UsualSuspect__ Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Χωρίς τίποτα ανοιχτό από πίσω. Μπορώ να ανεβάσω και βίντεο αν θέλετε. Επεξ/σία 26 Απριλίου 2018 από UsualSuspect__
Valous Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Sheogorath είπε Γιατί να έχεις distance στο low; No brainer δεν είναι το high/ultra εκεί; Αυτό που είπε και το άλλο παιδί. Προσωπικά very low το έχω. Σαν σύνολο ίσως το low να είναι η καλύτερη επιλογή. Λοιπόν να σας πω και εγώ τώρα κάτι γιατί έχω καεί... Έχω 7700κ 1070τι στα comp settings (aa ultra,screen scale 120) μου χτυπάω 144fps με ελάχιστα drops 130-120 και ελάχιστα σπάνια 100αρια... Έχω ανοίξει vsync και τα βλέπω όλα τέλεια... να αναφέρω ότι έχω οθόνη 120hz... γνωρίζω για το input lag αλλά δεν μου φαίνεται τόσο θέμα, καθώς με βοηθάει πολύ στο spotting Επεξ/σία 26 Απριλίου 2018 από Valous
Zaytsev Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 11 minutes ago, Valous said: Έχω ανοίξει vsync και τα βλέπω όλα τέλεια... να αναφέρω ότι έχω οθόνη 120hz... γνωρίζω για το input lag αλλά δεν μου φαίνεται τόσο θέμα, καθώς με βοηθάει πολύ στο spotting Γιατί να ανοίξεις το vsync και να έχεις lag, ότι με in game frame cap στα 119, θα έχεις το ίδιο αποτέλεσμα και χωρίς το lag ? 1
Valous Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 19 λεπτά πριν, Zaytsev είπε Γιατί να ανοίξεις το vsync και να έχεις lag, ότι με in game frame cap στα 119, θα έχεις το ίδιο αποτέλεσμα και χωρίς το lag ? Είναι ακριβώς το ίδιο; Εννοώ 0 tearing? Πως γίνεται να το ρυθμίσω;
Zaytsev Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 16 minutes ago, Valous said: Είναι ακριβώς το ίδιο; Εννοώ 0 tearing? Πως γίνεται να το ρυθμίσω; Θα βάλεις 119 ή 118. Παίζει ρόλο η απόκριση της οθόνης σου. Δοκίμασέ τα. https://www.youtube.com/watch?v=K76ycUfdMTQ 1
SoFGR Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 44 λεπτά πριν, Zaytsev είπε Γιατί να ανοίξεις το vsync και να έχεις lag, ότι με in game frame cap στα 119, θα έχεις το ίδιο αποτέλεσμα και χωρίς το lag ? για να μην εχει tearring χρειαζεται ΚΑΙ vsync, μην ξεχνας οτι εχει TN panel του '10 ( ειχα παλιοτερα VG236H που βγηκε ιδια περιοδο με την LG, ειναι σχεδον το ιδιο monitor απλα με την σταμπα της Asus επανω και glossy .... ) αξιξζει να δοκιμασει λοιπον vsync με 118fps cap απο το riva tuner statistics server, nvidia inspector και λοιπους κοφτες τους ξεχναμε, προσθετουνε υπερβολικα πολυ lag οπως εχει αποδειξει και ο battlesense στις μετρησεις του. edit : και τον in-game κοφτη τον ξεχναμε μιας και το βιντεο που εβαλες ειναι απο τον αυγουστο, μπορει να φαει κανα ban αμα δουνε οτι εχει πειραξει το .ini, τοση δημοκρατια ειχαμε να δουμε απο την χουντα Επεξ/σία 26 Απριλίου 2018 από SoFGR 1
Valous Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, SoFGR είπε για να μην εχει tearring χρειαζεται ΚΑΙ vsync, μην ξεχνας οτι εχει TN panel του '10 ( ειχα παλιοτερα VG236H που βγηκε ιδια περιοδο με την LG, ειναι σχεδον το ιδιο monitor απλα με την σταμπα της Asus επανω και glossy .... ) αξιξζει να δοκιμασει λοιπον vsync με 118fps cap απο το riva tuner statistics server, nvidia inspector και λοιπους κοφτες τους ξεχναμε, προσθετουνε υπερβολικα πολυ lag οπως εχει αποδειξει και ο battlesense στις μετρησεις του. Το tearing εξαρτάται από το monitor?
splanis Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Αυτό βοηθάει και για το stuttering; γιατι εγώ δεν έχω θέμα tearing. 75hz monitor 1ms, τι λέτε; Επεξ/σία 26 Απριλίου 2018 από splanis
SoFGR Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Valous είπε Το tearing εξαρτάται από το monitor? προφανως ναι, οσο πιο πολλα hz και οσο πιο γρηγορο ειναι το ιδιο το panel τοσο λιγοτερο ενοχλητικο ειναι το tearring 36 λεπτά πριν, splanis είπε Αυτό βοηθάει και για το stuttering; γιατι εγώ δεν έχω θέμα tearing. 75hz monitor 1ms, τι λέτε; απλα ενεργοποιεις free-sync, αμα δεν το εχεις κανει ηδη. μετα πειραματιζεσαι με τον κοφτη μηπως δεις οντως βελτιωση στο stuttering, 144fps max αμα δεν πειραξεις τιποτα ή 73fps αμα βαλεις limiter fps = refreshrate -2 απο το RTSS. edit : εχεις nvidia, ακυρο το free-sync Επεξ/σία 26 Απριλίου 2018 από SoFGR
splanis Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Μόλις τώρα, SoFGR είπε προφανως ναι, οσο πιο πολλα hz και οσο πιο γρηγορο ειναι το ιδιο το panel τοσο λιγοτερο ενοχλητικο ειναι το tearring απλα ενεργοποιεις free-sync, αμα δεν το εχεις κανει ηδη. μετα πειραματιζεσαι με τον κοφτη μηπως δεις οντως βελτιωση στο stuttering, 144fps max αμα δεν πειραξεις τιποτα ή 73fps αμα βαλεις limiter fps = refreshrate -2 απο το RTSS. Έχω Nvidia man
Virus200 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, SoFGR είπε για να μην εχει tearring χρειαζεται ΚΑΙ vsync, μην ξεχνας οτι εχει TN panel του '10 ( ειχα παλιοτερα VG236H που βγηκε ιδια περιοδο με την LG, ειναι σχεδον το ιδιο monitor απλα με την σταμπα της Asus επανω και glossy .... ) αξιξζει να δοκιμασει λοιπον vsync με 118fps cap απο το riva tuner statistics server, nvidia inspector και λοιπους κοφτες τους ξεχναμε, προσθετουνε υπερβολικα πολυ lag οπως εχει αποδειξει και ο battlesense στις μετρησεις του. edit : και τον in-game κοφτη τον ξεχναμε μιας και το βιντεο που εβαλες ειναι απο τον αυγουστο, μπορει να φαει κανα ban αμα δουνε οτι εχει πειραξει το .ini, τοση δημοκρατια ειχαμε να δουμε απο την χουντα Νομίζω ότι το πείραγμα του .ini μόνο για τα fps κάπου πήρε το μάτι μου ότι το επιτρέπουν.τωρα δεν το λέω με 100% σίγουρια
splanis Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 https://www.dailystar.co.uk/tech/gaming/698733/PUBG-PC-UPDATE-12-Patch-Notes-revealed-for-Test-Server-with-new-map-selection-feature Ενδιαφέρον απντειτ
Zaytsev Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 1 hour ago, SoFGR said: edit : και τον in-game κοφτη τον ξεχναμε μιας και το βιντεο που εβαλες ειναι απο τον αυγουστο, μπορει να φαει κανα ban αμα δουνε οτι εχει πειραξει το .ini, τοση δημοκρατια ειχαμε να δουμε απο την χουντα 15 minutes ago, Virus200 said: Νομίζω ότι το πείραγμα του .ini μόνο για τα fps κάπου πήρε το μάτι μου ότι το επιτρέπουν.τωρα δεν το λέω με 100% σίγουρια Δεν υπάρχει θέμα. Το έχω day-one κι έχω παίξει >400 ώρες. Θα είχα φάει 80 bans ήδη... 1
insaneblyat Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Εγώ δεν έχω σχεδόν καθόλου tearing στο παιχνίδι και δεν χρησιμοποιω cap ούτε vsync και από όσο ξερω το cap με 1- 2 καρέ κάτω απ' τα hz τις οθόνης δεν εξαλείφει το tearing απλά το μειώνει και ανάλογα το παιχνίδι σε κάποια gαmes η διαφορα είναι ελαχιστη Αν ήταν τόσο απλό δε θα υπήρχε τεχνολογία σα το vsync οπότε μην λέτε ότι με αυτό το τρόπο το tearing εξαφανίζεται τελείως Επεξ/σία 27 Απριλίου 2018 από insaneblyat
Zaytsev Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 54 minutes ago, insaneblyat said: Εγώ δεν έχω σχεδόν καθόλου tearing στο παιχνίδι και δεν χρησιμοποιω cap ούτε vsync και από όσο ξερω το cap με 1- 2 καρέ κάτω απ' τα hz τις οθόνης δεν εξαλείφει το tearing απλά το μειώνει και ανάλογα το παιχνίδι σε κάποια gαmes η διαφορα είναι ελαχιστη Αν ήταν τόσο απλό δε θα υπήρχε τεχνολογία σα το vsync οπότε μην λέτε ότι με αυτό το τρόπο το tearing εξαφανίζεται τελείως To vsync είναι αρχαία τεχνολογία. Έχουν ήδη βγει νεότερες, αλλά κι αυτές έχουν τα προβλήματά τους. Ο βασικός λόγος που υπάρχουν, εκτός από το να πουλάνε φύκια, είναι για τον κάθε άσχετο που δε γνωρίζει πως να πειράξει τα .ini ή να βάλει ένα frame limiter της προκοπής. Το frame-cap, είναι ο σωστός τρόπος για να μην έχεις tearing, να μην έχεις lag και να μην έχεις micro-stuttering. Φυσικά, κι εδώ θα έχεις tearing, αν όμως βάλεις cap ψηλότερα από αυτά που πιάνει η κάρτα σου στο όποιο παιχνίδι. Αν δηλαδή βάλεις cap στα 142, με 144Hz monitor και η κάρτα σου βγάζει 100, τότε θα έχεις tearing. Το να καταδικάζουμε μια ρύθμιση/τεχνολογία επειδή δε γνωρίζουμε πως δουλεύει, είναι άστοχο. Περισσότερα εδώ:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα