα fps drops...Υπάρχουν αλλά δεν είναι τόσο αισθητά..και απέκτησα λίγο lag στην αρχή για το πρώτο 2λεπτο που πέφτεις,αλλά μάλλον μέχρι να συγχρονιστούμε όλοι είναι.

Δεν πήγα σε μεγάλη πόλη 3 παιχνίδια που έπαιξα για να δω πώς συμπεριφέρεται το παιχνίδι..

(παίζω με parameters πάλι on από χτες)

Δημοσ.

Τωρα μ κατεβαζει κ εμενα 1.3 GB Θα κατεβασει αλλο ενα μετα ε?

εχει καποιος τα Patch notes ευκαιρα?

Δοκίμασες να σε βάλει online και δε σε βάζει δηλαδή;

Μην σκας,εαν δεν είχες την τελευταία έκδοση δεν θα σε έβαζε να παίξεις..

όταν υπάρχουν 5-6-10-30 patches και ξεκινάς πολύ πιο αργά το κατέβασμα,σου κατεβάζει το τελευταίο μια και καλή το steam,που είναι included με όλα τα άλλα που βγήκαν.. Αυτό εννοείται αναιρείται όταν έχεις παγώσει ένα download και το βάζεις μετά από καιρό να κατέβει,θα στο κατεβάσει και μετά θα κατεβάσει και την όποια νέα έκδοση υπάρχει.

Εαν το ξεκίνησες εκείνη την ώρα το steam,στις 20.00 σου κατέβασε ότι είχε βγει πριν.

(Όπως και όταν βάζουμε να κατέβει ένα παιχνίδι και να παίξουμε πχ τον Γενάρη και έχει βγει από τον Οκτώβριο την ώρα που σου κατεβάζει,είναι μαζί με τα latest patches του..γιαυτό και μπορεί να διαφέρει το download size που μπορεί να σου χα πει ότι είναι πριν κάτι μήνες)

Εαν και πάλι είσαι καχύποπτος κάνε restart το steam και θα δεις,ΑΝ ΚΑΙ πάλι δεν πείθεσαι κάνε check integrity files,ότι λείπει θα στο κατεβάσει.

Τι ωρα βγηκε το patch? Γυρω στις 17:00 μπηκα δεν μου εμφανιζε καμια ενημερωση για το PUBG το steam ?

κάνε check integrity files...

και δες μην έχεις παγώσει τα downloads γενικά-αλλιώς δε θα σου κατεβάσει τίποτα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...