Προς το περιεχόμενο

PlayerUnknown's Battlegrounds [PUBG]

Atallos1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Χαιρετώ. Έχει κανένας από σας που παίζετε PUBG, την GeForce GTX 1050; Εμένα δυστυχώς, αν και στα 1080p/medium παίζει με πάνω από 60-70fps, για κάποιο λόγο έχει stutter και εννοείται πως καταστρέφει την εμπειρία του παιχνιδιού.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, AlienTechGR είπε

Χαιρετώ. Έχει κανένας από σας που παίζετε PUBG, την GeForce GTX 1050; Εμένα δυστυχώς, αν και στα 1080p/medium παίζει με πάνω από 60-70fps, για κάποιο λόγο έχει stutter και εννοείται πως καταστρέφει την εμπειρία του παιχνιδιού.

deal with it :D, η απλα μην πεφτεις σε πολυσυχναστα μερη :lol:

Επεξ/σία από splanis

1 ώρα πριν, splanis είπε

deal with it :D, η απλα μην πεφτεις σε πολυσυχναστα μερη :lol:

Υπάρχει καμία ελπίδα να φτιαχτεί σε μελλοντικά updates του παιχνιδιού;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτό δεν το ξέρει κανείς. Πριν κάνα μήνα έχω την εντύπωση ότι είχε λιγότερο stutter το game αλλά τώρα τελευταία κάτι κάναν πάλι και τα γ@@@σαν όλα :P

Επεξ/σία από splanis

1 ώρα πριν, AlienTechGR είπε

Και εγω το ιδιο εχω. δεν ξερω αν φταιει ο επεξεργαστης  γιατι εχουμε τον ιδιο η το οτι ακομα εχω ενα dimm ram. Εγω σκεψου ειμαι με την 1060 και ειμαι στα 80 fps κατα μεσο ορο.Εχω δοκιμασει με ελευθερα τα fps εχω και με κλειδωμενα στα 60 οτι και να κανω υπαρχουν αυτα τα drops σε ακυρες στιγμες.

36 λεπτά πριν, AlienTechGR είπε

Υπάρχει καμία ελπίδα να φτιαχτεί σε μελλοντικά updates του παιχνιδιού;

Δυσκολο με UE, το παιχνίδι εκτος απο αυτο ειναι ενα unplayable desync mess φτιαγμένο απο εντελως incompetent devs το οποιο τρεχει σε servers made in China, οι οποιοι devs κατα πασα πιθανοτητα ηθελαν απλα να κανουν μια αρπαχτή βασιζόμενοι στο hype και στη νεα μοδα που ακουει στο ονομα BR. Δεν νομιζω οτι περίμεναν ουτε και οι ιδιοι οτι ο κοσμος θα ασχοληθεί σοβαρα και θα αρχισει η κριτική για το performance κτλπ. Για αυτο και ελεγαν "no microtransactions" και τα σχετικα στην αρχη γιατι απλα δεν περίμεναν την επιτυχία του, μετα βεβαια ηταν μονόδρομος για κάποιο recurring revenue. Αλλα ακομα και με αυτα και με 2m παιχτες δεν μπορουν να φτιαξουν το game.. :P 

Αποψη μου, κατα τα αλλα  enjoy 16 tick multiplayer experience.. :P 

3 ώρες πριν, cherrybomb00 είπε

Υπάρχει κάποιος νουμπας σαν εμένα που να θέλει να παίξουμε κάνα duo?επειδη με καλούς ντρέπομαι να μπω.

Σου έστειλα πμ :)

5 ώρες πριν, nikoskon είπε

Guys στο PUBG παίζουνε Bot/cheat κλπ?

cheat με radar παίζουνε σίγουρα.δλδ ρανταρ που βλέπεις με κοκκινες κουκκίδες τους αντιπάλους που βρίσκονται στο χαρτη.και δυστυχως επειδή δουλέυει με έναν μηχανισμό σε cloud είναι undetectable cheat.επίσης απο τι διάβασα πληρώνουν 2 $ την ώρα για να έχουν πρόσβαση σ αυτό το cheat

Παιδια ειδα βγηκε το σαβατζ μαπ και με μια εγγραφη στην σελιδα πέρνεις το σιντι-κι με το οποιο το ενεργοποιεις στο στιμ. Αφου το ενεργοποιησεις φαινεται σαν νεο παιχνιδι στο στιμ λάιμπραρι.εφοσον ριναι έτσι χρειάζεται καποιος να εχει το κανονικο παιχνίδι παιχνιδι για να παιξει το σαβατζ μαπ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...