Προς το περιεχόμενο

PlayerUnknown's Battlegrounds [PUBG]

Atallos1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εξαιρετικο το νεο mode , αν εχετε pc 2500+ χιλιαδες ευρω ισως να καταφερετε να το παιξετε :lol: (~50 fps εχω με το συστημα της υπογραφης)

Επεξ/σία από splanis
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

και γιατι χρειαζεται καποιος 2500 ευρο?Επειδη το δικο σου των 600 max σημερα εχει 50fps? Ανετα με νεες καρτες και 16gb ram παιζεις το παιχνιδι

• Like 1

7 λεπτά πριν, splanis είπε

εξαιρετικο το νεο mode , αν εχετε pc 2500+ χιλιαδες ευρω ισως να καταφερετε να το παιξετε :lol: (~50 fps εχω με το συστημα της υπογραφης)

Νέο mode?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Doc1355 είπε

Α το έβαλαν πάλι;

Δεν έχω μπει από χθες το πρωί.

ναι, μπηκα λιγο, οταν πεφτα εχω 45-55 fps και max εφτασα τα 70-75 με GTX 970 :huh:

Επεξ/σία από splanis

Όταν πέφτεις και στο BR τραβάει ζόρι η κάρτα (αν και δεν μαξαρει το usage, τα fps πέφτουν - μάπα προγραμματισμός). Κατά την ώρα του παιχνιδιού έχεις πάλι χαμηλο fps;

22 λεπτά πριν, seithan είπε

Όταν πέφτεις και στο BR τραβάει ζόρι η κάρτα (αν και δεν μαξαρει το usage, τα fps πέφτουν - μάπα προγραμματισμός). Κατά την ώρα του παιχνιδιού έχεις πάλι χαμηλο fps;

γενικα μεσα στις πολεις ειδικα στο landing εχω 60-80 και το stuttering ειναι πολυ εμφανες. Σε νορμαλ συνθηκες εχω 100-120fps

στο war mode ειχα 40-70 fps

δεν εχω ιδεα απο προγραμματισμους, servers κλπ αλλα μ αυτο το game κατι δεν παει καλα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ισχυει, στο war mode ειναι λιγο ζορικα τα πραγματα , υπαρχουν παραπονα και στο reddit.
Σε συνδιασμο με το sound quality λες και κανανε record απο κινητο, ειναι αρκετα ευχαριστο το mode :lol:  αλλα χαλαλι γιατι ειναι το καλυτερο απο ολα. 

Επεξ/σία από sistah

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν έπαιξα χθες το βράδυ 4-5 rounds στο war mode. 

Για κάποιο λόγο ενώ stuttering δεν είχα ποτέ, στο war mode έχει τραγικό stuttering όσο είμαι στο αεροπλάνο!

Μολις πέσω όλα οκ. Γενικά στο freefall είμαι 15-20 fps κάτω του κανονικού mode. Έχει όντως σοβαρότερα θεματάκια αυτό το mode..

Ωραια προπόνηση είναι το war mode γιατί έχεις να κανεις με ένα καρό αντιπάλους απέναντι σου αλλά δεν μπορώ να πω ότι το λάτρεψα κιόλας.

Ισως αν ήταν λίγο μεγαλύτερα σε διάρκεια τα rounds να μου άρεσε περισσότερο.

@leros2004 σου απομένουν κάτι ώρες να μπεις για war mode

Επεξ/σία από Doc1355

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...