Προς το περιεχόμενο

PlayerUnknown's Battlegrounds [PUBG]

Atallos1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Είχα καποιες μερες να μπω pubg και μόλις έκανα το τελευταίο 2 gb update μπαίνω στο μενού και μολις μπαινω στο match στο loading screen μου βγαζει μηνυμα corrupted data installation verification και κρασαρει .Αφου γινοταν το ιδιο πραγμα κανα δυο φορες ακομα στο ιδιο σημειο κανω  verification files απτα properties και μου λεει ελειπαν 1.1 gb αρχεια μολις τα κατεβασα ολα οκ αλλα ειμαι προβληματισμενος γιατι εγινε αυτο μηπως ξερει κανεις? Εχω τοσα παιχνιδια στο στεαμ και δε μου χει ξαναγινει κατι παρομοιο. Μηπως εφταιγε το update και κατεστρεψε καποια αρχεια?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

H1Z1 vs PUBG

Καλησπέρα παίδες, τον τελευταίο καιρό  παίζουμε με την παρέα μου το Η1Ζ1 (DUOS,FIVES) αλλά έχουμε ξενερώσει με 2 θέματα:

1. Στόχευση (aiming)
  2. Depth of view

Για το 1, παρατηρούμε πως εύκολα μας σημαδεύουν και μας χτυπάνε και σε ορισμένες περιπτώσεις με 2 hits μας παίρνουν kill (παρόλο που μπορεί να έχουμε κάνει craft mini armor).

Για το 2, δεν κάνει draw μακρινά αντικείμενα την ώρα της προσγείωσης, παρά μόνο όταν φτάνεις κοντά στο έδαφος, με αποτέλεσμα να βλέπουμε την τελευταία στιγμή τα αλεξίπτωτα.

Περισσότερο το 1 μας καίει γιατί ειδικά σε μακρινά shots, δεν βγάζεις άκρη.

Η διαφορά aiming με το PUBG είναι αισθητή;

Γενικά αξίζει κάποιος να μεταβεί σε PUBG;

δεν ειναι κακο γενικα εχω καμια βδομαδα που παιζω.. βεβεαι παιζω με emulator android στο pc.. δεν εχω ψηθει να πληρωσω στο steam.. 

καπου ειχα δει κατι "free download" αλλα δεν δουλεψε κανενα, αν εχει κανεις υποψην του κατι με κανα pm, ευπροσδεκτο..

• Sad 1

58 λεπτά πριν, emperor4her είπε

δεν ειναι κακο γενικα εχω καμια βδομαδα που παιζω.. βεβεαι παιζω με emulator android στο pc.. δεν εχω ψηθει να πληρωσω στο steam.. 

χαχαχα
Παιζεις αλλο παιχνιδι τοτε.

• Like 2

1 hour ago, emperor4her said:

καπου ειχα δει κατι "free download" αλλα δεν δουλεψε κανενα, αν εχει κανεις υποψην του κατι με κανα pm, ευπροσδεκτο..

Εννοείς το θέλεις πειρατικό; Με την όρεξη θα μείνεις.

• Like 1
  • Sad 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...