Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, εχω ενα θεμα με τον υπολογιστη μου, μετα απο επαναφορα συστηματος μαλλον διαγραφηκαν οι driverς της μητρικης του pc , με αποτελεσμα να μου βγαζει error 0xc000000f .. εχω τα windows 7 σε bootable φλασακι, κανω boot παταω εγκατασταση τωρα, και μου γραφει, επιλεξτε το προγραμμα οδηγησης που προκειται να εγκατασταθει. και σε αλλο παραθυρο "δεν βρεθηκαν προγραμματα οδηγησης συσκευσης. βεβαιωθειτε οτι το μεσο εγκαταστασης περιεχει τα σωστα προγραμματα οδηγησης και επειτα καντε κλικ στο κουμπι οκ. εχω κατεβασει τους drivers της μητρικης (Gigabyte ds3h b150 ddr4) οι οποιοι γραφουν

Intel SATA Preinstall driver

(For AHCI / RAID Mode)
Note: Windows setup to read from USB thumb drive.

τους βαζω σε αλλο φλασακι αλλα οταν παταω αναζητηση στο σημειο που μου κολλαει δεν μου εμφανιζεται καν το φλασακι για να τους επιλεξω.. εχω δοκιμασει να τους βαλω και στο φλασακι με τα windows αλλα παλι δεν τους βλεπει.. 

τι μπορω να κανω; 

Δημοσ.

Βάλε το στικάκι σε άλλη θύρα usb. Οι μπλε που είναι χαμηλά είναι usb 3 και πρέπει να ενσωματώσεις του drivers στην εγκατάσταση για να δουλέψει από εκεί. Χρησιμοποίησε τις δύο μαύρες που είναι ψηλά, δίπλα στην ps2. Αλλιώς, μπούταρε από dvd.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...