Virus200 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 10 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε κάτι έχεις λάθος στο σύστημα σου! με την 280x 3gb έπαιζα στο ultra! κατάλαβες; εμ χακερ εμ θρασύς! Κλαίω πάντως με το θράσος αυτό! σου περναει στα ultra ta 3gb video memory? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Virus200 είπε σου περναει στα ultra ta 3gb video memory? δεν έχω πλέον την κάρτα αυτή..αλλά δεν είχα ποτέ τέτοιο πρόβλημα.. Όπως ήδη σου ανέφερα, έπαιζα στα ultra χωρίς σφάλματα! Επεξ/σία 10 Απριλίου 2018 από xtrmsnpr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Virus200 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, xtrmsnpr είπε δεν έχω πλέον την κάρτα αυτή..αλλά δεν είχα ποτέ τέτοιο πρόβλημα.. Όπως ήδη σου ανέφερα, έπαιζα στα ultra! τι να πω φίλε μου θα προσπαθήσω να βρω τι φταίει. σε ευχαριστώ για την πληροφορία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, Virus200 είπε τι να πω φίλε μου θα προσπαθήσω να βρω τι φταίει. σε ευχαριστώ για την πληροφορία αν και δεν μας δίνεις παραπάνω πληροφορίες για το σφάλματα που πετάει. υποθέτω πως εδώ είσαι: How to fix PUBG ”Out of video memory” error on Windows PCs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sistah Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Για δωσε τα graphic settings σου. Ολα ultra αποκλειεται να τα παιζει η 280 με 3gb vram 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Virus200 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε αν και δεν μας δίνεις παραπάνω πληροφορίες για το σφάλματα που πετάει. υποθέτω πως εδώ είσαι: How to fix PUBG ”Out of video memory” error on Windows PCs δυστυχως τα εχω κανει αυτα και παλι το ιδιο γινεται. αποτι εχω καταλαβει οταν το εχω στα high η στα ultra τα textures η video memory παιρναει τα 3gb και εκει μου κλεινει το παιχνιδι Επεξ/σία 10 Απριλίου 2018 από Virus200 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, sistah είπε Για δωσε τα graphic settings σου. Ολα ultra αποκλειεται να τα παιζει η 280 με 3gb vram εγώ έπαιζα άσε που δε με νοιάζει και τί έκανα 1 ώρα πριν, Virus200 είπε δυστυχως τα εχω κανει αυτα και παλι το ιδιο γινεται. αποτι εχω καταλαβει οταν το εχω στα high η στα ultra τα textures η video memory παιρναει τα 3gb και εκει μου κλεινει το παιχνιδι Out of video memory even with GTX 1080 σου λέω έχει πρόβλημα με το PC σου όπως και ο τύπος ^ με την 1080 Επεξ/σία 10 Απριλίου 2018 από xtrmsnpr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sistah Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 2 hours ago, xtrmsnpr said: εγώ έπαιζα άσε που δε με νοιάζει και τί έκανα Out of video memory even with GTX 1080 σου λέω έχει πρόβλημα με το PC σου όπως και ο τύπος ^ με την 1080 1080p με playable fps, ολα ultra? Αρ γιου σουρ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 12 ώρες πριν, sistah είπε 1080p με playable fps, ολα ultra? Αρ γιου σουρ; μα έγραψα κάτι τέτοιο εγώ ποτέ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sistah Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 17 hours ago, xtrmsnpr said: δεν έχω πλέον την κάρτα αυτή..αλλά δεν είχα ποτέ τέτοιο πρόβλημα.. Όπως ήδη σου ανέφερα, έπαιζα στα ultra χωρίς σφάλματα! 15 minutes ago, xtrmsnpr said: μα έγραψα κάτι τέτοιο εγώ ποτέ; Με το τσιγκελι θα τα βγαλεις? Λες επαιζες στα ultra, στα ultra σε ολα τα settings? Σε 1024x768? 1080? Ποσο? Οχι τιποτα αλλο, αλλα να μην τα διαβαζουν αλλοι και βγαζουν λαθος συμπερασματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 boooooooooooooooooring Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sistah Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Θες να με τρελανεις? Πες που ειχες ultra και σε τι αναλυση να βγει μια ακρη για το παιδι και για οσους παιζουν με αυτη την καρτα. Ποσο δυσκολο ειναι? lol Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Στις 08/04/2018 στις 11:59 ΜΜ, Zaytsev είπε 'Εχει δοκιμάσει κανείς να κάνει εγγραφή video με το GF Experience της Nvidia το replay; Δείχνει να γράφει, αλλά στο τέλος παίρνω ένα μαύρο video. Μέσα στο παιχνίδι, γράφει κανονικά. Edit: Άκυρο... Ούτε το game γράφει... Εγώ ότι βίντεο έχω γράψει από το παιχνίδι είναι με το GF Experience. Δεν είχα κανένα θέμα, ούτε εν ώρα gaming ούτε σε replays! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaytsev Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 17 hours ago, Doc1355 said: Εγώ ότι βίντεο έχω γράψει από το παιχνίδι είναι με το GF Experience. Δεν είχα κανένα θέμα, ούτε εν ώρα gaming ούτε σε replays! Να πας να τους το πεις και στα nvidia forums που έχει πάνω από 30 ανοικτά θέματα για το ίδιο πρόβλημα. Και ο @cpttony στο Battlefield1 το ίδιο είχε και πήγε στην έκδοση 2.x για να ησυχάσει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Ακόμα ασχολείστε με το StutterXperience ; Βγάλτε τις σαβουρες. Πέρσι που είχα ασχοληθεί πιο καλό αποτέλεσμα κατάφερα με obs. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα