sistah Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 1 hour ago, seithan said: ενεργοποίησε Vsync Υπάρχει ενεργό discord (δηλαδή να υπάρχει player activity, όχι νεκροταφείο) για το παιχνίδι; To official του reddit PUBG. Προϋποθετει να μπορεις να μιλησεις αγγλικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaytsev Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 21 minutes ago, Virus200 said: παντως εγω με ενα 22αρι fd monitor που εχω χρονολογιας 2011 στα 60hz επειδη η gtx 1060 to παιζει γυρω στα 80-90 φπς οταν το εχω ελευθερο μου ειναι πολυ κουραστικη η οθονη γιατι φαινεται σαν να τρεμοπαιζει. οταν βαζω το vsync που κλειδωνει στα 60 το παιχνιδι ειναι πολυ ομαλο Κι αν βάλεις frame cap στα 59, θα είναι το ίδιο ομαλό, χωρίς το lag του vsync Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mastixas Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Με 60hz οθόνη κλειδώνουμε στα 59 με limiter; Είναι κανόνας ή εξαρτάται ανά περίπτωση; Πάντα βάζω ταβάνι στην tv που παίζω μέσω riva tuner τα 60 όπου εκεί έχω tearing αλλά όχι stutter αλλά τώρα θα δοκιμάσω και τα 59 να δω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Virus200 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 23 λεπτά πριν, Zaytsev είπε Κι αν βάλεις frame cap στα 59, θα είναι το ίδιο ομαλό, χωρίς το lag του vsync αυτο μπορω να το κανω μεσα απο το παιχνιδι η με καποιοσ προγραμμα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, mastixas είπε riva tuner πλάκα μας κάνεις ωρε μαστίχα; Ποιoooo riva tuner ; Άνοιξε το vsync του παιχνιδιού αν είναι ή από το software της VGA σου. (έχει input lag αυτό?? ) Επεξ/σία 12 Απριλίου 2018 από xtrmsnpr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaytsev Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 3 minutes ago, Virus200 said: αυτο μπορω να το κανω μεσα απο το παιχνιδι η με καποιοσ προγραμμα? Κάποια παιχνίδια το υποστηρίζουν. Αν δεν κάνω λάθος το PUBG το έχει σε αρχείο .ini και το αλλάζεις. Είναι από τις αλλαγές που δεν τρως ΒΑΝ 3 minutes ago, xtrmsnpr said: πλάκα μας κάνεις ωρε μαστίχα; Ποιoooo riva tuner ; Άνοιξε το vsync του παιχνιδιού αν είναι ή από το software της VGA σου. (έχει input lag αυτό?? ) Ναι. Ιδανικά το κάνεις μέσα από κάθε παιχνίδι, ή με κάποιο σοβαρό fps limiter. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vassterg Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 δοκιμασα παντως με v sync ανοιχτο και το παιχνιδι εγινε πολυ ποιο ομαλο..δεν παρατηρησα καποιο λαγκ κλπ που λετε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mastixas Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 4 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε πλάκα μας κάνεις ωρε μαστίχα; Ποιoooo riva tuner ; Άνοιξε το vsync του παιχνιδιού αν είναι ή από το software της VGA σου. (έχει input lag αυτό?? ) Μα δεν θέλω vsync ( δεν με νοιάζει το tearing) γιατί ανεβαίνει το input lag άσε που έχει ήδη η tv μου. Το riva tuner πιάνει σε όλα τα προγράμματα κ έχει κ profiles για κάθε ένα ξεχωριστά. Επειδή δεν κατάλαβα τελικά, limit στα 59 κ όχι στα 60; Θα το δοκιμάσω μετά που θα είμαι στο pc. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
splanis Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) https://www.twitch.tv/splanis Καντε ένα φολοου για το καλό Επεξ/σία 12 Απριλίου 2018 από splanis 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_linuslost_ Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Πολλοί cheaters τώρα τελευταία... Αντί να μειώνονται αυτοί πληθαίνουν. Χθες ειδικά *** κυριολεκτικά τα γκειμ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Virus200 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Ξέρουμε τι είχε τα 6gb update? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 PUBG Ransomware is a real thing Lmao Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Ευτυχως παιζω ηδη xP δεν εχω να φοβάμαι τιποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosmcmc Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε PUBG Ransomware is a real thing Lmao Και για όσους δε γνωρίζουν αγγλικά τι ακριβώς ειναι αυτο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Και καλα σου κλειδωνει τα αρχεια και σου λεει παιξε μια ωρα PUBG αν θες να στα ξεκλειδωσω. Παραλληλα όμως σου δινει και έναν κωδικο τον οποιο μπορεις να χρησιμοποιησεις και να τα ξεκλειδώσεις χωρις να παιξεις,..Ας με διορθωσει καποιος γιατι δεν το διαβασα και ολο το αρθρο. Μην γραφω καμια μπουρδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα