p4n0s86 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 2 Απριλίου 2018 από p4n0s86 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
splanis Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 κατεβαινειιιι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Virus200 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Καινούργιος και εγώ στο παιχνίδι κατάφερα σολο στο 5ο μου game να βγω 11ος. Η αλήθεια είναι με την ταπεινή μου 1030 σε 1080p με όλα very low και aa ultra το παιζω με 40-55 fps και δυσκολεύομαι να δω καλά μέσα στο παιχνίδι αν και πιο πολύ πιστεύω είναι θέμα συνήθειας του παιχνιδιού. Εν αναμονή κιόλας για καλύτερη κάρτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
splanis Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 7PM PDT , 5 Ελλάδος δεν είναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Πόσα GB είναι; (Από βδομάδα πάω και VDSL επιτέλους κ γω. ΑΝΑΣΑ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babisflou7 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) πως κατεβαινει το καινουργιορε παιδες? εκανα validate μεσω steam...copied λεει...υστερα????? edit: το πιασα τωρα... ζαμπον ειμαι απο δουλεια .... Επεξ/σία 2 Απριλίου 2018 από babisflou7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CyBeR_RaBBiT Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 12/25/2017 στις 10:55 ΠΜ, babisflou7 είπε το μεγαλυτερο προβλημα αυτη τη στιγμη ειναι τουτοι εκ Ασιας πλευρας (δν εχω τιποτα με κανενα μερος ουτε κ ανθρωπο) οπου πραγματικα ειναι ο ορισμος του πανιβλαξ τυπου...ανοιχτα μικς παντα...κραυγες χειροτερες απο παπαγαλο που σφαδαζει σε εγχειριση κ αρκετοι απο αυτους οπου αν τους παρατηρησει καποιος κ δν μιλαω να πιστευεις οτι σε σκοτωσε τσιτερας κτλ κτλ αλλα στην ιδια σου την ομαδα μολις χασεις (αν δν σε σκοτωσουν οι ιδιοι της παρεας σου) με ενα απλο spectate πραγματικα βλεπεις οτι 9/10 φορες ειναι τσιτεραδες οσο παει κ δν παει... στα διαλα χρονιαρες μερες. Χχαχα έπαιζα με Ασιάτες προχθές team- 2 ασιάτες και γω Ελληνας.Σε πρώτη φάση πέφτουν στου δι@όλου τη μάνα με το αλεξίπτωτο και αλλού εγώ ,πηγανε στο πιο άκυρο μέρος. Σε 2η φάση ,λέω οκ ας πάω να τους βρώ .Βρήσκω ένα όχημα (κάτι σαν καναδέζα)μετά απο αρκετά λεπτά τους βρήσκω .Πάω κοντά τους και με κατάλαβανε οτι ήμουν ο teammate τους,σε κάποια φάση πάω κοντά στον έναν για να μπεί στο αμάξι να συνεχίσουμε .Καταλαθος τον ακουμπάω λίγο με το αμάξι και πέφτει κάτω σχεδόν τέζα,τον σώνει μετά ο άλλος ,έρχεται ο άλλος ασιατης ο συμπαίχτης μου και με πυροβολάει ,είμαι ετοιμοθάνατος ,μετά κάτι έλεγε ,δεν καταλαβα την γλώσσα και έρχεται και μου κάνει ανανηψη και με σώνει.Χαχαα οτι να ναι.Για την ιστορία συνεχισαμε πιο μετά και κανανε μλκιες και ψωφίσανε γιατί δεν προλαβανε να μπουν στον κύκλο Επεξ/σία 2 Απριλίου 2018 από CyBeR_RaBBiT 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Έχει πλάκα με τους Ασιατες Κατά μεγάλο ποσοστό έχω πέσει σε νορμαλ άτομα. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν καταλαβαίνεις τι λενε. Ελάχιστα αγγλικά γνωρίζουν στη καλύτερη. Να λένε " καρ καρ " και να μην καταλαβαίνεις αν είναι kar το όπλο ή car για αμάξι/όχημα. Στις αρχές τύχαινα νορμάλ ατομα, μου δίναν και κανα οπλο, ή παρόλο που ήταν 3 κ γω ο ξεμπαρκος βοηθούσαν κλπ. Βέβαια υπάρχουν και εξαιρέσεις να μ@λ;κιζονται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Ας ρωτήσω εδώ μπας και γνωρίζετε. Το βάζω σε spoiler γιατί δεν έχει να κάνει άμεσα με το παιχνίδι... Spoiler Επειδή με τον ήχο δεν το έχω καθόλου, αναφέρω τα παρακάτω: Έχω τα Logitech G430 τα οποία εκτός των απλών 3.5mm jacks έχει και ένα adapter το οποίο τα συνδέεις σε USB. Αν εγώ θέλω να έχω ήχο από το παιχνίδι σε 2 ξεχωριστά ακουστικά (το G430 και ένα απλό ακουστικό κινητού ας πούμε) πρέπει να κάνω κάτι περισσότερο από το να χρησιμοποιήσω ένα splitter στο headphone port της μητρικής; Αν το κάνω με splitter τα G430 θα συνεχίσουν να παίζουν σε full λειτουργία ή θα έχω χειρότερο αποτέλεσμα στον ήχο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babisflou7 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 τι ωρα με βαση την Ελλαδα θα ανοιξουν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CyBeR_RaBBiT Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, splanis είπε 7PM PDT , 5 Ελλάδος δεν είναι; Αυριο Τρίτη 5 ηώρα Ελλάδος το πρωί.100% Επεξ/σία 2 Απριλίου 2018 από CyBeR_RaBBiT Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
splanis Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 ναι λαθος μ τωρα καταλαβα οτι ειναι το πρωι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valous Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 4 ώρες πριν, cjs13 είπε 2gb αρχηγέ μου. Πάντως μόνο με παρέα αξίζει το game για 'μένα. Solo δεν έχω παίξει ούτε μια φορά Ε γι αυτό Medium μια χαρά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WizNick Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Υπαρχει καποια λυση για το προβλημα που κολαει στο μαυρο loading screen για πολυ ωρα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
splanis Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 streamαρει κανεις; με το συστημα τις υπογραφης μ κανω δουλεια; αν ξερει κανεις settings για obs ας στειλει πμ, γιατι το δοκιμασα και μου εριχνε αρκετα τα fps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα