leros2004 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Alt+F4 1 ώρα πριν, WizNick είπε Υπαρχει καποια λυση για το προβλημα που κολαει στο μαυρο loading screen για πολυ ωρα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaytsev Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 1 hour ago, splanis said: streamαρει κανεις; με το συστημα τις υπογραφης μ κανω δουλεια; αν ξερει κανεις settings για obs ας στειλει πμ, γιατι το δοκιμασα και μου εριχνε αρκετα τα fps Nvidia GeForce Experience. Με το OBS δεν είχα καταφέρει να κάνω δουλειά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
splanis Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 επειδη ο ηχος του γκειμ ειναι τελειως χαλια εχει βρει κανεις κανενα τροπο να το φτιαξουμε καπως; με κανα προγραμμα ηχου κλπ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sistah Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 H mobo μου αποφασισε ξαφνικα να παιξει στα 3,2 MHz ενω στα Bios ελεγε 3,8..... Ποιος ξερει ποσο καιρο ηταν ετσι και απορουσα γιατι δεν παιζει τοσο smooth οπως πριν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
splanis Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Ωραίο φαίνεται το καινούργιο μαπ. Με κόσμο παντού, ξύλο, πολύ δράση και παντού όπλα (όχι σαν τα άλλα μαπ που τρέχεις μισή ώρα γυμνός και πεθαίνεις πισώπλατα και σπας οθόνες), ελπίζω να μην το προσέξουν το λουτ στην τελική έκδοση, κρίμα είναι Επεξ/σία 3 Απριλίου 2018 από splanis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 22 ώρες πριν, splanis είπε επειδη ο ηχος του γκειμ ειναι τελειως χαλια εχει βρει κανεις κανενα τροπο να το φτιαξουμε καπως; με κανα προγραμμα ηχου κλπ; free down load razer surround from google. Really help. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
splanis Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 8 λεπτά πριν, mmo7 είπε free down load razer surround from google. Really help. τι ακριβως κανει αυτο; με τον στανταρ ηχο του γκειμ ενω τα εχω ολα στα τερμα δεν ακουω τιποτα ειναι πολυ σιγα τα αμαξια-βηματα κλπ. Ενεργοποιω το loudness equalization και ο ηχος στα αμαξια-αεροπλανα-redzone γινεται σχεδον ανυπόφορος και τα βήματα είναι κομπλε. Δεν μπορώ να βρω κάποια ισορροπία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sistah Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Δεν ειναι officially confirmed αλλα weather is back and its dynamic! 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leros2004 Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, splanis είπε τι ακριβως κανει αυτο; με τον στανταρ ηχο του γκειμ ενω τα εχω ολα στα τερμα δεν ακουω τιποτα ειναι πολυ σιγα τα αμαξια-βηματα κλπ. Ενεργοποιω το loudness equalization και ο ηχος στα αμαξια-αεροπλανα-redzone γινεται σχεδον ανυπόφορος και τα βήματα είναι κομπλε. Δεν μπορώ να βρω κάποια ισορροπία πόσες ώρες έχεις στο παιχνίδι? Επεξ/σία 4 Απριλίου 2018 από leros2004 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 11 ώρες πριν, sistah είπε Δεν ειναι officially confirmed αλλα weather is back and its dynamic! Μακάρι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
splanis Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, leros2004 είπε πόσες ώρες έχεις στο παιχνίδι? Τι σχέση έχει αυτό; σ λέω ότι δεν ακούω σχεδόν τίποτα στο γκειμ, εκτός και αν βάλω το loudness equalization που εκεί με κουφαινουν τα αμάξια redzone κλπ αλλ είναι εντελώς unbalanced οι ήχοι. 800+εχω btw Επεξ/σία 4 Απριλίου 2018 από splanis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sistah Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Σε αλλα games ειναι ολα καλα με τον ηχο σου? Loud and clear? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
splanis Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Ναι csgo που έπαιζα κομπλέ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sistah Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Και το προβλημα με τον ηχο υπαρχει απο την αρχη που παιζεις? Αν οχι, κοιταξε μην ειναι κανα file corrupted. Προσωπικα δεν εχω θεμα με τον ηχο του game.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Στις 4/2/2018 στις 9:33 ΜΜ, WizNick είπε Υπαρχει καποια λυση για το προβλημα που κολαει στο μαυρο loading screen για πολυ ωρα? Εμένα αν κολλήσει στο αρχικό άνοιγμα του παιχνιδιού, μαύρη οθονη, δεν ξεκολλάει αν δεν κάνω ένα αριστερό κλικ. Αν κάνω, φορτώνει αμέσως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα