Προς το περιεχόμενο

PlayerUnknown's Battlegrounds [PUBG]

Atallos1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

5 ωρες PUBG σήμερα και 1 ώρα Battlefield 1 και 2 ώρες FIFA 17.Ελιωσα...αλλά μέχρι 12 θέση έφτασα στο καλύτερό μου ματς(στο PUBG).Μπορώ να πω οτι το PUBG κάτι μου έκανε σαν μια σκληρή εκπαίδευση και τα kills στο Battlefield 1 μου είναι παιχνιδάκι πλέον...

Επεξ/σία από CyBeR_RaBBiT
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

18 hours ago, splanis said:

Δυστυχώς το update με τους κύκλους έγινε roll back.. Κρίμα γιατί εμένα μ άρεσε αυτή η αλλαγή. Αν βάζαν χ1.5 rifles και meds στο loot όπως στα τουρνουά δηλαδή, θα ήταν τέλειο... :(

Ένα καλό έκανες ρε  blueballs και το πήρες πίσω... 

Μα δεν ήταν καλό, σκατό ηταν. Όπως σωστά είπες,  μαζί με την αυξημένη ταχύτητα του κύκλου, έπρεπε να είχε αυξημένα items και οχήματα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, seithan είπε

Μα δεν ήταν καλό, σκατό ηταν. Όπως σωστά είπες,  μαζί με την αυξημένη ταχύτητα του κύκλου, έπρεπε να είχε αυξημένα items και οχήματα. 

ναι γιατι να το κανουν rollback και να μην βαλουν απλα χ1.5 rifles και meds(στα τουρνουα στην miramar είναι χ2 τα rifles btw). Μια χαρά τους κάναν τους κύκλους δεν χρειάζεται να ντυθείς full lvl3 για να παιξεις το game, επισης οι κυκλοι πηγαιναν πολυ αργα(δεν ξερω που ειδες αυξημενη ταχυτητα λολ) και μπορουσες ευκολα να τους τρεξεις 

Επεξ/σία από splanis
  • Like 1

Παιδια  μια ερωτηση. Ξερω οτι δεν φτανει η ραμ, η καρτα γραφικων ειναι κατωτερη απο τα minimum requirements αλλα ηθελα να ρωτησω, αν θα ειναι playable στο λαπτοπ --> https://www.ebw.gr/lenovo-ideapad-700-15isk-15-6-i5-6300hq-4gb-1tb-win10-gtx950m-aspro#tab-product-view2, προφανως στα κατωτερα γραφικα.

βαλτου μια 4αρα ραμ ακομα και λογικα θα μπορεις και κατι λιγο παραπανω απο low...μη φανταστεις τρελα πραγματα αλλα κατι θα κανει

3 λεπτά πριν, Junior22 είπε

Παιδια  μια ερωτηση. Ξερω οτι δεν φτανει η ραμ, η καρτα γραφικων ειναι κατωτερη απο τα minimum requirements αλλα ηθελα να ρωτησω, αν θα ειναι playable στο λαπτοπ --> https://www.ebw.gr/lenovo-ideapad-700-15isk-15-6-i5-6300hq-4gb-1tb-win10-gtx950m-aspro#tab-product-view2, προφανως στα κατωτερα γραφικα.

Φίλε μην πάρεις λάπτοπ για να παίζεις PUBG και αν έχεις ήδη μην παίζεις με αυτό...

Το λάπτοπ θα ζοριζεται, θα σου ανεβάζει θερμοκρασίες και θα σου χαλάσει πριν το πάρεις χαμπάρι. Να ξες ότι η θερμότητα είμαι ο χειρότερος εχθρός του υπολογιστή.

• Like 1

1 λεπτό πριν, PC useras είπε

Φίλε μην πάρεις λάπτοπ για να παίζεις PUBG και αν έχεις ήδη μην παίζεις με αυτό...

Το λάπτοπ θα ζοριζεται, θα σου ανεβάζει θερμοκρασίες και θα σου χαλάσει πριν το πάρεις χαμπάρι. Να ξες ότι η θερμότητα είμαι ο χειρότερος εχθρός του υπολογιστή.

εξαρτατε το λαπτοπ...αν ειναι καλης ποιοτητας με καλα υλικα-εξαερισμο δεν εχει αναγκη...3 χρονια επαιζα σε λαπτοπ πριν παρω σταθερο και δεν ενιωσε μια και επαιζα 4-5 ωρες τη μερα.σαφως δεν ειναι το ιδιο με ενα σταθερο αλλα αναλογα τις περιστασεις και το βολευει τον καθενα...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν θες να παιζεις pubg σε λαπτοπ και διαθετεις και το αναλογο budget μπορεις να κοιταξεις κι εδω

Επεξ/σία από giorgosmcmc

4 λεπτά πριν, PC useras είπε

Eχω σταθερο για να παιζω games, αλλα ειμαι εξωτερικο για 5 μηνες και ηθελα να δω αν γινεται να το σηκωσει το παιχνιδι να περναει η ωρα. Αλλα αμα ειναι να δημιουργησει θεμα με θερμοκρασιες κλπ τοτε καλυτερα αστο. Ευχαριστω!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, Junior22 είπε

Και εγώ αυτό το καιρό παίζω σε λαπτοπ (λόγο εξωτερικού) με 8gb ram i7 6700hq, ssd, και nvidia 960m, σε full hd ζορίζεται πολύ, κατεβάζοντας την ανάλυση έχω αρκετά σταθερά fps (40-60). Αν δεν το έχεις αγοράσει ακόμα, μάζεψε λίγα χρήματα να πάρεις κάτι καλύτερο... 

Ps: μετά απο καιρό αναγκάζομαι και παίζω χωρίς freesync... πλησιάζω την επιληψία σιγά σιγά ....

11 λεπτά πριν, giorgosmcmc είπε

Αν θες να παιζεις pubg σε λαπτοπ και διαθετεις και το αναλογο budget μπορεις να κοιταξεις κι εδω

Υπερβολικό σε βλέπω... με 7700hq, ssd, 1060, 16gb ram είσαι μπόμπα... 

Επεξ/σία από leros2004

1 ώρα πριν, giorgosmcmc είπε

χαχαχα που είσαι @Zaytsev να τα δεις αυτά, που σε πείραξε το 7,1 headset που πρότεινα :P :P :P :P

Απο το Insomnia το παιζουμε τουλάχιστον 4 άτομα, το παιχνίδι πάντα... Απλα δεν συγχρονιζόμαστε και πολύ καλά στις ώρες... 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...