Προς το περιεχόμενο

PlayerUnknown's Battlegrounds [PUBG]

Atallos1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

14 ώρες πριν, insaneblyat είπε

Εγώ πάντως το είχα το παιχνίδι σε i5 6600k με στοκ ταχυτητες και ποτέ δεν είδα stuttering μα ποτέ!

Ο i5660k είναι χρονισμένος αρκετά ψηλότερα απο τον ι5 7400 ακόμα και στοκ.... Φαντάζομαι να τον είχες κλοκάρει κιόλας

14 ώρες πριν, Vasilius είπε

To stuttering μπορεί να είναι πολλά πράγματα. 

Το δικό μου stuttering είναι συγκεκριμένο.. όταν συμβαίνει βλέπω τη cpu στο 100% και την κάρτα γραφικών να κάνει βουτιά απο έως 30% 

1 ώρα πριν, Doc1355 είπε

14:00 το αργότερο θα είμαι in game.

Μπείτε να θερίσουμε κόσμο. (Γιάννη έχω όρεξη σήμερα χεχε)

έχω ήδη βάλει ειδοποίηση στο κινητό μου... Ο/Η Doc1355 μόλις ξεκίνησε ζωντανή μετάδοση στο Twitch 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

10 λεπτά πριν, leros2004 είπε

έχω ήδη βάλει ειδοποίηση στο κινητό μου... Ο/Η Doc1355 μόλις ξεκίνησε ζωντανή μετάδοση στο Twitch 

Ε άντε ντε όλο στο τσακ μου ξέφευγε...First_Blood.png

To πιο διασκεδαστικό double kill έκανα χθες στο τελευταίο match (warning για τον δυνατό ήχο παίδες, άκουγα μουσική και ξέχασα ότι θα την περάσει και στο βίντεο το geforce experience)

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι σαφώς και τα ρολόγια του 6600k είναι πιο ψηλά αλλά εγώ το είπα για να θίξω το γεγονός ότι είπες ότι χρειάζεται HT ένας intel  4 πυρήνων για να το τρέξει απροβληματιστα το game πράγμα που δεν ισχύει εδώ όταν τον είχα oc στα 4.4ghz ελάχιστες φορές έφτανε 50% η χρηση του cpu και κάτι άσχετο όταν τον έτρεχα στοκ με μαμισιο turbo boost (3.9ghz) έπαιζα με μαξ θερμοκρασιες 40-45c ακόμα και σε witcher και gta  με auto voltage μάλλον ο πιο δροσερός ξεκλειδωτος intel που πέρασε ποτέ από τα χέρια μου 

Επεξ/σία από insaneblyat

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
59 λεπτά πριν, insaneblyat είπε

Ναι σαφώς και τα ρολόγια του 6600k είναι πιο ψηλά αλλά εγώ το είπα για να θίξω το γεγονός ότι είπες ότι χρειάζεται HT ένας intel  4 πυρήνων για να το τρέξει απροβληματιστα το game πράγμα που δεν ισχύει εδώ όταν τον είχα oc στα 4.4ghz ελάχιστες φορές έφτανε 50% η χρηση του cpu και κάτι άσχετο όταν τον έτρεχα στοκ με μαμισιο turbo boost (3.9ghz) έπαιζα με μαξ θερμοκρασιες 40-45c ακόμα και σε witcher και gta  με auto voltage μάλλον ο πιο δροσερός ξεκλειδωτος intel που πέρασε ποτέ από τα χέρια μου 

Επειδή παίζω συχνά με ενα παιδί που έχει τον 6600k (stock) και 970, έχει και αυτός θεματάκια με κολλήματα στο pubg (και cpu usage 80-100 όταν συμβαίνουν) συνεχίζω να πιστεύω ότι το 4c/4t δεν φθάνει... Σίγουρα αν κλοκάρει δεν θα έχει κανένα πρόβλημα αλλά έλα που δεν ξέρει/βαριέται και είναι πολύ μακριά (Σουηδία) για να του το κάνω εγώ..  

Προφανώς δεν το διατύπωσα και σωστά, δεν νοείται αγορά καινούργιας cpu για pubg και να είναι 4c/4t 

Επεξ/σία από leros2004

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλά μη ξεχνάμε ότι το PUBG είναι απ τα λίγα games που το performance του διαφέρει από υπολογιστή σε υπολογιστη τουλάχιστον μέχρι πριν κάποιους μήνες έτσι ήταν, χλωμό το βλέπω να το έχουν εξαλείψει αυτό,  ξανά λέω εγώ με στοκ ταχυτητες στον 6600k και ανοικτό turbo boost βέβαια δεν είδα ποτέ να υπολειτουργεί η κάρτα μου σε σημείο να δω stuttering  ήταν απο τα cpu bound παιχνιδια που δεν ειδα κάποια έστω εμφανή διάφορα σε σχέση με τον 7700k που έχω τώρα σαν να μην είχα αλλάξει τπτ ετρεχε άλλα παιχνίδια φάνηκε άμεσως ότι είχαν πιο πολύ ανάγκη το HyperThreading  των i7 πχ το battlefield 1 που αμέσως είδα μεγάλη βελτίωση 

Επεξ/σία από insaneblyat

Απροβληματιστα σε τι ρυθμισεις εννοειτε? Γιατι κ εγω με το συστημα της υπογραφης μου μια χαρα παιζω χωρις κολληματα στα low-medium.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με FX8320? Aπιθανο μου φαινετε μαλλον χωρις κολληματα εννοεις οτι δε πεφτει κατω απο 30fps. Υπαρχει αγραφος κανονας οσο αφορα τα online ανταγωνιστικα games τα 60fps ειναι απαραιτητα και οτιδηποτε λιγοτερο απο 60 (ακομα και για κλασμα δευτερολεπτου) θεωρειτε κολλημα και προβληματικο
ΕDIT τωρα ειδα οτι εχεις την 760 σε καμια περιπτωση δε το τρεχεις με 60 καρε. Με λιγα λογια εγω και ο leros πχ στο pc σου μονο κολληματα θα βλεπαμε :unsure:
Εκτος βεβαια αν παιζεις σε χαμηλοτερη απο FHD αναλυση εκει και ο CPU αλλα και η GPU σου θα τα βγαλουν περα

Επεξ/σία από insaneblyat

1 ώρα πριν, insaneblyat είπε

Με FX8320? Aπιθανο μου φαινετε μαλλον χωρις κολληματα εννοεις οτι δε πεφτει κατω απο 30fps. Υπαρχει αγραφος κανονας οσο αφορα τα online ανταγωνιστικα games τα 60fps ειναι απαραιτητα και οτιδηποτε λιγοτερο απο 60 (ακομα και για κλασμα δευτερολεπτου) θεωρειτε κολλημα και προβληματικο
ΕDIT τωρα ειδα οτι εχεις την 760 σε καμια περιπτωση δε το τρεχεις με 60 καρε. Με λιγα λογια εγω και ο leros πχ στο pc σου μονο κολληματα θα βλεπαμε :unsure:
Εκτος βεβαια αν παιζεις σε χαμηλοτερη απο FHD αναλυση εκει και ο CPU αλλα και η GPU σου θα τα βγαλουν περα

Δεν εχω μετρησει καθολου τα fps, οταν ξαναμπω θα ανοιξω msi να τα κοιταξω. Παντως ειναι τερμα playable.

2 λεπτά πριν, Mikeasdf είπε

Δεν εχω μετρησει καθολου τα fps, οταν ξαναμπω θα ανοιξω msi να τα κοιταξω. Παντως ειναι τερμα playable.

Κ μέσω steam overlay γίνεται

Με το σύστημα της υπογραφής μου και settings texture-aa ultra, very low τα άλλα,  fov 103, πιάνω περίπου 100-144 fps. Drops έχει σπάνια μόνο μέσα στα smokes και δεν ξέρω γιατί, παλιά δεν είχε.

Υ. Γ είχαμε που χαμε το σιες μας έβαλε και το pubg skins τωρα, ε ρε τι μας κάνετε :angry:

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αα εσύ είσαι εκείνο το φίδι:angry:

14 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε

Μιας και το θέμα έχει γίνει εκθεσιακό κέντρο epenis.
Ποστάρω και γω.

Τα σωστά τα παιχνίδια έτσι παίρνονται

C4CE5F7FF412F372D08251D71A3214AB80D3E405

Επεξ/σία από splanis

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...