Προς το περιεχόμενο

PlayerUnknown's Battlegrounds [PUBG]

Atallos1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Just now, UsualSuspect__ said:

Έκανες αυτά που σου είπα inbox; 

Τα εκανα την ιδια μερα που βγηκε το patch ρε συ και δεν δουλευε. Ουτως η αλλος δεν το θεωρω λυση το να μπαινω bios να ανεβοκατεβαζω τις μνημες μπας και δουλεψει ενα game επειδη το patch τα εκανε ολα κολαση. Ας κατσουν να το διορθωσουν το προβλημα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 minute ago, strawman said:

Τα εκανα την ιδια μερα που βγηκε το patch ρε συ και δεν δουλευε. Ουτως η αλλος δεν το θεωρω λυση το να μπαινω bios να ανεβοκατεβαζω τις μνημες μπας και δουλεψει ενα game επειδη το patch τα εκανε ολα κολαση. Ας κατσουν να το διορθωσουν το προβλημα.

Άλλο σου είπα. Να αλλάξεις bios σε περίπτωση που έβαλες κανα τέτοιο πρόσφατα, επειδή έχεις και εσύ Ryzen.

Screenshot_2.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 minutes ago, UsualSuspect__ said:

Άλλο σου είπα. Να αλλάξεις bios σε περίπτωση που έβαλες κανα τέτοιο πρόσφατα, επειδή έχεις και εσύ Ryzen.

Screenshot_2.png

Oυτε αυτο το θεωρω λυση. Αφου το game δουλευε κανονικα με το bios που εχω (38.03) πριν το 9gb patch. Σκεψου τωρα καθε φορα που θα βγαινει update στο pubg να αλλαζουμε bios :P

Aπο οτι διαβαζω στο forum του PUBG ειναι εντελως random το crash. Το παθαινουν και οι ryzen και οι intel, σε αλλους φτιαχνει με format, σε αλλους οχι, σε αλλους φτιαχνει με αλλαγη bios σε αλλους οχι, σε αλλους φτιαχνει με παλαιοτερα εκδοση των windows κλπα κλπα. Εγω καταλαβαινω οτι το patch τα κανε ολα κωλος, και δεν εχω την ορεξη να καθομαι να σκαλιζω το PC καθε φορα που βγαινει patch στο pubg. 

Επεξ/σία από strawman

Δεν μπορώ να κατανοήσω το μέγεθος του κόμπλεξ που έχουν όσοι συνεχίζουν να χρησιμοποιούν hacks στο παιχνίδι. Αφού θα το φάνε το ban και θα κλαίνε, συνεχίζουν απτόητοι μόνο και μόνο για να πουν μερικές φορές ότι είναι οι "καλύτεροι". Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, insaneblyat είπε

Παντως το FPP εχει τρομερη βελτιωση σε σχεση με το καλοκαιρι σημερα δεν εχω παιξει καθολου TPP

Τι ειναι FPP και TPP? 

8 ώρες πριν, strawman είπε

Oυτε αυτο το θεωρω λυση. Αφου το game δουλευε κανονικα με το bios που εχω (38.03) πριν το 9gb patch. Σκεψου τωρα καθε φορα που θα βγαινει update στο pubg να αλλαζουμε bios :P

Aπο οτι διαβαζω στο forum του PUBG ειναι εντελως random το crash. Το παθαινουν και οι ryzen και οι intel, σε αλλους φτιαχνει με format, σε αλλους οχι, σε αλλους φτιαχνει με αλλαγη bios σε αλλους οχι, σε αλλους φτιαχνει με παλαιοτερα εκδοση των windows κλπα κλπα. Εγω καταλαβαινω οτι το patch τα κανε ολα κωλος, και δεν εχω την ορεξη να καθομαι να σκαλιζω το PC καθε φορα που βγαινει patch στο pubg. 

Κατι εχει το συστημα σου και γινεται αυτο, δεν ειναι λογικο να τρώει κρασαρισματα στον εναν και να δουλευει καλα στον αλλον και να φταιει το update, ή σε όλους θα τρεχει καλα ή σε κανεναν, εμενα παντως τρεχει παραπανω απο άψογα και εχω φορτώσει το pc με απειρα πραγματα που τρέχουν απο πισω ταυτόχρονα. Εδω μιλαμε για update "σταθμό" προφανώς και φταίει καθαρα το συστημα του καθενος σε οποίον κανει τετοια προβλήματα. 

Επεξ/σία από giorgosmcmc

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 minutes ago, giorgosmcmc said:

Κατι εχει το συστημα σου και γινεται αυτο, δεν ειναι λογικο να τρώει κρασαρισματα στον εναν και να δουλευει καλα στον αλλον και να φταιει το update, ή σε όλους θα τρεχει καλα ή σε κανεναν, εμενα παντως τρεχει παραπανω απο άψογα και εχω φορτώσει το pc με απειρα πραγματα που τρέχουν απο πισω ταυτόχρονα. Εδω μιλαμε για update "σταθμό" προφανώς και φταίει καθαρα το συστημα του καθενος σε οποίον κανει τετοια προβλήματα. 

Ok, εχεις δικιο. Κατι εχει το συστημα μου που το απεκτησε μολις βγηκε το 9.1gb patch στο pubg και επηρεαζει μονο το pubg. Στο forum του pubg που ειναι γεματο με ατομα που εχουν το ιδιο προβλημα εχουν και αυτοι θεμα με το συστημα τους....

Επεξ/σία από strawman

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, giorgosmcmc είπε

Τι ειναι FPP και TPP? 

Στο FPP mode παιζεις βλεποντας σε πρωτο προσωπο, δλδ μεσα απ τα ματια του χαρακτηρα που ελεγχεις χωρις να μπορεις να αλλαξεις καμερα, οπως τα διαφορα FPS(First Person Shooter) games οπως Battlefield, Call of Duty, Metro, Counter Strike και λοιπα
Στο TPP mode παιζεις με default camera πισω απο το χαρακτηρα που ελεγχεις δλδ παιζεις σε τριτου προσωπου οπως games σαν το Uncharted, Witcher GTA, Last of Us, Hitman και αλλα βεβαια εχεις και τη δυνατοτητα να την αλλαξεις σε FPP (First Person Perspective) την ωρα που παιζεις
Η ουσια βρισκεται στο οτι αναλογα με ποιο mode απ τα 2 παιζεις πρεπει να αντιμετωπισεις καθε περιπτωση με εντελως διαφορετικο τροπο και ειναι cool αυτο, ενας λογος ειναι οτι στο Third Person Perspective εχεις τη δυνατοτητα να κοιταξεις εκει που ειναι οι εχθροι χωρις αυτοι να μπορουν να σε δουν δλδ χωρις να ρισκαρεις βεβαια το ιδιο πλεονεκτημα εχουν και οι αντιπαλοι. Αντιθετα στο FPP καθε φορα που θα δεις καποιον ρισκαρεις να σε δει και αυτος που ειναι και πιο ρεαλιστικο-ανταγωνιστικο 

Εχω σταθει πολυ τυχερος, απο τον Απριλη που αγορασα το game μεχρι και σημερα παιζει απροβληματιστα ποτε δε μου εβγαλε error η οτιδηποτε αλλο εκτος ισως απο ελαχιστες μεμονωμενες περιπτωσεις που με ειχε πεταξει στη διαρκεια του παιχνιδιου με το κλασικο μηνυμα απο τα windows για την εικονικη μνημη που μετα απο καποιο update δε μου το ξαναεμφανισε ποτε

Επεξ/σία από insaneblyat

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, μήπως ξέρετε αν θα μπορέσω να ευχαριστηθώ το παιχνίδι με το σύστημα της υπογραφής μου; Έδωσα πρόσφατα την GPU μου και είμαι με την του CPU. Θα υπάρχουν θεματάκια; Να περιμένω έως ότου έρθει η καινούργια κάρτα; 

ΥΓ: δεν μπορώ να παίξω CSGO τέρμα low.

Επεξ/σία από frozex

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, frozex είπε

Καλησπέρα, μήπως ξέρετε αν θα μπορέσω να ευχαριστηθώ το παιχνίδι με το σύστημα της υπογραφής μου; Έδωσα πρόσφατα την GPU μου και είμαι με την του CPU. Θα υπάρχουν θεματάκια; Να περιμένω έως ότου έρθει η καινούργια κάρτα; 

Χωρις gpu, οχι, με τιποτα, κανε λιγο υπομονη να σου ερθει η καρτουλα για να το ευχαριστηθεις και απο οτι βλεπω με το cpu που εχεις θα το ευχαριστηθεις και με το παραπανω οταν κουμπωσεις και τη καρτουλα.

Επεξ/σία από giorgosmcmc
  • Thanks 1

2 ώρες πριν, frozex είπε

Να το ευχαριστηθείς;;;

Ούτε καν να το βλέπεις δε θα μπορείς!

Παρε την κάρτα με το καλό και τότε θα σου παίξει μπομπα το παιχνίδι :)

• Thanks 1

3 ώρες πριν, frozex είπε

Ποια gpu θα πάρεις?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...