7nisiotis Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Μετα το σημερινο update ξεφτυλιστηκε το game,ενω μεχρι χθες δεν ειχα κανενα θεμα. Εδω δε ξερω πως,καταφερε και τα windows να φανε κοκομπλοκο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Τι έγινε, πάλι stuttering; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 32 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Τι έγινε, πάλι stuttering; Αν ηταν stuttering καλα θα ηταν. 1 στις 3 loading screens θα κολλησει το game.Και μετα δε κλεινει και με τιποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Metaksas Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, Dantε είπε Αν ηταν stuttering καλα θα ηταν. 1 στις 3 loading screens θα κολλησει το game.Και μετα δε κλεινει και με τιποτα. μια απο τα ιδια, Ctrl+Alt+Del Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leros2004 Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Παραδόξως, εδώ που είμαι πάει μια χαρά το παιχνίδι.... ούτε ένα κόλλημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Και εγω που επαιξα κανα 2ωρο χθες μετα το update δεν ειχα θεμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 9 ώρες πριν, Metaksas είπε μια απο τα ιδια, Ctrl+Alt+Del Ουτε με ctrl+alt+del νιωθει ειναι η πλακα. alt+f4 ,alt+tab η ολα μαζι και τοτε ισως κατι γινει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 μεχρι τις 11 η ωρα επαιζα. Τωρα το ανοιγω παλι κ εχει update 23.9 MB μηπως φτιαξαν αυτο που λες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pc gamer 1992 Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Είχα καποιες μερες να μπω pubg και μόλις έκανα το τελευταίο 2 gb update μπαίνω στο μενού και μολις μπαινω στο match στο loading screen μου βγαζει μηνυμα corrupted data installation verification και κρασαρει .Αφου γινοταν το ιδιο πραγμα κανα δυο φορες ακομα στο ιδιο σημειο κανω verification files απτα properties και μου λεει ελειπαν 1.1 gb αρχεια μολις τα κατεβασα ολα οκ αλλα ειμαι προβληματισμενος γιατι εγινε αυτο μηπως ξερει κανεις? Εχω τοσα παιχνιδια στο στεαμ και δε μου χει ξαναγινει κατι παρομοιο. Μηπως εφταιγε το update και κατεστρεψε καποια αρχεια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 H1Z1 vs PUBG Καλησπέρα παίδες, τον τελευταίο καιρό παίζουμε με την παρέα μου το Η1Ζ1 (DUOS,FIVES) αλλά έχουμε ξενερώσει με 2 θέματα: Στόχευση (aiming) Depth of view Για το 1, παρατηρούμε πως εύκολα μας σημαδεύουν και μας χτυπάνε και σε ορισμένες περιπτώσεις με 2 hits μας παίρνουν kill (παρόλο που μπορεί να έχουμε κάνει craft mini armor). Για το 2, δεν κάνει draw μακρινά αντικείμενα την ώρα της προσγείωσης, παρά μόνο όταν φτάνεις κοντά στο έδαφος, με αποτέλεσμα να βλέπουμε την τελευταία στιγμή τα αλεξίπτωτα. Περισσότερο το 1 μας καίει γιατί ειδικά σε μακρινά shots, δεν βγάζεις άκρη. Η διαφορά aiming με το PUBG είναι αισθητή; Γενικά αξίζει κάποιος να μεταβεί σε PUBG; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
emperor4her Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 δεν ειναι κακο γενικα εχω καμια βδομαδα που παιζω.. βεβεαι παιζω με emulator android στο pc.. δεν εχω ψηθει να πληρωσω στο steam.. καπου ειχα δει κατι "free download" αλλα δεν δουλεψε κανενα, αν εχει κανεις υποψην του κατι με κανα pm, ευπροσδεκτο.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 58 λεπτά πριν, emperor4her είπε δεν ειναι κακο γενικα εχω καμια βδομαδα που παιζω.. βεβεαι παιζω με emulator android στο pc.. δεν εχω ψηθει να πληρωσω στο steam.. χαχαχα Παιζεις αλλο παιχνιδι τοτε. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaytsev Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 1 hour ago, emperor4her said: καπου ειχα δει κατι "free download" αλλα δεν δουλεψε κανενα, αν εχει κανεις υποψην του κατι με κανα pm, ευπροσδεκτο.. Εννοείς το θέλεις πειρατικό; Με την όρεξη θα μείνεις. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
merkon Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Για να μη σκάσω 30€ για να το παρω, υπάρχει καποιο αλλο site που μπορώ να το βρω σε καλύτερη τιμη; Νόμιμα μιλάω πάντα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα