alexandros1996 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Καλησπερα στο φορουμ...θα θελα να ρωτησω, εχω το huawei p9 lite και μεσα εχει ενα πληκτρολογιο της κακιας ωρας εκτος απο το να κατεβασω καποιο απο play store θελω να περασω ενα πληκτρολογιο σε μορφη apk αλλα οποτε παω να το κανω εγκατασταση μου λεει οτι δεν εγκατασταθηκε(το πληκτρολογιο ειναι της samsung) γινεται λοιπον με καποιο τροπο να το περασω εκτος απο το να κανω root το κινητο? Ευχαριστω εκ των προτερων
Dantε Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Αρκετα πιθανο της samsung το πληκτρολογιο να παιζει μονο σε samsung κινητα και να χρειαζεσαι πειραγμενο apk για να παιξει αλλου.
alexandros1996 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Αρκετα πιθανο της samsung το πληκτρολογιο να παιζει μονο σε samsung κινητα και να χρειαζεσαι πειραγμενο apk για να παιξει αλλου. Ξερεις μηπως που θα βρω πειραγμενο apk γτ πραγματικα τα πληκτρολογια του play store δε παλευονται ειναι ελλιπεις ?
ProponitisTouKanape Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Το Swiftkey δεν παλευεται; Και της Samsung νομιζω πανω στο Swiftkey παταει. Το χρησιμοποιουσα επι 3χρ στο ανδροιδ και πλεον το εχω και στο iOS
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα