Zaytsev Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 10 hours ago, CyBeR_RaBBiT said: cheat με radar παίζουνε σίγουρα.δλδ ρανταρ που βλέπεις με κοκκινες κουκκίδες τους αντιπάλους που βρίσκονται στο χαρτη.και δυστυχως επειδή δουλέυει με έναν μηχανισμό σε cloud είναι undetectable cheat.επίσης απο τι διάβασα πληρώνουν 2 $ την ώρα για να έχουν πρόσβαση σ αυτό το cheat 1. Ναι, υπάρχουν 2. Δεν τρέχουν στο cloud, αλλά δε δεύτερο pc 3. Είναι 30$ το μήνα, όχι 2$ την ώρα. Σαφώς πιό φθηνό για έναν καριόλη 32 minutes ago, Aggeluska said: Παιδια ειδα βγηκε το σαβατζ μαπ και με μια εγγραφη στην σελιδα πέρνεις το σιντι-κι με το οποιο το ενεργοποιεις στο στιμ. Αφου το ενεργοποιησεις φαινεται σαν νεο παιχνιδι στο στιμ λάιμπραρι.εφοσον ριναι έτσι χρειάζεται καποιος να εχει το κανονικο παιχνίδι παιχνιδι για να παιξει το σαβατζ μαπ; Είναι στον test server ακόμα. Δε μετράνε στατιστικά εκεί και μπαίνει για δοκιμές και feedback. Όταν τελειώσει το testing θα μπει στο κανονικό παιχνίδι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
devil-ji Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Επιτελους μετα απο 110 ωρες αρχιζουμε και βρισκουμε σημαδι!! Στα τελευταια παιχνιδια squad εχω φαει τρεις ομαδες των τριων μονος μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThodorisFel Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Στις 4/17/2018 στις 3:41 ΜΜ, cherrybomb00 είπε Υπάρχει κάποιος νουμπας σαν εμένα που να θέλει να παίξουμε κάνα duo?επειδη με καλούς ντρέπομαι να μπω. Kανε με add φιλε μου γιατι εχω σιχαθει την ζωη μου με κινεζους τουρκους και οτι αλλο υπαρχει. Στα ιδια κυβικα ειμαι και εγω KTINOBATIS το nick. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannis808 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Παιδιά με μια gtx 650 1GB και έναν fx 6300 θα καταφέρω σε 720p έστω να παίξω pubg ή θα μου βγουν τα μάτια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leros2004 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, giannis808 είπε Παιδιά με μια gtx 650 1GB και έναν fx 6300 θα καταφέρω σε 720p έστω να παίξω pubg ή θα μου βγουν τα μάτια; @1280X800 Επεξ/σία 18 Απριλίου 2018 από leros2004 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
devil-ji Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 hours ago, ThodorisFel said: Kανε με add φιλε μου γιατι εχω σιχαθει την ζωη μου με κινεζους τουρκους και οτι αλλο υπαρχει. Στα ιδια κυβικα ειμαι και εγω KTINOBATIS το nick. Δεν βρηκα κατι.. Δοκιμασε το δικο μου Μεγαλεια λαιμαι @leros2004 Επεξ/σία 18 Απριλίου 2018 από devil-ji Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CyBeR_RaBBiT Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 6 ώρες πριν, Zaytsev είπε 1. Ναι, υπάρχουν 2. Δεν τρέχουν στο cloud, αλλά δε δεύτερο pc 3. Είναι 30$ το μήνα, όχι 2$ την ώρα. Σαφώς πιό φθηνό για έναν καριόλη Είναι στον test server ακόμα. Δε μετράνε στατιστικά εκεί και μπαίνει για δοκιμές και feedback. Όταν τελειώσει το testing θα μπει στο κανονικό παιχνίδι. Μαλλον δεν έχεις ψάξει καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leros2004 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, devil-ji είπε Δεν βρηκα κατι.. Δοκιμασε το δικο μου Μεγαλεια λαιμαι @leros2004 Οοοοοο άντε να τα 100στήσεις, και kar98 βλέπω... Δεν μας τα είχες πει αυτά... Επεξ/σία 18 Απριλίου 2018 από leros2004 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
devil-ji Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν βρηκα VSS Επεξ/σία 18 Απριλίου 2018 από devil-ji Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannis808 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 8 ώρες πριν, leros2004 είπε @1280X800 Not that bad για τέτοια κάρτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kathytherion Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Καλησπερα παιδια! Πριν μερικες μερες πηρε ο φιλος μου το pubg απο το instant gaming γιατι το βρηκε 22 ευρω απο 30 που κοστιζει κανονικα. 3 μερες παλευε να παιξει και ολο του εβγαζε προβληματα με αποτελεσμα να μην εχει παιξει ουτε μιση ωρα και τονσαιτ δεν δεχεται επιστροφη χρηματων... εχει καλο υποκογιστη γενικα με ι5 επεξεργαστη και windows 7 αλλα σπασμενα. Το χετε αντιμετωπισει καποιος? Ξερετς που μπορει να οφειλεται η ανεπιτυχης εναρξη παιχνιδιου? Του εβγαζε παραθυρο οτι ενα αρχειο .dll is missing(δν θυμαμαι ακριβως ποιο αλλα θα επανελθω) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
splanis Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 9 λεπτά πριν, kathytherion είπε Καλησπερα παιδια! Πριν μερικες μερες πηρε ο φιλος μου το pubg απο το instant gaming γιατι το βρηκε 22 ευρω απο 30 που κοστιζει κανονικα. 3 μερες παλευε να παιξει και ολο του εβγαζε προβληματα με αποτελεσμα να μην εχει παιξει ουτε μιση ωρα και τονσαιτ δεν δεχεται επιστροφη χρηματων... εχει καλο υποκογιστη γενικα με ι5 επεξεργαστη και windows 7 αλλα σπασμενα. Το χετε αντιμετωπισει καποιος? Ξερετς που μπορει να οφειλεται η ανεπιτυχης εναρξη παιχνιδιου? Του εβγαζε παραθυρο οτι ενα αρχειο .dll is missing(δν θυμαμαι ακριβως ποιο αλλα θα επανελθω) Δώσε λίγες παραπάνω λεπτομέρειες του πρόβληματος. Σύστημα, είδος κρασ κλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Virus200 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 23 λεπτά πριν, splanis είπε Δώσε λίγες παραπάνω λεπτομέρειες του πρόβληματος. Σύστημα, είδος κρασ κλπ Λογικα θα του λειπει κανα dll αρχειο απο τη εγκατασταση και με ενα απλο search στο google θα το βρει ως συνηθως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
splanis Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Αυτό το έκανε σε κάποιους που είχαν το reshade btw και απλα έπρεπε να το βγάλεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kathytherion Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 αρα δεν ειναι προβλημα του λειτουργικου που δεν ειναι.αυθεντικο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα