Επισκέπτης Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 6 ώρες πριν, tntdynamite23 είπε Μόλις το τσίμπησα στα 18.40 , αφού βγήκα 1ος στο mobile Παίζει κανείς , έχει κόσμο το game? Αν ψήνεστε για squad πειτε. κάνε add Mikolzed στο steam, να σου δείξω πως χάνεις στα πρώτα 2 λεπτά και μετά σου φταίνε οι άλλοι. είναι το στυλ μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Καταντάει όμως εκνευριστικό κάθε μέρα να κατεβάζει 25αρια mb! Το πρωί πέρασε 24 κάτι τώρα 25.5mb. Τί είναι αυτά κάθε φορά; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Καλη ερωτηση... Και μεσα στο Σ/Κ το εκανε. Μπηκα πρωι ειχει 24.9 και μετα ξαναμπηκα απόγευμα και ειχε άλλο ένα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saxos55 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Μας ψεκάζουν (μεγκαμπάιτ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tntdynamite23 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 16 ώρες πριν, fernandes είπε κάνε add Mikolzed στο steam, να σου δείξω πως χάνεις στα πρώτα 2 λεπτά και μετά σου φταίνε οι άλλοι. είναι το στυλ μου. Moυ γραφει στο steam οταν παω να κανω add friend, Your account does not meet the requirements to use this feature... τι φαση? Επισης το draw distance του game ειναι χαλια εντελως με όλα στο φουλ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infin1tyGR Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 5 minutes ago, tntdynamite23 said: Moυ γραφει στο steam οταν παω να κανω add friend, Your account does not meet the requirements to use this feature... τι φαση? https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=3330-IAGK-7663 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saxos55 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Δηλαδής με απλά λόγια πρέπει να σκάσεις ένα πεντάευρω με κάποιο τρόπο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thodoris69 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 καντε add για pubg KinSlayerGR Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaytsev Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 7 hours ago, saxos55 said: Μας ψεκάζουν (μεγκαμπάιτ) Μας??? Το πήρες; @Πέτρος έχει cheaters όπως όλα τα online παιχνίδια. Νομίζω περισσότερους αν παίζεις 3rd person, από ότι 1st. Γενικά όμως, έχουν πολύ καλό σύστημα reporting και replay, οπότε αρκετές φορές θα δεις ότι αυτός που νόμιζες ότι κλέβει, δεν το κάνει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UsualSuspect__ Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) ΚΛΑΙΩ ! Είναι καλύτερο κ απ το original Τι λες τώρα.. Δείτε στο 5:20 Επεξ/σία 17 Απριλίου 2018 από UsualSuspect__ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) το βγάζει και η ίδια εταιρία https://roe.garena.co.id/ αν έρθει ευρώπη θα πέσει τρελό γέλιο.. προβλέπω να αδειάζει το pubg Επεξ/σία 17 Απριλίου 2018 από xtrmsnpr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Virus200 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Μονο έμενα μου φαίνεται πιο ωραίο και προσεγμένο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 4 λεπτά πριν, Virus200 είπε Μονο έμενα μου φαίνεται πιο ωραίο και προσεγμένο? νομίζω σε όλους μας έτσι φαίνεται. πριν ρωτούσα αν το βγάζει η ίδια εταιρία μπήκε φάτσα αντί για ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaytsev Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Πολύ καρτουνίστικο για τα γούστα μου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα