Προς το περιεχόμενο

PlayerUnknown's Battlegrounds [PUBG]

Atallos1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ναι δεν λέω είναι θηρίο η κάρτα , αλλα θέλω να πω το πριν και μετά τα setings , κέρδισα ένα 25-30% πάνω τολάχιστον , γιατί όταν έχεις 144hz οθόνη και παίζεις με 90fps δεν έχει κανένα νόημα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μια χαρα ειναι και τα 90fps  ειδικα οταν παιζεις με  variable refresh rate, εγω ειμαι με r9 fury nitro (κωστοπουλος edition) και με κοβει αρκετα ο 4690k λογω απουσιας hyperthreading, βλεπω δηλαδη  74-85% cpu usage οταν προσγειωνομαστε πολλοι σε ενα μερος για πλακα 

win10 με win7 δεν ειδα διαφορα ουτε σε frames ουτε σε ram usage, και στις 2 περιπτωσεις το upgrade στα 16 δεν το γλυτωνεις  :/

το αγγουρι ειναι οταν παιζεις  strobed + 144hz,  εκει τα drops γινονται πολυ ενοχλητικα αλλα  οταν εισαι σταθερος  το αποτελεσμα σε αποζημιωνει και με  το παραπανω γιατι εχεις ελαχιστη θολουρα σε κινουμενη εικονα, λες και παιζεις σε παλια καλη CRT ... 

στην δικια μου περιπτωση δεν μπορω να βαλω  freesync γιατι στο δικο μου monitor οταν πανε τα hz γυρω στα 100 εχω απαλευτο ghosting ( σε βαθμο που νομιζεις οτι οι λαμπες στο ταβανι ειναι στοιχειωμενες ... )  ουτε προφανως εχω το σουπερ  ντουπερ μηχανημα για 140 fps fixed, οποτε και το strobing το ξεχναω, χωρις ομως να με τσουζει τοσο μιας και το ιδιο το game δεν εχει αυτον τον frantic ρυθμο που εχουν αλλα FPS, οποτε δεν καιγεσαι για CRT-like motion clarity, πιο πολυ το mouselag τσουζει  και το υπερβολικο tearring  στις αποτομες "στροφες" 

παρτε και λιγο ματι εναν απο τους "βασταζους" μου,   ειναι νοστιμο το κοτοπουλακι  ακομα και  οταν βρισκεσαι στον Αδη  :P 

edit : 1080p  textures + AA : high, post process : medium, τα υπολοιπα very low, vram usage : 3.5-3.7GB,   RAM usage : 7-10gb 

πολυ θα ηθελα να ταισω την καρτα μου με τα χαπια που δινει ο κοψοχερης πιο πανω στην  280x του, το σηκωνει με ολα ultra λεει  !!! - χα0αχ0χ0χα0αχ0χ0χαχ0χα - φιλικα παντα :P  

Επεξ/σία από SoFGR
  • Like 4

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

So what's up with PUBG downloading ~25mb all the time?

[Question] Everytime I open Steam PUBG downloads a ~25mb patch. Does this happen to anybody else?

anticheat updates

6 ώρες πριν, SoFGR είπε

edit : 1080p  textures + AA : high, post process : medium, τα υπολοιπα very low, vram usage : 3.5-3.7GB,   RAM usage : 7-10gb 

πολυ θα ηθελα να ταισω την καρτα μου με τα χαπια που δινει ο κοψοχερης πιο πανω στην  280x του, το σηκωνει με ολα ultra λεει  !!! - χα0αχ0χ0χα0αχ0χ0χαχ0χα - φιλικα παντα :P  

όλα ούλτρα παλικάρι! μέχρι και ούλτρεξ μη σου πω!

Αλλά άμα δε ξέρετε να διαβάζετε δεν σας φταίει ο κοψοχέρης.. φιλικά πάντα ε-προς θεού ε

ΜΗ ΚΟΥΡΟΥΔΕΥΕΤΕ, ( προσπαθώ να μπω στο ρόλο της Αθηνάς από το poweroflove) κάντε χαβαλέ!

Επεξ/σία από xtrmsnpr

Στις 7/4/2018 στις 10:28 ΜΜ, chrkain είπε

δηλ. αν έγινε κάτι αρχές μαρτιου και το δουν μετά από καιρό πχ μέσα Απριλίου τότε αποφασιζουν να σε μπαναρουν και αν το δοκιμάσει κάποιος έστω για μια φορά και περάσουν 2-3 μίνες τότε το καταλαβαίνουν και τον μπαναρουν  τι πολιτική είναι αυτί 

Αυτό πάει για Best of 2018 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, xtrmsnpr said:

So what's up with PUBG downloading ~25mb all the time?

[Question] Everytime I open Steam PUBG downloads a ~25mb patch. Does this happen to anybody else?

anticheat updates

όλα ούλτρα παλικάρι! μέχρι και ούλτρεξ μη σου πω!

Αλλά άμα δε ξέρετε να διαβάζετε δεν σας φταίει ο κοψοχέρης.. φιλικά πάντα ε-προς θεού ε

ΜΗ ΚΟΥΡΟΥΔΕΥΕΤΕ, ( προσπαθώ να μπω στο ρόλο της Αθηνάς από το poweroflove) κάντε χαβαλέ!

Εγω ακομα περιμενω την απαντηση και με αυτη θα μεινω.

Επεξ/σία από sistah

6 ώρες πριν, sistah είπε

Εγω ακομα περιμενω την απαντηση και με αυτη θα μεινω.

ε βρες έναν με 280x να σου πει :P τί και πως γίνονται τα πράματα!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 ώρες πριν, MTX είπε

το πρώτο πράγμα που έκανα είναι να βγάλω τα windows 10 και να πάω ξανά στα 7 , μονο λόγο directx κέρδισα τολάχιστον 30 fps , εκτος ότι τα w7 νομίζω διαχειρίζονται γενικά καλύτερα τι Ram από τα δεκαρια , αν και εγώ έχω περισσότερο απότι χρειάζομαι , αλλα όσοι παίζουνε με 8g ram θα καταλάβουνε τι διαφορα ,

Windows 7 έχω μεγάλυτερη κουταμαρα δεν έχω διαβάσει είναι γνωστό ότι τα 10αρια κάνουν καλύτερη διαχείριση μνήμης ιδίως όταν στο σύστημα υπάρχουν μόνο 8gb ram η διάφορες είναι μεγάλες τώρα εσύ πως βγάζεις τέτοια συμπεράσματα ένας θεός ξέρει

3 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε

ε βρες έναν με 280x να σου πει :P τί και πως γίνονται τα πράματα!

Έχει ένας φίλος μου την 280x και μαλιστα εγώ του την έδωσα όταν πήρα τη τωρινή μου κάρτα, παιζουμε pubg συχνά απροβληματιστα δε πέφτει ποτέ κάτω από 60 όταν προσγειωθει το υπόλοιπο σύστημα είναι skylake i5 και 16gb ram τώρα αν κάτι άλλο θες να μάθεις ρωτα μπορεί να ξέρω να σου πω 

Edit: τώρα είδα 10 σελίδες πίσω ότι το παλικάρι λέει ultra με την 280x απροβληματιστα μάλλον απροβληματιστα εννοεί τα 25 καρέ :D 

Επεξ/σία από insaneblyat
  • Like 2

εχει παρατηρησει κανεις frame drops στο τελευαιο πατς; βλεπω κατι 55αρια πολυ συχνα...

6 ώρες πριν, thanasakos7 είπε

εχει παρατηρησει κανεις frame drops στο τελευαιο πατς; βλεπω κατι 55αρια πολυ συχνα...

ναι υπάρχει γενικό πρόβλημα τις τελευτές δυο μέρες , υπήρχε φάση που έφτασα και 45 fps σε αλάνα , δεν έχει να κάνει με εμάς αλλα με τους servers και με το νέο patch , και απότι διάβασα και στο forum , μεγαλύτερο πρόβλημα έχουνε όσοι έχουνε AMD FX Cpu

10 ώρες πριν, insaneblyat είπε

Windows 7 έχω μεγάλυτερη κουταμαρα δεν έχω διαβάσει είναι γνωστό ότι τα 10αρια κάνουν καλύτερη διαχείριση μνήμης ιδίως όταν στο σύστημα υπάρχουν μόνο 8gb ram η διάφορες είναι μεγάλες τώρα εσύ πως βγάζεις τέτοια συμπεράσματα ένας θεός ξέρει

κοίταξε να δεις φίλε μου , καταρχήν άμα δεν γνωρίζεις μην  μιλάς για κουταμάρες , σε γενικές γραμμές και τα δυο λειτουργικά πάνω κάτω το ίδιο τρέχουνε δεν είναι ορατές η διαφορες ,ειδικά όταν έχεις αρκετή μνήμη , όσο αφορά όμως το θέμα τις ram και ειδικά όταν τρέχεις εφαρμογές τα εφτάρια χρησιμοποιούν λιγότερη μνήμη από τα δεκαρια για την ίδια ακριβώς λειτουργία , τα δεκαρια απλά έχουνε κάποιες διαφορες που τα κάνει να φαίνονται πιο γρήγορα , γιατί παράλληλα δεσμεύουνε και από τον σκληρό δίσκο χώρο για να τον δώσουνε ως προσωρινή μνήμη , να έχεις πιο γρηγορη επαναφορά σε εφαρμογές που ανοιγοκλείνεις , τα οποια τα διαγραφει μονο όταν κανεις επανεκκίνηση , επίσης δεσμεύει περισσότερη μνήμη για να έχεις καλύτερο startup , τέλος πάντων δεν είμαι και ο ειδικός επί του θέματος δες στο internet ποίες είναι η διαφορες 
του κάθε λειτουργικού , και με πιο τρόπο διαχειρίζονται τι μνήμη εγώ τα άλλαξα λόγο directx και όχι λόγο τις ram έτσι και αλλιώς

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στις εφαρμογές τα πράγματα είναι σχεδόν ιδια. Προφανώς και δε μιλάω για εφαρμογές αλλά για games, για δοκίμασε να τρέξεις το Bf4 με 4gb ram σε 7αρια και έλα πες μου. :)

Επεξ/σία από insaneblyat

Στις 4/20/2018 στις 7:16 ΜΜ, SoFGR είπε

παρτε και λιγο ματι εναν απο τους "βασταζους" μου,   ειναι νοστιμο το κοτοπουλακι  ακομα και  οταν βρισκεσαι στον Αδη  :P 

Καλα τι ειναι αυτο τωρα? 10 λεπτα που τρωει 2 καρμιριδες που τρεχαν εκτος κυκλου κι ενα πληβιο που αραζε προουν στα γρασιδια? Αυτος ο μποσσυ ειναι καλος τωρα δηλαδη?

• Sad 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...