Πανος999 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Ρε παιδια πηρα τον toshiba canvio 1τβ..αλλα αργει παρα πολυ να ξεκινηση τα παιχνιδια..γιατι ετσι? τον ιδιο εχω αλλα δν εχω κανενα τετοιο θεμα..
coyote2 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 να σου πω την εμπειρία μου Τον 500 αρι που ήταν γεμάτος... τον άδειασα λίγο Εχει μία επιλογή να μεταφερεις παιχνίδια από τον έναν δίσκο στον άλλο Οπότι του άφησα καμία 150 με 200 άδεια και νομίζω ότι δουλεύει καλύτερα με αυτό τον τρόπο το PS4 Εχω αφήσει στον 500 τα πιο κύρια παιχνίδια.... που παίζω αυτό τον καιρό και χώρο για buffering ή ότι άλλο κάνει Πιστεύω ότι ειναι σωστό αυτό όπως και στους υπολογιστές....
Saturn 1974 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Εξωτερικός σκληρός δίσκος για το PS4 Γεια σας! θα ήθελα να σας ρωτήσω για ενα άλλο θέμα που ανοίγω Τι γίνεται με τους εξωτερικούς σκληρούς δίσκους για το PS4; Ποιον από όλους τους σκληρούς δίσκους μπορώ να αποκτήσω; αλλά και το βασικότερο ποιος είναι απόλυτα συμβατός με το PS4; Παίζει ρόλο να είναι κάποιας συγκεκριμενης εταιρείας; ή είναι συμβατοί όλοι οι εξωτερικοί σκληροί δίσκοι; Σας ευχαριστώ πολύ.
Πανος999 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Εγω εχω τν toshiba canvio κ δουλευει κανονικα!! Δν κανουν νομιζω,μονο οι εξωτερικοι με πριζα..Ολοι οι αλλοι κανουν!
Saturn 1974 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 15 ώρες πριν, Saturn 1974 είπε Γεια σας!θα ήθελα να σας ρωτήσω για ενα άλλο θέμα που ανοίγω,τι γίνεται με τους εξωτερικούς σκληρούς δίσκους για το ps4.ποιον από όλους τους σκληρούς δίσκους μπορώ να αποκτήσω? αλλά και το βασικότερο ποιος είναι απόλυτα συμβατός με το ps4? παίζει ρόλο να είναι κάποιας συγκεκριμενης εταιρείας?η είναι συμβατοί όλοι οι εξωτερικοί σκληροί δίσκοι?σας ευχαριστώ πολύ. Καλημέρα σας ευχαριστώ πολύ. Καλημέρα σας.Ωραια άμα κάνουν όλοι οι σκληροί δίσκοι που δεν είναι με ρεύμα μια χαρά είναι.σας ευχαριστώ πολύ.
Tsino Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Να ρωτησω και εγω. πως πρέπει να είναι φορμαρισμένος ο σκληρός για να παίζει με το ps4? FAT32-NTFS-exFAT?
mikele13- Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 7 λεπτά πριν, Tsino είπε Να ρωτησω και εγω. πως πρέπει να είναι φορμαρισμένος ο σκληρός για να παίζει με το ps4? FAT32-NTFS-exFAT? Τόν κάνει format το ps4 με τό δικό του λειτουργικό. Άστον NTFS και θα τόν κάνει μόνο του. 2
Tsino Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Ευχαριστώ Mikele. Μετά θα μπορεί να τον βλέπει το PC (Win 10) για να αντιγράφω καμιά ταινεία να τη βλέπω στο ps4 ?
mikele13- Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Μόλις τώρα, Tsino είπε Ευχαριστώ Mikele. Μετά θα μπορεί να τον βλέπει το PC (Win 10) για να αντιγράφω καμιά ταινεία να τη βλέπω στο ps4 ? Όχι δεν γίνεται, θα τόν έχεις αποκλειστικά μόνο για τό ps4. 1
Leon Scott Kennedy Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ήθελα κι εγώ να βάλω εξωτερικό σκληρό δίσκο αλλά δεν μου άρεσε αισθητικά να βλέπω το καλώδιο στη μπροστινή θύρα usb και το έβγαλα. Μια βλακεία φαίνεται ρε παιδιά. Αυτό το Nyko Data Bank το βλέπω για καλύτερη λύση αλλά είναι μέχρι 2tb μόνο η υποστηρίζει και παραπάνω; Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2018 από Leon Scott Kennedy
mikele13- Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 19 ώρες πριν, Leon Scott Kennedy είπε Ήθελα κι εγώ να βάλω εξωτερικό σκληρό δίσκο αλλά δεν μου άρεσε αισθητικά να βλέπω το καλώδιο στη μπροστινή θύρα usb και το έβγαλα. Μια βλακεία φαίνεται ρε παιδιά. Αυτό το Nyko Data Bank το βλέπω για καλύτερη λύση αλλά είναι μέχρι 2tb μόνο η υποστηρίζει και παραπάνω; Σε Slim και pro δεν μπαίνει. Βάλε έναν εξωτερικό ρε συ,θα έβαζες το "μπαούλο"?
stelios18120 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) https://www.skroutz.gr/s/8535770/Freecom-mHDD-Slim-1TB.html Eχω αυτόν Κάνει για εξωτερικός για το ps4 pro που έχω? (Δεν έχει εξωτερική τροφοδοσία με usb 3.0 δουλεύει ) Θέλω να τον γεμισω παιχνίδια και να παίζω από εκεί.δεν υπάρχει κανένα θέμα έτσι; Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2018 από stelios18120
Leon Scott Kennedy Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 11 ώρες πριν, mikele13- είπε Σε Slim και pro δεν μπαίνει. Βάλε έναν εξωτερικό ρε συ,θα έβαζες το "μπαούλο"? Ναι αλλά πάλι και ο εξωτερικός να κρέμεται ένα καλώδιο μπροστά είναι κάπως βρε'συ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα