Προς το περιεχόμενο

PlayerUnknown's Battlegrounds [PUBG]

Atallos1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

10 hours ago, CyBeR_RaBBiT said:

cheat με radar παίζουνε σίγουρα.δλδ ρανταρ που βλέπεις με κοκκινες κουκκίδες τους αντιπάλους που βρίσκονται στο χαρτη.και δυστυχως επειδή δουλέυει με έναν μηχανισμό σε cloud είναι undetectable cheat.επίσης απο τι διάβασα πληρώνουν 2 $ την ώρα για να έχουν πρόσβαση σ αυτό το cheat

1. Ναι, υπάρχουν

2. Δεν τρέχουν στο cloud, αλλά δε δεύτερο pc

3. Είναι 30$ το μήνα, όχι 2$ την ώρα. Σαφώς πιό φθηνό για έναν καριόλη

32 minutes ago, Aggeluska said:

Παιδια ειδα βγηκε το σαβατζ μαπ και με μια εγγραφη στην σελιδα πέρνεις το σιντι-κι με το οποιο το ενεργοποιεις στο στιμ. Αφου το ενεργοποιησεις φαινεται σαν νεο παιχνιδι στο στιμ λάιμπραρι.εφοσον ριναι έτσι χρειάζεται καποιος να εχει το κανονικο παιχνίδι παιχνιδι για να παιξει το σαβατζ μαπ;

Είναι στον test server ακόμα. Δε μετράνε στατιστικά εκεί και μπαίνει για δοκιμές και feedback. Όταν τελειώσει το testing θα μπει στο κανονικό παιχνίδι.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Στις 4/17/2018 στις 3:41 ΜΜ, cherrybomb00 είπε

Υπάρχει κάποιος νουμπας σαν εμένα που να θέλει να παίξουμε κάνα duo?επειδη με καλούς ντρέπομαι να μπω.

Kανε με add φιλε μου γιατι εχω σιχαθει την ζωη μου με κινεζους τουρκους και οτι αλλο υπαρχει. Στα ιδια κυβικα ειμαι και εγω KTINOBATIS το nick.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, giannis808 είπε

Παιδιά με μια gtx 650 1GB και έναν fx 6300 θα καταφέρω σε 720p έστω να παίξω pubg ή θα μου βγουν τα μάτια; 

@1280X800

Επεξ/σία από leros2004

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, ThodorisFel said:

Kανε με add φιλε μου γιατι εχω σιχαθει την ζωη μου με κινεζους τουρκους και οτι αλλο υπαρχει. Στα ιδια κυβικα ειμαι και εγω KTINOBATIS το nick.

Δεν βρηκα κατι.. Δοκιμασε το δικο μου

Μεγαλεια λαιμαι @leros2004

γ.jpg

Επεξ/σία από devil-ji

6 ώρες πριν, Zaytsev είπε

1. Ναι, υπάρχουν

2. Δεν τρέχουν στο cloud, αλλά δε δεύτερο pc

3. Είναι 30$ το μήνα, όχι 2$ την ώρα. Σαφώς πιό φθηνό για έναν καριόλη

Είναι στον test server ακόμα. Δε μετράνε στατιστικά εκεί και μπαίνει για δοκιμές και feedback. Όταν τελειώσει το testing θα μπει στο κανονικό παιχνίδι.

Μαλλον δεν έχεις ψάξει καλά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, devil-ji είπε

Δεν βρηκα κατι.. Δοκιμασε το δικο μου

Μεγαλεια λαιμαι @leros2004

γ.jpg

Οοοοοο άντε να τα 100στήσεις, και kar98 βλέπω... Δεν μας τα είχες πει αυτά... 

Επεξ/σία από leros2004

Καλησπερα παιδια! Πριν μερικες μερες πηρε ο φιλος μου το pubg απο το instant gaming γιατι το βρηκε 22 ευρω απο 30 που κοστιζει κανονικα. 3 μερες παλευε να παιξει και ολο του εβγαζε προβληματα με αποτελεσμα να μην εχει παιξει ουτε μιση ωρα και τονσαιτ δεν δεχεται επιστροφη χρηματων... εχει καλο υποκογιστη γενικα με  ι5 επεξεργαστη και windows 7 αλλα σπασμενα. Το χετε αντιμετωπισει καποιος? Ξερετς που μπορει να οφειλεται η ανεπιτυχης εναρξη παιχνιδιου? Του εβγαζε παραθυρο οτι ενα αρχειο .dll is missing(δν θυμαμαι ακριβως ποιο αλλα θα επανελθω)

• Sad 1

9 λεπτά πριν, kathytherion είπε

Καλησπερα παιδια! Πριν μερικες μερες πηρε ο φιλος μου το pubg απο το instant gaming γιατι το βρηκε 22 ευρω απο 30 που κοστιζει κανονικα. 3 μερες παλευε να παιξει και ολο του εβγαζε προβληματα με αποτελεσμα να μην εχει παιξει ουτε μιση ωρα και τονσαιτ δεν δεχεται επιστροφη χρηματων... εχει καλο υποκογιστη γενικα με  ι5 επεξεργαστη και windows 7 αλλα σπασμενα. Το χετε αντιμετωπισει καποιος? Ξερετς που μπορει να οφειλεται η ανεπιτυχης εναρξη παιχνιδιου? Του εβγαζε παραθυρο οτι ενα αρχειο .dll is missing(δν θυμαμαι ακριβως ποιο αλλα θα επανελθω)

Δώσε λίγες παραπάνω λεπτομέρειες του πρόβληματος. Σύστημα, είδος κρασ κλπ

23 λεπτά πριν, splanis είπε

Δώσε λίγες παραπάνω λεπτομέρειες του πρόβληματος. Σύστημα, είδος κρασ κλπ

Λογικα θα του λειπει κανα dll αρχειο απο τη εγκατασταση και με ενα απλο search στο google θα το βρει ως συνηθως

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...