billiboo Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 καλησπερα παιδια , πιστευετε οτι αξιζει να αγορασει καποιος το pubg τωρα ή θα νεκρωσει σε κανα 2 μηνες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 τι να νεκρώσει ρε αδερφέ, παίζει όλο το σύμπαν.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThodorisFel Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 14 λεπτά πριν, billiboo είπε καλησπερα παιδια , πιστευετε οτι αξιζει να αγορασει καποιος το pubg τωρα ή θα νεκρωσει σε κανα 2 μηνες? Ναι αξιζει. Απλα αν μπορεις βρες το καπου πιο φθηνα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Τα καιρικά φαινόμενα έχουν σκοπό να τα ξαναβάλουν ; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 4 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Τα καιρικά φαινόμενα έχουν σκοπό να τα ξαναβάλουν ; Έτσι έχουν πει, μακάρι γιατί είναι ωραία φάση! Τωρα για το πότε...ουδέν σχόλιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Νά και ένα παιχνίδι που εκμεταλεύεται την TV μου. Η ΧΕ9005 υποστηρίζει σήμα 1080p/120Hz, οπότε τώρα με σκοτώνουν με 120fps και καθυστέρηση μόλις 8msec😄 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sistah Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 10 hours ago, Psycho_Warhead said: Τα καιρικά φαινόμενα έχουν σκοπό να τα ξαναβάλουν ; Αν θυμαμαι καλα θα μπουν με τον νεο χαρτη, τον sanhok. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CODEC Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Έχει κανείς θέμα με το voice-chat του παιχνιδιού? Μετά το τελευταίο μεγάλο update ενώ βλέπω οτι μιλάνε δεν ακούω τπτ. Με τους γνωστούς μου παίζουμε με Discord, αλλά όταν πάω με randoms και αναγκαστικά θέλει in-game voice chat ...@@. Έψαξα να δω τι γίνεται και βλέπω πως σε αρκετούς υπάρχει αυτό το θέμα με λύσεις που δε πιάνουν σε όλους του τύπου mute και unmute λόγο bug του παιχνιδιού , repair του game μέσο steam , ή ακόμα και ρυθμίσεις σε router , και παρ όλα αυτά ..και πάλι @@. Ξέρει κανείς τπτ να μου δώσει τα φώτα του ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaytsev Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Δεν έχω αντιμετωπίσει κάτι, όχι. Αρχικά βεβαιώσου ότι είναι δηλωμένο στα Windows ως default το σωστό μικρόφωνο και δοκίμασε ότι δουλεύει (sound level, boost). Το discord δε λέει κάτι, αφού έχει δική του ρύθμιση, που μπορεί να είναι διαφορετική από τα Windows. Πάντως πριν μήνες που το έκανε και σε εμένα, με το mute/umute δούλεψε, αλλά το game sound mute όχι το voice mute. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
splanis Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 47 λεπτά πριν, CODEC είπε Έχει κανείς θέμα με το voice-chat του παιχνιδιού? Μετά το τελευταίο μεγάλο update ενώ βλέπω οτι μιλάνε δεν ακούω τπτ. Με τους γνωστούς μου παίζουμε με Discord, αλλά όταν πάω με randoms και αναγκαστικά θέλει in-game voice chat ...@@. Έψαξα να δω τι γίνεται και βλέπω πως σε αρκετούς υπάρχει αυτό το θέμα με λύσεις που δε πιάνουν σε όλους του τύπου mute και unmute λόγο bug του παιχνιδιού , repair του game μέσο steam , ή ακόμα και ρυθμίσεις σε router , και παρ όλα αυτά ..και πάλι @@. Ξέρει κανείς τπτ να μου δώσει τα φώτα του ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. ναι μαν σε καποια γκειμς απλα δεν θα δουλευει το voice chat σου ,ούτε θα σ ακουνε ουτε θα τους ακους 16 ώρες πριν, billiboo είπε καλησπερα παιδια , πιστευετε οτι αξιζει να αγορασει καποιος το pubg τωρα ή θα νεκρωσει σε κανα 2 μηνες? αν θελεις να χαλασεις την ψυχική σου ηρεμία αγορασέ το 😂 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UsualSuspect__ Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 17 hours ago, billiboo said: καλησπερα παιδια , πιστευετε οτι αξιζει να αγορασει καποιος το pubg τωρα ή θα νεκρωσει σε κανα 2 μηνες? Δεν πρόκειται να νεκρώσει το game. Πάντα θα έχει κόσμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apathya Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 10 ώρες πριν, CODEC είπε Έχει κανείς θέμα με το voice-chat του παιχνιδιού? Μετά το τελευταίο μεγάλο update ενώ βλέπω οτι μιλάνε δεν ακούω τπτ. Με τους γνωστούς μου παίζουμε με Discord, αλλά όταν πάω με randoms και αναγκαστικά θέλει in-game voice chat ...@@. Έψαξα να δω τι γίνεται και βλέπω πως σε αρκετούς υπάρχει αυτό το θέμα με λύσεις που δε πιάνουν σε όλους του τύπου mute και unmute λόγο bug του παιχνιδιού , repair του game μέσο steam , ή ακόμα και ρυθμίσεις σε router , και παρ όλα αυτά ..και πάλι @@. Ξέρει κανείς τπτ να μου δώσει τα φώτα του ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Ρυθμισεις->Προστασια προσωπικων δεδομενων-> Να επιτρεπεται στις εφαρμογες η προσβαση στο μικροφωνο. Βεβαιωσου οτι ειναι ενεργο. 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CODEC Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 10 ώρες πριν, apathya είπε Ρυθμισεις->Προστασια προσωπικων δεδομενων-> Να επιτρεπεται στις εφαρμογες η προσβαση στο μικροφωνο. Βεβαιωσου οτι ειναι ενεργο. Χίλια ευχαριστώ φίλε μου , απ όλα όσα έψαξα , αυτή η μαμακία ήταν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SoFGR Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 https://www.pcgamer.com/pubg-corp-has-filed-a-lawsuit-against-epic-games/ το ζουμι στο 12:20 ^ popcorn.gif Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 8.7GB στον Test Server! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα