petoglou Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Πρόβλημα με εγκατάσταση εξωτερικού σκληρού δίσκου στο PS4 καλησπερα πηγα και αγορασα αυτον εδω τον δισκο μολις σημερα http://www.e-shop.gr/exoterikos-skliros-maxtor-stshx-m201tcbm-m3-portable-2tb-usb30-p-PER.302803 Προσπαθω να τον κανω να δουλεωει στο ps4 αλλα ματαια, μολις παω να τον κανω format μου βγαζει αυτο το μνμα λογικα δεν ειναι συμβατος; καμια λυση; ----- Σχετικά links: Υποστήριξη εξωτερικών σκληρών δίσκων θα "φέρει" η νέα έκδοση 4.50 για το PlayStation 4 (άρθρο στο insomnia 4 Φεβ 2017) [Οδηγός] Αλλαγής Σκληρού Δίσκου στο PS4
gorath Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Το ίδιο μήνυμα μου έβγαζε και μένα όταν πήγα να τον βάλω στην πίσω θύρα του PS4 Pro. Στις μπροστινές ήταν ΟΚ. Αν δεν δοκίμασες στις μπροστινές θύρες, κάντο. Μπορεί να βρεις λύση.
stelios18120 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Βάλε τον στις μπροστινές θύρες usb γιατί με τις πίσω υπάρχει θεμα δεν αναγνωρίζει σκληρούς δίσκους. (Δεν γνωρίζω το γιατί)
petoglou Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 καταρχην καλημερα,στις μπροστινες τον εχω βαλει βρε παιδια αφου πισω δεν εχει θυρα usb(το πρωτο μοντελο του απλου ps4 εχω),ενω φαινεται ο δισκος οταν παω να τον κανω format as extended storage μου πεταει το μνμα που εχω πιο πανω στην φωτο......Tον εχω δοκιμασει και σε pc κ εχω παρατηρησει οτι φορματ γινετε μονο σε NTFS KAI EXFAT δεν εχει FAT επιλογη,δεν ξερω αν αυτο παιζει ρολο! 1
logistoulis Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 διαβάζει exfat το ps4 το δοκίμασα χθες (αλλά σε φλασάκι στο οποίο και έγραψα και από το οποίο διάβασα πράγματα) και γενικά το προτιμάω από το fat32 γιατί μπορεί να πάρει μεγαλύτερου μεγέθους αρχεία άρα το πρόβλημά σου δεν πρέπει να είναι αυτό είναι αυτό επίσης στη προκειμένη περίπτωση λέει ότι θα το κάνει format η κονσόλα άρα δε νομίζω ότι έχει σημασία τι το έχεις εσύ.. μήπως το θέμα σου είναι ότι δεν αναγνωρίζει το μοντέλο; δεν καταλαβαίνει ότι πληρεί της προϋποθέσεις για κάποιο λόγο; στο site της sony πάντως λέει αυτό (που μου φαίνεται αρκετά ηλίθιο, τι σχέση έχει πόσο γρήγορα σύνδεσες το usb? ) https://www.playstation.com/el-gr/get-help/help-library/error-codes/ce-41902-6/ 2
petoglou Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Στις 25/3/2017 στις 12:06 ΜΜ, logistoulis είπε διαβάζει exfat το ps4 το δοκίμασα χθες (αλλά σε φλασάκι στο οποίο και έγραψα και από το οποίο διάβασα πράγματα) και γενικά το προτιμάω από το fat32 γιατί μπορεί να πάρει μεγαλύτερου μεγέθους αρχεία άρα το πρόβλημά σου δεν πρέπει να είναι αυτό είναι αυτό επίσης στη προκειμένη περίπτωση λέει ότι θα το κάνει format η κονσόλα άρα δε νομίζω ότι έχει σημασία τι το έχεις εσύ.. μήπως το θέμα σου είναι ότι δεν αναγνωρίζει το μοντέλο; δεν καταλαβαίνει ότι πληρεί της προϋποθέσεις για κάποιο λόγο; στο site της sony πάντως λέει αυτό (που μου φαίνεται αρκετά ηλίθιο, τι σχέση έχει πόσο γρήγορα σύνδεσες το usb? ) https://www.playstation.com/el-gr/get-help/help-library/error-codes/ce-41902-6/ επιτελους τα καταφερα, κι ομως απιστευτο κατι τετοιο ηθελε, βασικα αυτο που εκανα ητανε ενω ειχα ανοικτη την κονσολα να τον βγαλω και να τον ξαναβαλω στην αλλη θυρα γρηγορα και καρφωτα, μολις το εκανα ειδη πανω αριστερα εβγαζε ενα μνμα που ελεγε οτι πλεον μπορω να χρησιμοποιησω τον δισκο, (πριν μου εβγαζε οτι ειναι unsupported) τωρα μολις πηγα στην επιλογη format as extended storage τον εκανε κανονικα και ειμαι κομπλε. Παντως δεν μπορω να καταλαβω γιατι λενε να εχεις κλειστη κονσολα και μετα να συνδεσεις τον δισκο ειναι λαθος γιατι κατι παθαινει το ps4 και δεν αναγνωριζει! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ παιδια παντως! 1
logistoulis Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 παράξενο, από περιέργεια δοκίμασα ένα segate slim που έχω (και είναι ntfs και έχω μέσα πράγματα δεν τον κάνω format) τον έβαλα πριν ανοίξω τη κονσόλα και τον είδε κανονικά πάλι καλά που σου δούλεψε μεν, αλλά αν πρόκειται να βάλεις παιχνίδι εκεί μέσα που θα θες να παίξεις για αρκετές μέρες η λογική λέει ότι θα αφήνεις το σκληρό στο usb ψιλομόνιμα και δε θα τον βγάζεις/βάζεις κάθε φορά 1
dimyok Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 ? εμένα το παλιό και το slim δε βλέπουν ntfs partition έτοιμο με καμιά παναγία - media σε flash exfat τα βλέπουν - ποιο μοντέλο έχεις και βλέπει το ntfs ?
Alex21121988 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Από την στιγμή που έχω βάλει τον ext. hdd δεν είχα κανένα θέμα. Καλά, ήταν σχεδόν σίγουρη η ασυμβατότητα και κάποια "κουλά" με ορισμένους εξωτερικούς στην κονσόλα. Ειναι κάτι που περιμένεις. Anw, αυτός εδώ είναι σίγουρος. http://hddmag.com/2014/12/seagate-expansion-2tb-review-and.html Την έκδοση με τα 2TB έχω.
toykaki Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Προσθήκη εξωτερικού δίσκου σε PS4 Καλημερα. γεμισαν τα 500gb και εχω παιχνιδια που εχω κατεβασει..μπορω να συνδεσω εξωτερικο δισκο και να παιζουν απο εκει τα παιχνιδια?τι επιλογες εχω?
toykaki Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Ωραια θα πατω εναν 1τβ με ταχυτητα 3.0..αυτο που δεν καταλαβα ειναι οτι εαν αποθηκευσω το παιχνιδι σε αυτο το δισκο μπορω να παιξω το παιχνιδι απο εκει?η πρεπει να υο περναω στον εσωτερικο δισκο του ps?
Moderators Praetorian Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Moderators Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Στις 27/8/2017 στις 11:54 ΜΜ, toykaki είπε Ωραια θα πατω εναν 1τβ με ταχυτητα 3.0..αυτο που δεν καταλαβα ειναι οτι εαν αποθηκευσω το παιχνιδι σε αυτο το δισκο μπορω να παιξω το παιχνιδι απο εκει?η πρεπει να υο περναω στον εσωτερικο δισκο του ps? Απο το συγγενικό thread για αλλαγή σκληρού δίσκου (η συζήτηση δεν αφορά την αλλαγή δίσκου, αλλά την προσθήκη εξωτερικού): Στις 15/6/2017 στις 1:38 ΜΜ, joker80 είπε Όταν βάλεις τον εξωτερικό δίσκο όλα τα παιχνίδια Θα πηγαίνουν εκεί κατευθείαν. Μετά μπορείς να πας στο storage και αν θέλεις μπορείς να ξαναβάλεις να πηγαίνουν στον εσωτερικό. Δεν θα σε ρωτάει που θα πηγαίνει το κάθε παιχνίδι κάθε φορά. Επίσης, εδώ είναι οι οδηγίες και στα ελληνικά: https://web.archive.org/web/20180723205117/http://community.eu.playstation.com/t5/Υποστήριξη-PS4/Οδηγός-Χρήση-Eξωτερικού-Σκληρού-Δίσκου-στο-PS4/m-p/24986107 https://www.playstation.com/el-gr/support/hardware/ps4-external-hdd-support/
toykaki Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Tελεια που σημαινει πως θα παιζουν απευθειας.ερωτηση 2η καλυτερα να παρω εσωτερικο και να αλλαξω τον υπάρχων η μια χαρα ειναι και με τον εξωτερικο?δεν υπαρχει προβλημα χωρου η αισθητικης.απλα μοιπως υπαρχει καθυστετηση η δεν ξερω εγω κατι αλλο.ρωταω εσας σαν πιο εμπειρους
Πανος999 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 εξωτερικο κ καθαρισες..Μη μπλεκεις με αλλαγες εσωτερικου κλπ..
toykaki Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Ρε παιδια πηρα τον toshiba canvio 1τβ..αλλα αργει παρα πολυ να ξεκινηση τα παιχνιδια..γιατι ετσι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα