Zaytsev Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 44 minutes ago, 7nisiotis said: Ακόμα ασχολείστε με το StutterXperience ; Βγάλτε τις σαβουρες. Πέρσι που είχα ασχοληθεί πιο καλό αποτέλεσμα κατάφερα με obs. 1. Stutter δεν έχω 2. Παίρνω σαφώς καλύτερο αποτέλεσμα από το OBS 3. Τρέχει πάντα και δε χρειάζεται να θυμάμαι να το ανοίξω
7nisiotis Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, Zaytsev είπε 1. Stutter δεν έχω 2. Παίρνω σαφώς καλύτερο αποτέλεσμα από το OBS 3. Τρέχει πάντα και δε χρειάζεται να θυμάμαι να το ανοίξω Αν ξέρεις να σεταρεις σωστά το Obs έχεις ίδιο αποτέλεσμα. Δεν είναι κανένα hocus pocus magic το εργαλειακι της nvidia. Περί lagfest κλπ προβλημάτων που σχετίζονται με το GFE πιστεύω δεν χρειάζεται να ποσταρω topics από reddit/geforce forums. Μια περιττή σαχλα είναι. Προσωπικά ποτέ δεν βρήκα λόγω να το αφήσω να τρέχει απο πίσω. Να σεταρω τα γραφικά από ένα παιχνίδι ξέρω, αν θέλω να γράψω κάτι έχω το obs σεταρισμενο, screenshots πάλι μέσω steam, uplay έχουν δικό τους ingame tool .... Επεξ/σία 11 Απριλίου 2018 από 7nisiotis
Zaytsev Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 8 minutes ago, 7nisiotis said: Αν ξέρεις να σεταρεις σωστά το Obs έχεις ίδιο αποτέλεσμα. Δεν είναι κανένα hocus pocus magic το εργαλειακι της nvidia. Περί lagfest κλπ προβλημάτων που σχετίζονται με το GFE πιστεύω δεν χρειάζεται να ποσταρω topics από reddit/geforce forums. Μια περιττή σαχλα είναι. Προσωπικά ποτέ δεν βρήκα λόγω να το αφήσω να τρέχει απο πίσω. Να σεταρω τα γραφικά από ένα παιχνίδι ξέρω, αν θέλω να γράψω κάτι έχω το obs σεταρισμενο, screenshots πάλι μέσω steam, uplay έχουν δικό τους ingame tool .... Αντίστοιχα μπορώ κι εγώ να σου βάλω threads με lag από το OBS. Έχεις κάποιον οδηγό πρόσφατο να δοκιμάσω;
splanis Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Μπορεί να μου κάνει κάποιος μια χάρη. Όταν είστε στο αεροπλάνο πχ, να μ πείτε στο volume mixer των Windows πόσο περίπου σας ανεβαίνει η πράσινη μπάρα;
Doc1355 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 5 ώρες πριν, Zaytsev είπε Να πας να τους το πεις και στα nvidia forums που έχει πάνω από 30 ανοικτά θέματα για το ίδιο πρόβλημα. Και ο @cpttony στο Battlefield1 το ίδιο είχε και πήγε στην έκδοση 2.x για να ησυχάσει. Tι να σου πω, πες με κωλόφαρδο.. 5 ώρες πριν, 7nisiotis είπε Ακόμα ασχολείστε με το StutterXperience ; Βγάλτε τις σαβουρες. Πέρσι που είχα ασχοληθεί πιο καλό αποτέλεσμα κατάφερα με obs. Γράφω πολύ σπάνια οπότε δεν με απασχολεί με τι θα γράψω, από τη στιγμή που τρέχει σωστά κλαίν
7nisiotis Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 4 ώρες πριν, Zaytsev είπε Αντίστοιχα μπορώ κι εγώ να σου βάλω threads με lag από το OBS. Έχεις κάποιον οδηγό πρόσφατο να δοκιμάσω; Έχω έναν παλιό το JackFrags . Δε το βρίσκω μάλλον το κατέβασε. Βρήκα έναν που το έκανε reupload kinezika βέβαια, ο ήχος είναι αγγλικά αλλά το πρωτότυπο βίντεο αυτό ηταν. Μάλλον δεν εχει χορηγία από την Alienware πλεον κ το κατεβασε ο μπαγλαμάς 24 λεπτά πριν, Doc1355 είπε Tι να σου πω, πες με κωλόφαρδο.. Γράφω πολύ σπάνια οπότε δεν με απασχολεί με τι θα γράψω, από τη στιγμή που τρέχει σωστά κλαίν Κ γω παλιά μεχρι τα τέλη του 2016 το Geforce Exp χρησιμοποιούσα.. 1
vassterg Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Παιδιά μια ερώτηση ...παίζω με τις default ρυθμίσεις εχω κάνα 70φπσ αλλά σε κάποια σημεία σαν να γλκιτσαρι δεν ξέρω πως να το πω κάνει κάτι γραμμές σαν να κόβεται η εικόνα σε σημεία τι μπορώ να κάνω για αυτό ?
seithan Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 10 hours ago, vassterg said: Παιδιά μια ερώτηση ...παίζω με τις default ρυθμίσεις εχω κάνα 70φπσ αλλά σε κάποια σημεία σαν να γλκιτσαρι δεν ξέρω πως να το πω κάνει κάτι γραμμές σαν να κόβεται η εικόνα σε σημεία τι μπορώ να κάνω για αυτό ? ενεργοποίησε Vsync Υπάρχει ενεργό discord (δηλαδή να υπάρχει player activity, όχι νεκροταφείο) για το παιχνίδι; Επεξ/σία 12 Απριλίου 2018 από seithan
Zaytsev Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 24 minutes ago, seithan said: ενεργοποίησε Vsync Ναι, για να πάρει +30-50 ms extra lag... 1
vassterg Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Το ενεργοποίησα και όντως δεν το κάνει...τώρα αν έχω ping περισσότερο λαγκ κλπ που είπε το παιδί πάνω δε ξέρω μπορώ να το δω κάπως?
Zaytsev Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 2 minutes ago, vassterg said: Το ενεργοποίησα και όντως δεν το κάνει...τώρα αν έχω ping περισσότερο λαγκ κλπ που είπε το παιδί πάνω δε ξέρω μπορώ να το δω κάπως? Δε μπορείς, θέλει ειδικά μηχανήματα.
seithan Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 2 minutes ago, vassterg said: Το ενεργοποίησα και όντως δεν το κάνει...τώρα αν έχω ping περισσότερο λαγκ κλπ που είπε το παιδί πάνω δε ξέρω μπορώ να το δω κάπως? και κατά την ώρα του παιχνιδιού βλέπεις την απόδοση και το latency. 13 minutes ago, Zaytsev said: Ναι, για να πάρει +30-50 ms extra lag... ανάλογα το μόνιτορ αλλά για αυτό θπάρχει το fast sync
vassterg Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να μην μου το κάνεις χωρίς v sync?
Zaytsev Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 3 minutes ago, vassterg said: Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να μην μου το κάνεις χωρίς v sync? Δες το βιντεο που έβαλα και τα υπόλοιπα του ίδιου. Σε γενικές γραμμές, ρυθμίζεις το παιχνίδι να έχεις minimum X fps και μετά βάζεις frame limiter (είτε μέσα από το παιχνίδι, είτε με άλλο τρόπο), X-1 ή Χ-2 αν είσαι >120fps. Ιδανικά αν το monitor σου είναι στα Υhz, θέλες X=Y. 1
Virus200 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 παντως εγω με ενα 22αρι fd monitor που εχω χρονολογιας 2011 στα 60hz επειδη η gtx 1060 to παιζει γυρω στα 80-90 φπς οταν το εχω ελευθερο μου ειναι πολυ κουραστικη η οθονη γιατι φαινεται σαν να τρεμοπαιζει. οταν βαζω το vsync που κλειδωνει στα 60 το παιχνιδι ειναι πολυ ομαλο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα