Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 http://www.allkeyshop.com/blog/buy-playerunknowns-battlegrounds-cd-key-compare-prices/ ξεκιναει απο 18 ευρο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 20αρικο το ειχα τσιμπησει εγω.Ψαξε λιγο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrkain Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 καλησπέρα σήμερα που ανηξα το PUBG μου ήρθε αιτώ το μήνυμα You can view your Steam account In-Game Ban status and see a list of games affected by a specific ban by visiting your ban history. το θέμα είναι ότι λυπώ εδώ και ένα μίνα στην γερμάνια και δεν έχω ξανά έπαιξα το game από τότε τι bun μου λεν δεν χρησιμοποιώ cheat σε game και δεν ήταν κάποιος στο σπίτι να ανοίξη το pc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Dantε είπε 20αρικο το ειχα τσιμπησει εγω.Ψαξε λιγο. http://www.dlcompare.com/games/100004339/buy-playerunknowns-battlegrounds-key και πιο κάτω άμα λάχει στα 13 25 λεπτά πριν, chrkain είπε καλησπέρα σήμερα που ανηξα το PUBG μου ήρθε αιτώ το μήνυμα You can view your Steam account In-Game Ban status and see a list of games affected by a specific ban by visiting your ban history. το θέμα είναι ότι λυπώ εδώ και ένα μίνα στην γερμάνια και δεν έχω ξανά έπαιξα το game από τότε τι bun μου λεν δεν χρησιμοποιώ cheat σε game και δεν ήταν κάποιος στο σπίτι να ανοίξη το pc well,sucks to be you! Τα vac bans δεν φεύγουν ποτέ..Οπότε καιρός να αγοράσεις καινούργια κοπια του παιχνιδιού σε 2ο account! https://steamcommunity.com/profiles/76561198074613180 Επίσης ένα λεξικό θα ήταν ότι πρέπει! Επεξ/σία 7 Απριλίου 2018 από xtrmsnpr 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infin1tyGR Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Δεν είναι VAC ban. Το PUBG δεν χρησιμοποιεί καν το VAC. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrkain Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 39 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε 27 λεπτά πριν, infin1tyGR είπε Δεν είναι VAC ban. Το PUBG δεν χρησιμοποιεί καν το VAC. τότε τι είναι Επεξ/σία 7 Απριλίου 2018 από chrkain Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 43 λεπτά πριν, infin1tyGR είπε Δεν είναι VAC ban. Το PUBG δεν χρησιμοποιεί καν το VAC. α νομιζα είχε vac. λαθος τότενες 18 λεπτά πριν, chrkain είπε τότε τι είναι όπως λέει και το λινκ είναι game ban! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrkain Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε υπαρχή τρόπος να απενεργοποιήσω το game να μην το βλέπω καθόλου στη λίστα χωρίς να χρησιμοποιήσο εξαπάτηση και χωρίς μια προειδοποίηση με μπλόκαραν μου την έσπασε αν ήταν σε retael μορφή θα το πετούσα Επεξ/σία 7 Απριλίου 2018 από chrkain Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, chrkain είπε Για να ξέρουμε. Πείραξες τα γραφικά μέσα από το ini, έβαλες τίποτα προγραμμα, τι έκανες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
splanis Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 3 λεπτά πριν, Sheogorath είπε Για να ξέρουμε. Πείραξες τα γραφικά μέσα από το ini, έβαλες τίποτα προγραμμα, τι έκανες; Άμα έφαγε ban απ τα ini. Rip και το account μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 6 λεπτά πριν, splanis είπε Άμα έφαγε ban απ τα ini. Rip και το account μου Έχει πολλές επιλογές στα settings, τι το ρισκάρετε; Πολλοί φάγανε μπαν από εκεί, ακουγεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
splanis Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Sheogorath είπε Έχει πολλές επιλογές στα settings, τι το ρισκάρετε; Πολλοί φάγανε μπαν από εκεί, ακουγεται. Δεν υπάρχει η ρύθμιση για το vertical sensitivity :/ και δεν ξέρουμε και αν ήταν απ αυτό τα bans Επεξ/σία 7 Απριλίου 2018 από splanis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrkain Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 τώρα το διέγραψα *** τίποτα δεν έβαλα τελευταία φορά που έπαιξα ήταν 9 μαρτιου μετά έφυγα από Ελλάδα για δουλείες στο εξωτερικό και σήμερα που γύρισα και το έβαλα με πέταξε ban χωρίς να με προειδοποιήσουν μια φορά έστω με mail τώρα υπαρχή τρόπος να μην το βλέπω καν στην συλλογή μου ευχαριστώ καλή ανάσταση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaytsev Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Τι πιθανότητα υπάρχει να σου έκλεψαν τον λογαριασμό και να έπαιξαν με κάποιο cheat και να την πλήρωσες εσύ; Γιατί χωρίς να παίζεις να έρθει ban, δύσκολο το βλέπω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Μα μπορει να δει ποια ηταν η τελευταια φορα που επαιξε...αν ηταν αρχες Μαρτιο κατι εγινε τοτε και τωρα το ειδαν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα