Προς το περιεχόμενο

PlayerUnknown's Battlegrounds [PUBG]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 minute ago, xtrmsnpr said:

είναι ακόμα έτσι ή έφτιαξαν;

Καταφέραμε χτες να μπούμε σε κάποια φάση,αλλά έγγραφε σε όλους unknown μέσα στο πάρτι,μόνο όταν γινόντουσαν kills εμφάνισε το feedicon πληροφορίες.

Μπου*λο... Έχω κάνει πάνω από 10 reports σήμερα. Ή γέμισε ο τόπος cheaters, ή τα έχουν παίξει οι servers και γίνονται τρελά πράγματα :angry:

• Απαντ. 3,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Zaytsev είπε

Μπου*λο... Έχω κάνει πάνω από 10 reports σήμερα. Ή γέμισε ο τόπος cheaters, ή τα έχουν παίξει οι servers και γίνονται τρελά πράγματα :angry:

γιατί να κάνεις report? :P

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Dantε είπε

Χοντρικα με το συστημα της υπογραφης,σε τι settings παιζω?Μεχρι τωρα το παιζα σε νετ καφε :P

Εχω 75hz οθονη οποτε να μη πεφτει κατω απο 80-90.

Καταλαβαινω το να βαλω καποια low για να βλεπω καλυτερα,αλλα επειδη παιζω για το χαβαλε μου θελω το οπτικο αποτελεσμα,οποτε οσα παιρνει,τοσα θα βαλω.

aa-textures ultra ολα τα αλλα very low 

Δημοσ.
24 minutes ago, xtrmsnpr said:

γιατί να κάνεις report?

Γιατί μου κάνει hs με 1911 από τα 30μ κι ενώ είμαι πίσω από τοίχο πχ.

Αλλά μπορεί να είναι και lag του server και να μου έριξε πριν...

Ας το ψάξουν αυτοί.

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, Zaytsev είπε

Γιατί μου κάνει hs με 1911 από τα 30μ κι ενώ είμαι πίσω από τοίχο πχ.

Αλλά μπορεί να είναι και lag του server και να μου έριξε πριν...

Ας το ψάξουν αυτοί.

Δεν είσαι competitive player για να ξέρεις αν ο άλλος χακάρει φίλε μου :3

Δημοσ.

Βλέπω και ξαναβλέπω άτομα να γράφουν για τόσα fps με αυτήν την κάρτα ενώ με καλύτερη έχεις περισσότερα.
1ον)Τί να τα κάνεις τα πάνω από π.χ. 60 όταν δεν μπορείς να τα δεις ή να έχουν τόσο πολύ διαφορά στην οθόνη ?

2ον)Έχει σκεφτεί κάποιος αν το ρημάδι το ίντερνετ (που είναι σε παλαιολιθική εποχή στην Ελλάδα), παίζει ρόλο στα frames σε online game ?  Δηλαδή η καρτούλα να μπορεί να σηκώσει τόσα frames, αλλά ο χαλκός να μην μπορεί να μεταφέρει τόσα δεδομένα ?

• Confused 1
  • Sad 4
Δημοσ.
1 minute ago, ΒΟΡΕΙΟS said:

Βλέπω και ξαναβλέπω άτομα να γράφουν για τόσα fps με αυτήν την κάρτα ενώ με καλύτερη έχεις περισσότερα.
1ον)Τί να τα κάνεις τα πάνω από π.χ. 60 όταν δεν μπορείς να τα δεις ή να έχουν τόσο πολύ διαφορά στην οθόνη ?

2ον)Έχει σκεφτεί κάποιος αν το ρημάδι το ίντερνετ (που είναι σε παλαιολιθική εποχή στην Ελλάδα), παίζει ρόλο στα frames σε online game ?  Δηλαδή η καρτούλα να μπορεί να σηκώσει τόσα frames, αλλά ο χαλκός να μην μπορεί να μεταφέρει τόσα δεδομένα ?

Θέλεις πολύ διάβασμα... :rolleyes:

• Like 6
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, splanis είπε

λέω αφού μόλις ξύπνησα κάτσε να μπω 1-man-squad για ζέσταμα αλλά...... :huh::unsure:

20180331181216_1.jpg

sorry αλλά, ποιος χρειάζεται squad αν μπορεί και μόνος; :P

20180331203551_1.jpg

edit: σ αυτο το παιχνιδι ναι για καποιο περιεργο λόγο το lag πάει μαζί με τα fps, τις τελευταίες μέρες που οι σέρβερ είναι σκ@τ@ έχω αρκετά fps drops, επίσης πριν 2 μήνες είχε αρκετό stutter και μόλις κάναν το update που είχε διαφορετικά spawns στο warmup έφτιαξε. Δεν νομίζω ότι έχει να κάνει με το ιντερνετ του καθενώς αλλά με τους σέρβερς του γκειμ

Επεξ/σία από splanis
  • Like 2
Δημοσ.

εχουν  πει απ την εταιρία οτι το πείραγμα αυτών των αρχείων θεωρείται ύποπτο για αυτό το φοβάμαι λίγο, αν και τι μπορουν να σ κανουν απ αυτό;

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, splanis είπε

εχουν  πει απ την εταιρία οτι το πείραγμα αυτών των αρχείων θεωρείται ύποπτο για αυτό το φοβάμαι λίγο, αν και τι μπορουν να σ κανουν απ αυτό;

Αν και διάβασα αρκετά σχόλια αναφέροντας ότι βελτιώθηκε όντως το sensitivity να σου πω την αλήθεια, το φοβάμαι κ γω. Αν μπορεί κανείς να ρωτήσει μέσω twitter τα "τζιμανια" της BlueBalls είτε αν είδε κάποιος κάπου απάντηση επίσημη ότι δεν είναι bannable λύση, να μας φύγουν οι οποίες αμφιβολίες.

Επεξ/σία από 7nisiotis

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...