splanis Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 το βαλα να το δοκιμασω τωρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Μακάρι. Εχω σιχαθεί τη Miramar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cjs13 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Με μεγάλη καθυστέρηση στο hype train κι εγώ (επειδή μου έλεγαν να το πάρω εδώ και πολύ καιρό). Έχω το σύστημα της υπογραφής. (Ναι, το γνωρίζω ότι είναι αδύναμο ) Η ερώτηση μου είναι αν μπορώ να κάνω κάτι για να έχω μεγαλύτερο visibility από (πολύ) μεγάλες αποστάσεις. Παίζαμε Miramar σήμερα και δε μπορούσα να διακρίνω ένα τυπά που ήταν πάνω στα βουνά που όπως είπε ο φίλος μου, πήγαινε πέρα-δώθε και θα έπρεπε κανονικά να τον βλέπω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Είναι και θέμα συνήθειας του... ματιού. Θα σου πάρει κάποιες μέρες να συνηθίσεις το gameplay ώστε να μην σου φαίνεται περίεργο. Ρυθμίσεις αναφέραμε στις τελευταίες σελίδες. Υπάρχουν κ κάποια βιντεακια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThodorisFel Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Αφηστε τα fps τις ρυθμίσεις και ολα τα υπολοιπα και ελατε να μαζευτουμε να κανουμε κανα game. Εγω ειλικρινά το αγορασα με την προϋπόθεση να βρω και καμια παρεα να παιζουμε αλλα τιποτα. Καλα λενε ειμαστε ο πιο διασκορπισμενος λαος. Μια με ρωσους παιζω μια με τουρκους μια με κινεζους. 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leros2004 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Lan ping... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, leros2004 είπε Lan ping... Κάνε προπόνηση λέμε.. 12 του μήνα θα έχω internet στο νέο σπίτι, μέχρι τότε θα κάνω υπομονή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iVentz Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Στις 3/31/2018 στις 6:07 ΜΜ, ΒΟΡΕΙΟS είπε Βλέπω και ξαναβλέπω άτομα να γράφουν για τόσα fps με αυτήν την κάρτα ενώ με καλύτερη έχεις περισσότερα. 1ον)Τί να τα κάνεις τα πάνω από π.χ. 60 όταν δεν μπορείς να τα δεις ή να έχουν τόσο πολύ διαφορά στην οθόνη ? 2ον)Έχει σκεφτεί κάποιος αν το ρημάδι το ίντερνετ (που είναι σε παλαιολιθική εποχή στην Ελλάδα), παίζει ρόλο στα frames σε online game ? Δηλαδή η καρτούλα να μπορεί να σηκώσει τόσα frames, αλλά ο χαλκός να μην μπορεί να μεταφέρει τόσα δεδομένα ? φύγε απο το ιντερνετ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CyBeR_RaBBiT Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Μόλις πήρα το καλύτερο ranking ,βγήκα 8ος...Aδικία..μπορούσα και την 3 θεση.Είχα πάει σε ένα βουνό μες το αμάξι και κατάφερε και με εντόπισε το #%@% Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaytsev Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Μπορεί να ήταν αυτός που σε εντόπισε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Metaksas Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Εχθες στον ευρωπαϊκό σέρβερ δεν έβρισκε game, ολο ρεσταρτ μου έβγαζε όταν πατουσα να ξεκινήσει. Και μπήκα στον Ασιατικό, 8 συνεχόμενες 2ες θέσεις, και στο τελος κοτοπουλακι, με 300 ping! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cjs13 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Στις 28/3/2018 στις 7:15 ΜΜ, Valous είπε Best settings, κυρίως ορατότητα, αλλά και fps. (Gtx 1060 144fps) Screen scale: 100 Anti aliasing : High Post processing : Very low Shadows : Very low Textures : High Effects : Very low Foliage : Very low View distance : Medium Motion blur : off Vsync : off Όποιος νιώθει ότι το game είναι ''θολό'' ας βάλει αυτές ακριβώς. Όχι περίπου αυτές αλλά ακριβώς αυτές, καθώς κάποιες μικρο αλλαγές μπορεί να το χαλάσουν αρκετά. Πχ post processing Low αντί για very low! Αν έχετε λίγη vram 3gb or less μειώστε τα textures. Και αν έχετε αδύναμο setup μειώστε Anti aliasing. Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι με το low end σύστημα της υπογραφής έχω αρκετά καλύτερο visibility σε σχέση με πριν με μόνη διαφορά ότι με τα textures στο high είχα αρκετά framedrops ειδικά όταν έκανα zoom με scope ή ήμουν μέσα σε όχημα, οπότε το έριξα στο medium και όλα κομπλέ. Ευχαριστώ πολύ που πόσταρες τις ρυθμίσεις και βοήθησες σημαντικά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valous Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, cjs13 είπε Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι με το low end σύστημα της υπογραφής έχω αρκετά καλύτερο visibility σε σχέση με πριν με μόνη διαφορά ότι με τα textures στο high είχα αρκετά framedrops ειδικά όταν έκανα zoom με scope ή ήμουν μέσα σε όχημα, οπότε το έριξα στο medium και όλα κομπλέ. Ευχαριστώ πολύ που πόσταρες τις ρυθμίσεις και βοήθησες σημαντικά. Χαίρομαι που βοήθησα Ποσο βραμ έχεις; Κανονικά δεν έπρεπε να είναι θέμα αυτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CODEC Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 16 ώρες πριν, iVentz είπε φύγε απο το ιντερνετ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cjs13 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 3 ώρες πριν, Valous είπε Χαίρομαι που βοήθησα Ποσο βραμ έχεις; Κανονικά δεν έπρεπε να είναι θέμα αυτό 2gb αρχηγέ μου. Πάντως μόνο με παρέα αξίζει το game για 'μένα. Solo δεν έχω παίξει ούτε μια φορά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα