splanis Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 εγώ είχα μπεί σε μια μικρή εκκλησία και πήγα να πάθω έμφραγμα με ένα Χριστό 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 -=Για όποιον παίζει το Mobile (Android), ας με κάνει add : Dreamdope Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SWEDEN Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Καλησπέρα, Οι gamers που αγόρασαν το παιχνίδι έχουν απόψεις που διίστανται. Αξίζει τα 30 ευρώ? Κάποιοι λένε ναι, άλλοι λένε οτι έχει τόσα πολλά bug που δεν αξίζει. Κυρίως αναφέρουν οτι οι σέρβερς ειναι γεμάτοι, και το λαγκ που παρουσιαάζει τους γκλιτσάρει και πεθάινουν ακαριαία. Τι γίνεται ακριβώς? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AllNatural Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 ριχτε μια ματια σχετικα με vertical και horizontal sensitivity στο παιχνιδι: https://www.reddit.com/r/PUBATTLEGROUNDS/comments/881dj5/psa_11_mouse_sensitivity_fix/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaytsev Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 1 hour ago, SWEDEN said: Καλησπέρα, Οι gamers που αγόρασαν το παιχνίδι έχουν απόψεις που διίστανται. Αξίζει τα 30 ευρώ? Κάποιοι λένε ναι, άλλοι λένε οτι έχει τόσα πολλά bug που δεν αξίζει. Κυρίως αναφέρουν οτι οι σέρβερς ειναι γεμάτοι, και το λαγκ που παρουσιαάζει τους γκλιτσάρει και πεθάινουν ακαριαία. Τι γίνεται ακριβώς? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, SWEDEN είπε Καλησπέρα, Οι gamers που αγόρασαν το παιχνίδι έχουν απόψεις που διίστανται. Αξίζει τα 30 ευρώ? Κάποιοι λένε ναι, άλλοι λένε οτι έχει τόσα πολλά bug που δεν αξίζει. Κυρίως αναφέρουν οτι οι σέρβερς ειναι γεμάτοι, και το λαγκ που παρουσιαάζει τους γκλιτσάρει και πεθάινουν ακαριαία. Τι γίνεται ακριβώς? πάρτο από εδώ με 13€ https://www.gamesdeal.com/playerunknown-s-battlegrounds-steam-cloud-activation.html?a_aid=dlc εξηγημένο μαγαζί,πήραμε πριν μια βδομάδα,όλα κομπλε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Εγώ για από αύριο και όλη τη μεγάλη βδομάδα θα είμαι χωρίς pc όπως το κόβω, λόγω μετακόμισης... Οποτε φίλε @leros2004 παίξε με καλό ping να κανεις προπόνηση όσο προλαβαίνεις γιατί θα επιστρέψω σε gaming room με πολλά κέφια χεχεχεχε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
splanis Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 2 ώρες πριν, SWEDEN είπε Καλησπέρα, Οι gamers που αγόρασαν το παιχνίδι έχουν απόψεις που διίστανται. Αξίζει τα 30 ευρώ? Κάποιοι λένε ναι, άλλοι λένε οτι έχει τόσα πολλά bug που δεν αξίζει. Κυρίως αναφέρουν οτι οι σέρβερς ειναι γεμάτοι, και το λαγκ που παρουσιαάζει τους γκλιτσάρει και πεθάινουν ακαριαία. Τι γίνεται ακριβώς? Καρκίνος είναι, παρ το Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 2 ώρες πριν, SWEDEN είπε Καλησπέρα, Οι gamers που αγόρασαν το παιχνίδι έχουν απόψεις που διίστανται. Αξίζει τα 30 ευρώ? Κάποιοι λένε ναι, άλλοι λένε οτι έχει τόσα πολλά bug που δεν αξίζει. Κυρίως αναφέρουν οτι οι σέρβερς ειναι γεμάτοι, και το λαγκ που παρουσιαάζει τους γκλιτσάρει και πεθάινουν ακαριαία. Τι γίνεται ακριβώς? Το παιχνίδι είναι υπέροχο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChimairaX Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Παιδιά εγώ με το PC της υπογραφής μου: Όλα Very Low εκτός από: Anti Aliasing - Textures - View Distance που τα έχω στο High Motion Blur = Ενεργό Σηκώνω σταθερά 120 - 144fps Δοκιμάστε κι εσείς αυτές τις ρυθμίσεις από GTX 970 και άνω. Προσοχή , μόνο για Nvidia. Σε AMD GPU φίλων μου αυτές οι ρυθμίσεις για κάποιον περίεργο λόγο δεν αποδίδουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 36 λεπτά πριν, ChimairaX είπε Παιδιά εγώ με το PC της υπογραφής μου: Όλα Very Low εκτός από: Anti Aliasing - Textures - View Distance που τα έχω στο High Motion Blur = Ενεργό Σηκώνω σταθερά 120 - 144fps Δοκιμάστε κι εσείς αυτές τις ρυθμίσεις από GTX 970 και άνω. Προσοχή , μόνο για Nvidia. Σε AMD GPU φίλων μου αυτές οι ρυθμίσεις για κάποιον περίεργο λόγο δεν αποδίδουν. ναι με motion blur θα παίζουμε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChimairaX Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 2 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε ναι με motion blur θα παίζουμε Αυτό το motion blur ήταν η αμφιταλάντευση του όλου ζητήματος. Όποτε το κλείνω παίζω χάλια, όποτε το ανοίγω παίζω καλά. ΒΕΒΑΙΑ ακόμα δε ξέρω αν απλά τη μέρα που παίζω χάλια θα έπαιζα ούτως η άλλως χάλια γιατί δε το χω (κούραση, βαρεμάρα) και το αντίστροφο. Σίγουρα με κλειστό μου δίνει λίγα fps παραπάνω αλλά δε ξέρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikeasdf Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε πάρτο από εδώ με 13€ https://www.gamesdeal.com/playerunknown-s-battlegrounds-steam-cloud-activation.html?a_aid=dlc εξηγημένο μαγαζί,πήραμε πριν μια βδομάδα,όλα κομπλε. Φιλε μου μπορεις να μου εξηγησεις ακριβως τη διαδικασια με αυτο? Κατι με cloud activation λεει, ειμαι noob σε αυτα δεν εχω επιχειρησει ποτε παρομοιο. Επισης, ειναι σιγουρα legit? Τοση μεγαλη αποκλιση τιμης με τα αλλα.. EDIT: Το εψαξα λιγο, αλλαζεις IP κλπ αν καταλαβα καλα ωστε να το παρεις σε τιμη αλλης χωρας? Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2018 από Mikeasdf Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Καλησπέρα, έχω λίγες ώρες σήμερα (η γυναίκα έφυγε μια μέρα νωρίτερα για διακοπές ) ψήνεται κανείς να μπούμε; Παίζω okish ... Steam http://steamcommunity.com/profiles/76561198017126307/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaytsev Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Σαν TDM 64 στη Nosahr Canals θα είναι... http://steamcommunity.com/games/578080/announcements/detail/1652133167128996306 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα