Gkoukouz Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Καλησπέρα.Μετα από επανεκκίνηση του υπολογιστή ή οθόνη έδειχνε με χιόνια από την πρώτη στιγμή που άνοιξε με το λογότυπο της μητρικής.εχω την rx480 4-5 μήνες περίπου.το θέμα είναι είναι η κάρτα;Τι γίνεται;
Ihavetheanswers Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Αν βγάλεις την κάρτα και την ξαναβάλεις; Αν έχει η μητρική σου integrated graphics δοκίμασε και με αυτά.
Gkoukouz Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Το θέμα είναι πως δεν έχω καλώδιο VGA αυτή τη στιγμή.κουνησα το hdmi και είδα πως άλλαξε χρώμα και σχήματα στην οθόνη.παιζει να είναι το καλώδιο;
Ihavetheanswers Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Το θέμα είναι πως δεν έχω καλώδιο VGA αυτή τη στιγμή.κουνησα το hdmi και είδα πως άλλαξε χρώμα και σχήματα στην οθόνη.παιζει να είναι το καλώδιο; Δεν ξέρω, έχει τύχει σε γνωστό μου κάτι παρόμοιο και πρέπει να ήταν η κάρτα γραφικών του, δεν θυμάμαι πως το έφτιαξε όμως. Εσύ δοκίμασες να βγάλεις και να ξαναβάλεις την κάρτα γραφικών από την μητρική σου; Δεν χρειάζεσαι VGA για να το κάνεις.
Gkoukouz Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Μόλις το έκανα.εβγαλα και ξαναεβαλα την κάρτα αλλά το ίδιο πρόβλημα παραμένει.πως θα δω αν δουλεύει με τα γραφικά του επεξεργαστή ενώ η μητρική έχει μόνο σύνδεση VGA?
Ihavetheanswers Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Μόλις το έκανα.εβγαλα και ξαναεβαλα την κάρτα αλλά το ίδιο πρόβλημα παραμένει.πως θα δω αν δουλεύει με τα γραφικά του επεξεργαστή ενώ η μητρική έχει μόνο σύνδεση VGA? Δοκίμασε να βγάλεις το HDMI καλώδιο από την οθόνη και από την κάρτα γραφικών και να το ξαναβάλεις. Μόνο με αντάπτορα φαντάζομαι. Πρέπει να δοκιμάσεις πράγματα, δηλαδή να δοκιμάσεις με VGA καλώδιο ή αντάπτορα τα integrated graphics ή να δοκιμάσεις άλλη κάρτα γραφικών ή άλλο καλώδιο HDMI. Είναι δύσκολο αν δεν έχεις κάτι από αυτά. 1
Gkoukouz Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Ισχύει απλά τώρα έτυχε και αυτό βραδιάτικα που δεν μπορώ να δοκιμάσω τίποτα.αφηνω ανοιχτό το ποστ και ενημερώνω αύριο αν και έχω ένα προαίσθημα πως 3 μήνες άντεξε η κάρτα.
razorblade334 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Ποσο τυχαιο ειναι που ειναι η τριτη rx 480 με παρομοιο προβλημα σε 2 μερες μεσα σε αυτο το φορουμ??? Αν και στην περιπτωση αυτη μπορει να ειναι και το καλωδιο.αν οχι.μπραβο AMD. ..
fallen4ngel Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Ποσο τυχαιο ειναι που ειναι η τριτη rx 480 με παρομοιο προβλημα σε 2 μερες μεσα σε αυτο το φορουμ??? Αν και στην περιπτωση αυτη μπορει να ειναι και το καλωδιο.αν οχι.μπραβο AMD. .. Κοίτα να δεις που αγόρασε κάρτα από την AMD τελικά... Και μετά λες δεν είσαι φαν της πράσινης!!! Εάν για δεύτερη πιάνεις αυτή "Βέβαια έχω και ένα o/c στην κάρτα που ίσως παίζει ρόλο." 1
Gkoukouz Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Να ενημερώσω πως μόλις άνοιξα το pc από χθες και παρατηρώ πως έχουν φύγει τα πάντα από τα σχέδια που έκανε χθες παρά μόνο έχει χαλάσει η ανάλυση .Ίσως είναι οι drivers γιατί χθες κούτσα στραβά τους έβγαλα και έβαλα τους καινούριους ενώ είχα το πρόβλημα. Άλλαξα πάλι θύρα hdmi στην οθόνη και χωρίς να κάνω κάτι άλλο έφτιαξαν όλα.τελικα η οθόνη μου κάνει νερά με τις θύρες πίσω απ ότι φαίνεται Παρόλο που χθες δοκίμασα πάρα πολλές φορές να αλλάξω θύρες παρέμενε το ίδιο πρόβλημα Ευτυχώς για εμένα είναι η θύρα hdmi.βγαζω από τη μία βάζω την άλλη και όλα καλά.ξαναβαζω στην πρώτη δείχνει χαλια 1
razorblade334 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Κοίτα να δεις που αγόρασε κάρτα από την AMD τελικά... Και μετά λες δεν είσαι φαν της πράσινης!!! Εάν για δεύτερη πιάνεις αυτή "Βέβαια έχω και ένα o/c στην κάρτα που ίσως παίζει ρόλο." δεν ειμαι φαν καμιας εταιρειας. απλα ταλαιπωρηθηκα τοσο με την asus strix r7 370 που αγανακτησα. οταν βγηκαν οι crimson το συστημα τα παιξε και διορθωνοταν μονο με φορματ και εγκατασταση παλαιων catalyst.ουτε καν με ddu ειχα επικοινωνησει με την amd κι ολο το ξερανε κι ολο το φτιαχνανε μεχρι που αναγκαστηκα ν αλλαξω καρτα...ηταν μια ασχημη εμπειρια κι οταν εμπαινα στα φορουμ της amd για λυσεις αυτα που διαβαζα την εκαναν μεγαλυτερη. να ξερεις παντως περα απο αυτο οτι την συμπαθω την amd .απλα νομιζω οτι βιαζεται παντα.εχει τις καλυτερες τεχνολογιες στα χερια της και οταν βγουν οι vega θα εχει και την μεγαλυτερη ισχυ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα