Προς το περιεχόμενο

PlayerUnknown's Battlegrounds [PUBG]

Atallos1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Running simulator έγινε το παιχνίδι ή ιδέα μου ειναι.?ούτε σφαίρα προλαβαίνω να ρίξω πόσο μάλλον για να λουταρεις κάποιον.πιο πολύ πλέον φοβάμαι τους κύκλους(έτσι κυριλέ) παρά τους αντιπάλους.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αυτο με τον κυκλο ρε παιδι μου μιλαμε αηδια...περαν του να εισαι Μιραμαρ που δεν εχει οχημα κ να κανεις τον βεγγο...τελος παντων

Στην μιραμαρ έχουν βάλει υποτίθεται περισσότερα αμάξια. Επίσης για να δουλέψει αυτό το γρήγορο γκειμ πρέπει επιτέλους να βάλουν περισσότερο λουτ σ αυτό το γκειμ και να μην ψάχνεις μισή ώρα να βρεις όπλο. Επίσης οι κύκλοι πάνε πολύ αργά και το πας και τρέχοντας. Δεν ξέρω ακομα αν μ αρέσει. 

1 ώρα πριν, babisflou7 είπε

αυτο με τον κυκλο ρε παιδι μου μιλαμε αηδια...περαν του να εισαι Μιραμαρ που δεν εχει οχημα κ να κανεις τον βεγγο...τελος παντων

Τι εννοεις?Αν δεν ειχε τον κυκλο τι θα γινοταν δηλαδη?θα καθοταν ο καθενας στην γωνια του και θα περιμεναμε...?

14 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Τι εννοεις?Αν δεν ειχε τον κυκλο τι θα γινοταν δηλαδη?θα καθοταν ο καθενας στην γωνια του και θα περιμεναμε...?

Εννοεί ότι κλείνουν πολύ γρήγορα προφανώς.

• Like 1

Δεν θα το ελεγα...ακομα και στην μια ακρη του χαρτη να εισαι περπατωντας χαλωντας 1 med kit η μερικα Bandages καταφερνεις και μπαινεις. Αν δεν χαζομερας. Οι πιο μετα κυκλοι ναι ειναι πιο γρηγοροι. Ο πρωτος ομως οχι. Αν και καπου διαβασα οτι θα τον κανουν πιο αργο!

• Like 1

προφανως κ υποστηριζω τους κυκλους ..

προφανεστατα κ διαφωνω στους τελικους κυκλους χωρις καθολου χασομερισμα :P δεν προλαβαινεις να μπεις.

ακομα κ ετσι ειναι κ αυτο μερος του παιχνιδιου...σου λεω καπου διαβασα οτι θα τα φτιαξουν να πηγαινουν πιο αργα δεν εχω χρονο να στο βρω τωρα,τ βραδακι π θα γυρισω!

4 minutes ago, Αλεξανδρος A.92 said:

ακομα κ ετσι ειναι κ αυτο μερος του παιχνιδιου...σου λεω καπου διαβασα οτι θα τα φτιαξουν να πηγαινουν πιο αργα δεν εχω χρονο να στο βρω τωρα,τ βραδακι π θα γυρισω!

To καλυτερο balance update so far ηταν. Αλλα κατι crybabies γκρινιαζαν γιατι δεν προλαβαν να λουταρουν 13 foregrips και 38 quickdraws. Loot simulator θελετε οχι BR. Εγω μια χαρα λουταρα, και δραση ειχε κι ουτε πεθανα απο κυκλο μια φορα. Αλλα σε 1 μερα χωρις να προσπαθησετε να το συνηθισετε καν, βγαλατε συμπερασμα οτι ειναι κακοι οι κυκλοι. Ε ενταξει αμα σας αρεσει το να λουταρεις 15 λεπτα και να κλεινει ο 1ος κυκλος και να χουν μεινει 30 ατομα  alive και μετα να ψαχνεις αλλα 10 λεπτα να βρεις εχθρο γιατι ολοι κρυβονται σε ενα σπιτακι...

• Like 3

5 ώρες πριν, babisflou7 είπε

Yep...Αλλα καπως περιεργα  μας τα λενε τα γραφηματα...Οκ για το damage στους τελευταιους κυκλους +φωνω 100% 

Στην ταχυτητα στους πρωτους κυκλους απο τι βλεπω την κανανε λιγο πιο γρηγορη και μειωνεται αποτομα μετα.

Και πλεον εχεις και λιγοτερο χρονο μεχρι να βγουν οι κυκλοι...τελεια!

Σταματαμε να ψαχνουμε για οπλα και παμε να ψαχνουμε αμαξια!Ετσι κ αλλιως και με αυτο σκοτωνεις xP

btw εχω λιωσει το event δεν ξερω γιατι αλλα μου αρεσει πολυ που εχει συνεχεια μαπες και δεν ψαχνεις,περπατας κτλπ

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δυστυχώς το update με τους κύκλους έγινε roll back.. Κρίμα γιατί εμένα μ άρεσε αυτή η αλλαγή. Αν βάζαν χ1.5 rifles και meds στο loot όπως στα τουρνουά δηλαδή, θα ήταν τέλειο... :(

Ένα καλό έκανες ρε  blueballs και το πήρες πίσω... 

Επεξ/σία από splanis
  • Like 1
  • Sad 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...