GnG Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 To patch με το map select και τα buffs στα πιστολια μπαίνει αύριο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaytsev Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 22 minutes ago, GnG said: To patch με το map select και τα buffs στα πιστολια μπαίνει αύριο? May 2nd 22:00 EST, δηλαδή 3 Μαΐου 04.00 ώρα Ελλάδος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
omghi2u Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 χαλι μαυρο... αλλαξαν recoils αλλαξαν single taps αλλαξαν αρκετοι ηχοι... εχει πολλα λαγκακια.... πως καταφερνουν μετα απο καθε πατς να του γαμανε και λιγο περισσοτερο τη φαρα δεν καταλαβαινω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valous Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Εμένα μου άρεσαν οι αλλαγές 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UsualSuspect__ Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Μπήκα σε 2 games μετά το update με το 1.6 gb και λαγκάρω ***. Έχει άλλος το ίδιο θέμα; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Τόσο λαγκ που άρχισε το πισι μου να έχει λόξιγκα. ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sistah Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Kαι το βραδυ που εβλεπα Shroud το ιδιο ελεγε, οτι ειναι απο τα χειροτερα lags που εχει συναντησει μετα απο patch. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Ευτυχώς που είπα να δω ταινία εχθές και δεν εφαγα το βράδυ μου να καταργιεμαι τους αρκουδεηδες της blueballs Κάθε μεγάλο ή γενικά δυνατό patch και του πεταν τα μάτια έξω του παιχνιδιού. Επεξ/σία 4 Μαΐου 2018 από 7nisiotis 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UsualSuspect__ Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 4 hours ago, sistah said: Kαι το βραδυ που εβλεπα Shroud το ιδιο ελεγε, οτι ειναι απο τα χειροτερα lags που εχει συναντησει μετα απο patch. Είδα και εγώ λίγο αλλά μια χαρά ήταν απ ό,τι έβλεπα. Δεν είχε lag. Παίζει να άρχισε αργότερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaytsev Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Εμένα πάντως το bug που κάνει από εχθές είναι το εξής: Πάω να σηκώσω κάτι από κάτω και δεν το παίρνει Πάω να πετάξω κάτι και δεν το πετάει Πάω πιό εκεί, το πετάω (δεν είχε πολλά πράγματα στο άλλο σημείο ώστε να φταίει αυτό) Πάω πίσω, παίρνω αυτό που δεν έπαιρνε και μετά παίρνω κι αυτό που άφησα...! Δηλαδή χώρο έχει και στην τσάντα και στο πάτωμα. Για κάποιο λόγο, δεν τα παίρνει/αφήνει. Μου το έχει κάνει 6-7 φορές ήδη, δεν ήταν τυχαίο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tntdynamite23 Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Καλησπέρα, έτρεξα το super antispyware και πρεπει να σβησε κατι απ το στιμ. Δεν μου εμφανίζεται πλέον το war mode. Αny help?? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sistah Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 14 minutes ago, tntdynamite23 said: Καλησπέρα, έτρεξα το super antispyware και πρεπει να σβησε κατι απ το στιμ. Δεν μου εμφανίζεται πλέον το war mode. Αny help?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tntdynamite23 Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 1 λεπτό πριν, sistah είπε Τα λεφτα μας πισω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
splanis Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 αν καταφερουν να φτιαξουν τους σερβερς, αυτο το mode πρεπει να το βαλουν μόνιμα παντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Άντε να βάλουν το νέο map επιτέλους.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα