chrkain Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) τι γίνετε με το PUBG πολύ με Κρασάρει το pc i7 870 2,93 Ghz 8GB DDR-3 1333 και 960 2gb MSI Win - 7 έχω το παρακάτω σύστημα με άλλα στο medium kai 40 FPS κρασάτη και όσο το χαμηλώνω τα γραφικά πάλι τα ιδια απο 70 δυο 5 FPS και μήπως υπαρχει και κάποιος server για noods παίκτες Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2018 από chrkain Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leros2004 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 9 λεπτά πριν, chrkain είπε τι γίνετε με το PUBG πολύ με κρασάτη το pc i7 870 2,93 Ghz 8GB DDR-3 1333 και 960 2gb MSI έχω το παρακάτω σύστημα με άλλα στο medium kai 40 FPS κρασάτη Κρασάρει μάλλον θέλεις να γράψεις ? Μήπως έχεις πειράξει το virtual memory των windows? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 45 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Α και νόμιζα ότι μόνο εγώ μαζεύομαι μετά τις 11 μέχρι 7+ το πρωί σα το βαμπίρ ESP Hack κλασσική περίπτωση. Λατρεμένο το vss έχω φάει squad μένοντας μόνος μου αφότου ψόφησαν οι δικοί μου. Πέρασα δίπλα τους άρχισαν να βαράνε. driftαρα το τζιπακι, έπεσα στα χόρτα, έριξα άκυρες smoke, και με aim γαματα σα μεθυσμένος εν τέλει τους έφαγα. Είχαν κ high ground. Είχαν λιώσει στο γέλιο στο discord τα παιδιά που παίζαμε μαζί . Ούτε γω το πίστευα χαχα Τα βλέπεις @leros2004 Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2018 από Doc1355 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leros2004 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Doc1355 είπε Τα βλέπεις @leros2004 Ναι αρχίζω να αλλάζω άποψη...ανέβηκε στην εκτίμηση μου και βρίσκεται ανάμεσα στο p92 και στο P1911 Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2018 από leros2004 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 33 λεπτά πριν, leros2004 είπε Ναι αρχίζω να αλλάζω άποψη...ανέβηκε στην εκτίμηση μου και βρίσκεται ανάμεσα στο p92 και στο P1911 Θα βρω και σήμερα που θα πάει..θα παίξω vss μόνο επίτηδες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leros2004 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, Doc1355 είπε Θα βρω και σήμερα που θα πάει..θα παίξω vss μόνο επίτηδες και εγώ μόνο με το πιστόλι για να είμαστε δίκαιοι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 2 ώρες πριν, leros2004 είπε και εγώ μόνο με το πιστόλι για να είμαστε δίκαιοι Παίζει να μπει και ένα φιλαράκι μου που το αγόρασε πριν καμία βδομάδα το παιχνίδι χεχε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dkasi Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Έχω το pubg στο xbox one και θέλω να κάνω δύο ερωτήσεις. 1 δεν μπορώ να βρω πως γίνονται τα όπλο μου αυτόματα. 2 αν ξέρει κανείς πότε θα μπει ο νέος χάρτης Έχω το pubg στο xbox one και θέλω να κάνω δύο ερωτήσεις. 1 δεν μπορώ να βρω πως γίνονται τα όπλο μου αυτόματα. 2 αν ξέρει κανείς πότε θα μπει ο νέος χάρτης Έχω το pubg στο xbox one και θέλω να κάνω δύο ερωτήσεις. 1 δεν μπορώ να βρω πως γίνονται τα όπλο μου αυτόματα. 2 αν ξέρει κανείς πότε θα μπει ο νέος χάρτης Έχω το pubg στο xbox one και θέλω να κάνω δύο ερωτήσεις. 1 δεν μπορώ να βρω πως γίνονται τα όπλο μου αυτόματα. 2 αν ξέρει κανείς πότε θα μπει ο νέος χάρτης Έχω το pubg στο xbox one και θέλω να κάνω δύο ερωτήσεις. 1 δεν μπορώ να βρω πως γίνονται τα όπλο μου αυτόματα. 2 αν ξέρει κανείς πότε θα μπει ο νέος χάρτης Έχω το pubg στο xbox one και θέλω να κάνω δύο ερωτήσεις. 1 δεν μπορώ να βρω πως γίνονται τα όπλο μου αυτόματα. 2 αν ξέρει κανείς πότε θα μπει ο νέος χάρτης Έχω το pubg στο xbox one και θέλω να κάνω δύο ερωτήσεις. 1 δεν μπορώ να βρω πως γίνονται τα όπλο μου αυτόματα. 2 αν ξέρει κανείς πότε θα μπει ο νέος χάρτης Έχω το pubg στο xbox one και θέλω να κάνω δύο ερωτήσεις. 1 δεν μπορώ να βρω πως γίνονται τα όπλο μου αυτόματα. 2 αν ξέρει κανείς πότε θα μπει ο νέος χάρτης Spoiler Spoiler Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zvarthangalos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Ρε μπαγάσα DKasi τιμωρία στο σχολείο σε βάλανε ; Καλώς ήρθες στο insomnia Στο πληκτρολόγιο το κουμπί για το auto είναι το Β για το x-box controler κι εγώ δεν ξέρω ακόμη. Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2018 από zvarthangalos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Πρέπει να είχε θέμα ο σερβερ του insomnia. Το χω παθει κ γω σε ποστ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrkain Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 υπαρχει και κάποιος server για noob παίκτες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leros2004 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 2 ώρες πριν, chrkain είπε υπαρχει και κάποιος server για noob παίκτες Όχι κατευθείαν στα βαθιά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaytsev Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 12 hours ago, chrkain said: υπαρχει και κάποιος server για noob παίκτες Έχεις δει πουθενά, κάποιον server browser ώστε να επιλέγεις εσύ server ? Ετοιμάζεται κάτι για επόμενα patches, όπου θα γίνεται κάπως καλύτερο matchmaking βάσει skill & ping. Θα δείξει αν θα δουλέψει κι αν θα εφαρμοστεί φυσικά. Προς το παρόν, έχεις δυνατότητα να δημιουργήσεις δικό σου server (έχει και 2ο application στο steam), αλλά δεν το έχω ψάξει και φυσικά είναι για προπόνηση και δοκιμές, όχι για να παίξεις με adsl/vdsl. Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2018 από Zaytsev Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlos1908 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Πως σας λενε steam; Ειμαι βραδυνος τυπος κι εγω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leros2004 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 leros2004, παίζουμε ήδη τώρα, έμπα να γίνουμε 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα