warlock9_0 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 τα 25mb που κάνει κάθε μέρα σχεδόν είχε πει ενας pubg employee στο reddit οτι είναι προσθήκες στο anticheat Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
splanis Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Αν έχει fpp και καλά frames θα το κοιτάξουμε αν και εκ πρώτης όψεως φαίνεται κακή αντίγραφη του pubg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AlienTechGR Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Χαιρετώ. Έχει κανένας από σας που παίζετε PUBG, την GeForce GTX 1050; Εμένα δυστυχώς, αν και στα 1080p/medium παίζει με πάνω από 60-70fps, για κάποιο λόγο έχει stutter και εννοείται πως καταστρέφει την εμπειρία του παιχνιδιού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
splanis Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, AlienTechGR είπε Χαιρετώ. Έχει κανένας από σας που παίζετε PUBG, την GeForce GTX 1050; Εμένα δυστυχώς, αν και στα 1080p/medium παίζει με πάνω από 60-70fps, για κάποιο λόγο έχει stutter και εννοείται πως καταστρέφει την εμπειρία του παιχνιδιού. deal with it , η απλα μην πεφτεις σε πολυσυχναστα μερη Επεξ/σία 17 Απριλίου 2018 από splanis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cherrybomb00 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Υπάρχει κάποιος νουμπας σαν εμένα που να θέλει να παίξουμε κάνα duo?επειδη με καλούς ντρέπομαι να μπω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AlienTechGR Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, splanis είπε deal with it , η απλα μην πεφτεις σε πολυσυχναστα μερη Υπάρχει καμία ελπίδα να φτιαχτεί σε μελλοντικά updates του παιχνιδιού; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaytsev Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 H Ελπίδα πεθαίνει τελευταία... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
splanis Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Αυτό δεν το ξέρει κανείς. Πριν κάνα μήνα έχω την εντύπωση ότι είχε λιγότερο stutter το game αλλά τώρα τελευταία κάτι κάναν πάλι και τα γ@@@σαν όλα Επεξ/σία 17 Απριλίου 2018 από splanis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Virus200 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, AlienTechGR είπε Χαιρετώ. Έχει κανένας από σας που παίζετε PUBG, την GeForce GTX 1050; Εμένα δυστυχώς, αν και στα 1080p/medium παίζει με πάνω από 60-70fps, για κάποιο λόγο έχει stutter και εννοείται πως καταστρέφει την εμπειρία του παιχνιδιού. Και εγω το ιδιο εχω. δεν ξερω αν φταιει ο επεξεργαστης γιατι εχουμε τον ιδιο η το οτι ακομα εχω ενα dimm ram. Εγω σκεψου ειμαι με την 1060 και ειμαι στα 80 fps κατα μεσο ορο.Εχω δοκιμασει με ελευθερα τα fps εχω και με κλειδωμενα στα 60 οτι και να κανω υπαρχουν αυτα τα drops σε ακυρες στιγμες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 36 λεπτά πριν, AlienTechGR είπε Υπάρχει καμία ελπίδα να φτιαχτεί σε μελλοντικά updates του παιχνιδιού; Δυσκολο με UE, το παιχνίδι εκτος απο αυτο ειναι ενα unplayable desync mess φτιαγμένο απο εντελως incompetent devs το οποιο τρεχει σε servers made in China, οι οποιοι devs κατα πασα πιθανοτητα ηθελαν απλα να κανουν μια αρπαχτή βασιζόμενοι στο hype και στη νεα μοδα που ακουει στο ονομα BR. Δεν νομιζω οτι περίμεναν ουτε και οι ιδιοι οτι ο κοσμος θα ασχοληθεί σοβαρα και θα αρχισει η κριτική για το performance κτλπ. Για αυτο και ελεγαν "no microtransactions" και τα σχετικα στην αρχη γιατι απλα δεν περίμεναν την επιτυχία του, μετα βεβαια ηταν μονόδρομος για κάποιο recurring revenue. Αλλα ακομα και με αυτα και με 2m παιχτες δεν μπορουν να φτιαξουν το game.. Αποψη μου, κατα τα αλλα enjoy 16 tick multiplayer experience.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cjs13 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 3 ώρες πριν, cherrybomb00 είπε Υπάρχει κάποιος νουμπας σαν εμένα που να θέλει να παίξουμε κάνα duo?επειδη με καλούς ντρέπομαι να μπω. Σου έστειλα πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Guys στο PUBG παίζουνε Bot/cheat κλπ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CyBeR_RaBBiT Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 5 ώρες πριν, nikoskon είπε Guys στο PUBG παίζουνε Bot/cheat κλπ? cheat με radar παίζουνε σίγουρα.δλδ ρανταρ που βλέπεις με κοκκινες κουκκίδες τους αντιπάλους που βρίσκονται στο χαρτη.και δυστυχως επειδή δουλέυει με έναν μηχανισμό σε cloud είναι undetectable cheat.επίσης απο τι διάβασα πληρώνουν 2 $ την ώρα για να έχουν πρόσβαση σ αυτό το cheat Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valous Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 https://www.twitch.tv/valous Join 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aggeluska Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Παιδια ειδα βγηκε το σαβατζ μαπ και με μια εγγραφη στην σελιδα πέρνεις το σιντι-κι με το οποιο το ενεργοποιεις στο στιμ. Αφου το ενεργοποιησεις φαινεται σαν νεο παιχνιδι στο στιμ λάιμπραρι.εφοσον ριναι έτσι χρειάζεται καποιος να εχει το κανονικο παιχνίδι παιχνιδι για να παιξει το σαβατζ μαπ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα