Προς το περιεχόμενο

PlayerUnknown's Battlegrounds [PUBG]

Atallos1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

6 λεπτά πριν, kathytherion είπε

αρα δεν ειναι προβλημα του λειτουργικου που δεν ειναι.αυθεντικο?

φιλε μου χωρις παρεξηγηση αλλα δεν ειμαστε μεντιουμ ουτε διαβαζουμε μαγικεσ σφαιρες. και παλι χωρις παρεξηγηση  . δωσε μας μια φωτο με το σφαλμα τι του γραφει ακριβως κατι για να ξερουμε ποιο ειναι το προβλημα. Με το του βγαζει κατι για ενα dll αρχειο δεν βγαινει ακρη

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

5 ώρες πριν, kathytherion είπε

Καλησπερα παιδια! Πριν μερικες μερες πηρε ο φιλος μου το pubg απο το instant gaming γιατι το βρηκε 22 ευρω απο 30 που κοστιζει κανονικα. 3 μερες παλευε να παιξει και ολο του εβγαζε προβληματα με αποτελεσμα να μην εχει παιξει ουτε μιση ωρα και τονσαιτ δεν δεχεται επιστροφη χρηματων... εχει καλο υποκογιστη γενικα με  ι5 επεξεργαστη και windows 7 αλλα σπασμενα. Το χετε αντιμετωπισει καποιος? Ξερετς που μπορει να οφειλεται η ανεπιτυχης εναρξη παιχνιδιου? Του εβγαζε παραθυρο οτι ενα αρχειο .dll is missing(δν θυμαμαι ακριβως ποιο αλλα θα επανελθω)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάτι για map selection option πήρε το μάτι μου πριν λίγο σε update - news στο steam.

/Edit.

Περισσότερα

https://steamcommunity.com/games/578080/announcements/detail/3229520292645744467

Επεξ/σία από 7nisiotis
  • Like 1

Αν και είχαμε απωλέσει κάθε ελπίδα οτι θα παίξει το παιχνιδι, τελικα χθες καταφέρε να παίξει κάνοντας κάποιες κινήσεις τις οποίες δν θυμαμαι τωρα αλλα θα επανέλθω σε περίπτωση που αντιμετωπίζει καποιος άλλος το πρόβλημα  

Καλησπέρα σε όλους,

παιδιά, έχω μια απορία. Μπορεί να μου πει κάποιος τι είναι τα 25.5MB που κατεβάζει κάθε φορά το Steam στο PUBG όταν ανοίγω για πρώτη φορά τον υπολογιστή μου, κάθε πρωί; Κάθε μέρα το κάνει αυτό..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λογικη  η απορια αλλα πολυ γκρινια για ενα καθημερινο silent 25mb download το οποιο εκτος και αν εχει καποιος 1Μbps dl, δεν επηρεαζει πουθενα.

Επεξ/σία από sistah

καλησπέρα , εγώ πάντως μια χαρά παίζω , μετά από πολύ ψάξιμο κατάφερα να βρω τα καλύτερα setings για 144+fps σε 1080p . έχω drops αρκετές φορες σε fights μέσα σε μεγάλες πόλης αλλα ποτε κάτω από 110 fps ,

έχω gtx 980ti  , έναν 4790k με watercooling που τον τρέχω μόνιμα σε turbo mode στα 4.4 και 16g ram & ssd , σε monitor 144hz με gsync ..

το πρώτο πράγμα που έκανα είναι να βγάλω τα windows 10 και να πάω ξανά στα 7 , μονο λόγο directx κέρδισα τολάχιστον 30 fps , εκτος ότι τα w7 νομίζω διαχειρίζονται γενικά καλύτερα τι Ram από τα δεκαρια , αν και εγώ έχω περισσότερο απότι χρειάζομαι , αλλα όσοι παίζουνε με 8g ram θα καταλάβουνε τι διαφορα ,

έχω κάνει κάποια setings πάνω στο panel τις nvidia και στο steam στα command του game  για performance , όσο αφορά τα μέσα στο game τα έχω όλα στο low όχι very low , εκτος από το distance που το έχω medium και το texture και antialiasing στα ultra γιατί δεν παίζουνε ρολο στα fps , είναι και κάποιες άλλες ψιλό ρύθμισις στα windows ,

και τις ίδιες ρύθμισις έχω κάνει και σε φίλους που παίζουνε με χειρότερες κάρτες και είχανε πολύ μεγάλη διαφορα στα fps , συγκεκριμένα έχω φίλο που παίζει με gtx560 που δεν κουνιότανε καν στο game εμείς πέφταμε και αυτός δεν είχε μπει ακόμα στο αεροπλάνο με 15-25 fps max και μετά έφτασε να παίζει και με 40fps φυσικά σε αυτόν όλα low , αλλα τολάχιστον παίζει χωρίς να κολλάει , και τώρα δεν έχει δικαιολογίες να μας πει ψόφησα γιατί κόλλησα , ξέρουμε ότι είναι απλά noobas και ευτυχώς που το παραδέχεται και ο ίδιος πλέον ..

* αν κάποιος χρειάζεται help και μπορώ να βοηθήσω ας μου στείλει μήνυμα η ας με κάνει add στο game  ( Buhas )  να feedaroume μαζί

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, MTX είπε

καλησπέρα , εγώ πάντως μια χαρά παίζω , μετά από πολύ ψάξιμο κατάφερα να βρω τα καλύτερα setings για 144+fps σε 1080p . έχω drops αρκετές φορες σε fights μέσα σε μεγάλες πόλης αλλα ποτε κάτω από 110 fps ,

έχω gtx 980ti  , έναν 4790k με watercooling που τον τρέχω μόνιμα σε turbo mode στα 4.4 και 16g ram & ssd , σε monitor 144hz με gsync ..

το πρώτο πράγμα που έκανα είναι να βγάλω τα windows 10 και να πάω ξανά στα 7 , μονο λόγο directx κέρδισα τολάχιστον 30 fps , εκτος ότι τα w7 νομίζω διαχειρίζονται γενικά καλύτερα τι Ram από τα δεκαρια , αν και εγώ έχω περισσότερο απότι χρειάζομαι , αλλα όσοι παίζουνε με 8g ram θα καταλάβουνε τι διαφορα ,

έχω κάνει κάποια setings πάνω στο panel τις nvidia και στο steam στα command του game  για performance , όσο αφορά τα μέσα στο game τα έχω όλα στο low όχι very low , εκτος από το distance που το έχω medium και το texture και antialiasing στα ultra γιατί δεν παίζουνε ρολο στα fps , είναι και κάποιες άλλες ψιλό ρύθμισις στα windows ,

και τις ίδιες ρύθμισις έχω κάνει και σε φίλους που παίζουνε με χειρότερες κάρτες και είχανε πολύ μεγάλη διαφορα στα fps , συγκεκριμένα έχω φίλο που παίζει με gtx560 που δεν κουνιότανε καν στο game εμείς πέφταμε και αυτός δεν είχε μπει ακόμα στο αεροπλάνο με 15-25 fps max και μετά έφτασε να παίζει και με 40fps φυσικά σε αυτόν όλα low , αλλα τολάχιστον παίζει χωρίς να κολλάει , και τώρα δεν έχει δικαιολογίες να μας πει ψόφησα γιατί κόλλησα , ξέρουμε ότι είναι απλά noobas και ευτυχώς που το παραδέχεται και ο ίδιος πλέον ..

* αν κάποιος χρειάζεται help και μπορώ να βοηθήσω ας μου στείλει μήνυμα η ας με κάνει add στο game  ( Buhas )  να feedaroume μαζί

ρε μαν 980ti εχεις τι μας λες τωρα :P

Επεξ/σία από splanis

2 λεπτά πριν, splanis είπε

ρε μαν 980ti εχεις τι μα λες τωρα :P

διαβαζω και εγω την πρωτη προταση και λεω αντε να δω τι καρτα εχει ετσι οπως τα λεει. και βλεπω 980ti :P 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...